Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Onda su kod mog primerka zaboravili da pritegnu. :D
Ja sam samo gledao da izbegnem beli, daleko mi je lepsi crni.

Konacno je sve na svom mestu, cak i ovaj TW sugavi radi odlicno. Samo jos da vidim bateriju ali za sada deluje bolje od N3. By the way, olovcica je fantasticna. Ogromno unapredjenje u odnosu na N3 po pitanju osetljivosti i preciznosti.

Bio prvo u browseru, odradio screen write (koji nakon serovanja slike ostaje u ramu i zauzima 150MB iz nekog razloga) i onda kombinacija tapatalka i whatsappa. Dok je Face uredno ostao u ramu iako je dosta pre toga pokrenut.

Ja sam probao ovo i nije radio reload whatsapp-a. Tako da kod tebe nesto nije u redu. Ili si imao jos 10 aplikacija u pozadini u ramu, pa ti je izbacilo...

Danas mi se to nije desavalo, moguce da je ostalo nesto. Ali bilo mi je interesantno jer je facebook ostao u ramu a bio je koriscen pre ovih. U svakom slucaju, Samsung nikako da odradi ram menadzment kako treba.

Bas sam se bio skenjao kad si napisao rekoh nemoguce ***, pa to se ne desava ni na 1GB telefonima :d i danas se malo poigrao sa telefonom, rekoh da probam, kad ono nista. Tako da jedino da ti je bilo ko zna sta jos u pozadini, ali opet trebao bi da mozes bar 10 aplikacija da imas u RAM-u.

Imam obicaj da izlazim na home dugme iz vecine aplikacije pa je moguce da se prepunilo. :D
8f719defdee72d2d5a0c9e0d781596d5.jpg

Trenutno je ovakvo stanje. Inace, mnogo sam se skenjao sto IR ne radi (uspeo sam da ukljucim tv iz stotog puta) a vidim i na XDA ima ljudi sa istim problemom. Stvarno su ovi iz Samsunga katastrofa. Ni jedan telefon im nije bio bez falinke.

Na home i treba :)
A koliko imaš rama u settings pa apps pa running? To je jedino merodavno

Njima idealno pao ovaj prelazak na 64bit. Taman da ubace 4gb rama u note 5 :)

veće je bacanje to kako ga samsung koristi :)

Malo Samsung uzima, malo ja i nestade ram. :D
Nego, ima li jos neko problem sa IR blasterom?

Definisi problem.
Na svim telefonima do sada bilo je potrebno usmeriti telefon ka IR prijemniku TV-a, nije realno ocekivati da radi kao pravi daljinski.

Izgleda da neki imaju problem, a neki ne. Resice valjda to u nekom od narednih update-ova.

Nisam jos nasao povoljan Note 4 za kupovinu a zanima me da li su u Telenoru zakljucani ili su sim free i koliko je kamera na Note 4 bolja/slabija od kamere na S5 ili su bas potpuno iste?

Kamera je bolja od s serije kao i uvek. Najpovoljniji je bio za 580€ par dana star, prodavao covek jel nije mogao da ga koristi jednom rukom u kamionu dok vozi.

Kako dobiti 50gb na dropboxu koje nude uz N4? Pisalo mi je to kad sam ga uzeo..

Ako si to vec iskoristio sa nekim od prethodnih Galaxy telefona, ne moze vise... prevara u principu...

Sta je problem da se registruje novi gmail nalog samo za Dropbox? Tj. za novih 48GB?

Drugi put pitam, a neko je takodje pitao iznad.. Zna li neko ili ako moze da proveri. Da li je kodiran note 4 na Mts_u.. Uzmete od cure, brata, žene, bake, komšinice "karticu konkurencije" pa proverite.. Nekome bi to mnogo značilo, a u pitanju je 2,3 minuta.. Hvala

Sta je problem da se registruje novi gmail nalog samo za Dropbox? Tj. za novih 48GB?

Pa problem je kako nije, ako vec imas na prethodnom nalogu, treba sve tumbati, treba praviti novi gmail nalog (sto ni u ludilu ne bih radio), gomila komplikacija i to opet samo kao privremeno resenje.
Meni je prekipelo pa sam presao na google storage, nekih 1.9$ mesecno za 100GB i vise ne razmisljam... Pride ovo na Google sve radi bolje i lepse (Google photos pre svega).
A Dropbox nek se.... sa njihovim, istekla vam je promocija, ali sad specijalna ponuda samo 9.99 EUR mesecno... Mrzim kad neko laze maze i mulja kao sto je ovde slucaj.

Poslednja izmena:
Niko ne laže niti mulja, lepo je bilo naznačeno da promocija traje dve godine.

Nazad
Vrh Dno