Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Lepo radi ovaj najnoviji Lollipop BOC3.
Deluje da sve radi brže i da baterija traje za nijansu duže :)

Kada stigne LL 5.1.1 biće sve ispeglano i utegnuto...

Poslednja izmena:
Evo da se pohvalim i ja sam uzeo note 4 frost white...Prvi utisci su odlicni. ☺ Jeste malo glomazniji ali ekran rastura koliko je dobar. I kucanje teksta ide 2x brze.

Borat ako smem da pitam,da li ti uopste imas note 4 ?
Tvoji postovi su mi u najmanju ruku cudni..

Slicne postove bih mozda ja ostavljao ovde na forumu ali samo subotom oko 1am,2am posle kafane ;)

Quick charging radi extra, dodatna baterija je nepotrebna. Za pola sata mislim da je 50% napunio, nisam primetio da se baterija pregrevala. Jos da nateram sebe na root I da se rešim bloat-a i bice ovo odlican telefon.

Quick charging radi extra, dodatna baterija je nepotrebna. Za pola sata mislim da je 50% napunio, nisam primetio da se baterija pregrevala. Jos da nateram sebe na root I da se rešim bloat-a i bice ovo odlican telefon.
Pa nije bas nepotrebna, ako si u gradu npr.. Jel ima neki powerbank koji moze da puni toliko brzo?

gpu bug happens if you activated cpu power saving in power saving settings. what ever you enable power saving or not if cpu power saving is checked
gpu stays on power saving mode. atleast it was like this on older firmware for me and every 910c user around me with 5.0.

Znači nikada ne koristiti power saving i neće biti problema :)
Contacts pc su sredili i sada nema tog baga na najnovijoj verziji Lollipop-a ...

Isto tako neka aplikacija srče bateriju pa će borati BBS da radi :(

Poslednja izmena:
Flasnuo danas poljaka I sad imam LTE kao mod iako nemam 4g karticu, tako da sam ipak bio u pravu kad sam rekao da ne treba 4g kartica da bi telefon ponudio tu opciju.uploadfromtaptalk1427107074608.png

Jel ima iko ovde model N910U sa "poljakom"?

@sarmeun već smo rekli da nema poljaka za N910U verziju telefona - http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N910U/
A i kad stigne za tebe neće biti poljak nego neki tajvanac ili čileanac :D

@SretenBG
Nisam ni gledao dok ti nisi sada napisao :)
Ima i kod mene na BOC3 verziji (http://www.sammobile.com/firmwares/download/44396/N910CXXU1BOC3_N910COXA1BOC3_XEO/) , sada samo da ovi naši to odrade kako treba ...

1.png

Nego ljudi zaluđuje me drugar i kuka kako nema opcija da se skroluje očima !
Kaže kako je imalo na S4, a kod nas nema
...
Ja gledam ne verujem - čovek od celog telefona koristi samo fejs i flashscore, a sad mu baš ovo treba :D

Jel ima neko to da koristi, meni deluje nepotrebno i bzvz, ali eto ima nas raznih ?

EDIT: https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.smtechies.note4hiddenfeatures&hl=en ovde ima opcija, ali ona ne radi (možda radi na KK-u, ali na LL-u ne) ...

Poslednja izmena:
Imam druze u Nova Launcher-u opciju. U shortcuts imas SmartScroll pa tu ukljucis ;)

Ja to ne vidim, možeš li malo detaljnije?
Baš koristim zadnji nova launcher prime i ne vidim da postoji...

Zadrzi prst na pocetnom ekranu i udji u Shortcuts-Activities-Settings-pa izaberi prvi AirGesture. Zatim imas Smart scroll ;).

nemaš opciju u novi ili taj activity? ako je ovo prvo, preskočio je da napiše korak gde treba da izabereš neki gesture

Cek cek, polako. N910C na KitKat-u, 4.4.4. Zadrzis prst na pocetnom ekranu i onda pronalazis ove opcije.

Znam o čemu pričate ali ta opcija ne postoji :)
Samo Smart Screen, a to mi ne treba ...

2.png

AirGesture je opcija za nešto drugo ...

Verovatno je do Lollipop-a ili beta verzije nova launcher-a (manje verovatno) :)

Poslednja izmena:
Pre ce biti da je do lizalice nego do Nova Launcher-a. On je po meni najbolji koji postoji ;).

E našao sam - ipak je do ove nove verzije nova launchera (material v23) - mnogo je zavučeno ...
Samo što se ništa ovime ne dobija - ona aplikacija radi to isto i rezultati su isti :(

screenshot2015-03-23-22-.png

Ukratko ne radi,a vidim na netu da je to normalno :

Smart Features: SmartScroll (Doesn't seems to work but work in progress)

EDIT:
Setio se Samsung i omogućio korisnicima da brišu đubre sa svog telefona bez ruta :)
Uveli zakon pa su morali, sada bi bilo lepo da ovaj softver sa S6 telefona dođe i na druge uređaje ...

galaxy-s6-apps-1.jpg galaxy-s6-apps-2.jpg galaxy-s6-apps-3.jpg

Poslednja izmena:
Vuce me da flash-nem taj za poljsku ali...4.4.4 mi radi kao sat.

Ja cekam da vidim kakva ce biti situacija sa baterijom na lizalici. Za sad mi se ovo nista ne svidja. Samo da omoguce brisanje bloat-a i bice super.

Ako čekaš njih usrećićeš se :)

92e98a6df6c2c00403d543be59fac270.jpg

Sve je po propisu + desetak deinstalirano :D

Poslednja izmena:
Jao, navlacis me da bacim garanciju, bas si pokvaren. [emoji1]
Ne gine mi root, samo trazim izgovore da to prolongiram.

Nazad
Vrh Dno