Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Snapdragon zbog podrske, a ako ti se ne cacka onda Exynos, jer je najnoviji, jer je 64bit i trenutno ja mislim najbolji CPU uz A8 od Apple-a.

Ma kakva podrška, ko će stavljati aosp romove na note

Mislio sam na custom romove/kernele :)

Pa imaš custom stock based i na exynosu, rade normalno :)

Uzimi Exynos, koliko znam ti ne mrcvaris telefone sa raznim romovima itd a ta verzija ima wolfson i to jednu od novijih verzija, takodje se prica da Exynos ima sony senzor a zmaj samsung isocell ali ne znam koliko je to tacno.

wolfson je keva za zvuk.Svaki koji sam imao me odusevio bogatim zvukom i kvalitetom

Exynos zakon ;)

Mada i zmaj je odlican ali eto, imas razlog da ides na exynos, ne gubis nista a da ti je bitno, samo mozes da imas koristi.

I da, na head fi neki korisnici pominju da je audio kvalitet N4 exynos verzije bolji od N3 Ex. Onda ti je sve jasno.

Poslednja izmena:
Oznaka prvo, tipa SM-N910C je Exynos ili SM-N910F je Snapdragon , ali najsigurniji nacin je da vidis na poledjini kutije, pise da li ima quad core ili octa core cpu, octa je Exynos, quad Snapdragon. Lako se vidi to.

Poslednja izmena:
Cestitam, a sad na testiranje svega pa polako.. :)

Sto su ga skidali iz ponude? Ili je to samo na sajtu tako bilo?

Aj da napišem i neku reč.
Izrada je na jako velikom nivou. Sve je utegnuto ali mi se ne sviđa kombinacija imitacije koze i aluminijuma. Ivice su preoštre za moj ukus. M8 i dalje ostaje no1 sto se tice osećaja u rukama. Kamera je jako dobra al na zalost ss je izgleda zakucan na 1/8 . Da li ce lollipop dozvoliti nesto duži videcemo. Zvuk tj audio output je tipican za zmaja. Previse ravan i metalan za moj ukus. Doduse dovoljno jak i kvalitetan ali nema tu punocu kao wolf. Sistem je ispeglan da ne mogu da poverujem kako radi na samsungu. Sve u svemu odlican 5 ;)

На сајту сам гледао , није био излистан 5-6 дана....

Ma nece. Zakljucali su ga samo tako. Ois radi odlicno pogotovo video. 4k je osetno bolji tj redukuje vise drmusanje od hd snimka.

Ako je zmaj, onda je vjerovatno isocell ako je Exynos onda valjda ona Sony-eva kamera. Neko je bas pisao par stranica ranije mozda.

To znam nego kako da proverim? Jel ima neci cod ili aplikacija

Pa sta ti pise na kutiji? Octa i quad core? Octa je Exynos a Quad je Snap.

Dragon je vec sam napisao par postova unazad. Nego me cisto zanima da proverim

Ako je zmaj, onda je vjerovatno isocell ako je Exynos onda valjda ona Sony-eva kamera. Neko je bas pisao par stranica ranije mozda.

Obrnuto je, neki kazu da Exynos ima Samsungovu kameru.
Mada ja mislim da je Sony kod obe verzije.

*#34971539# pa Phone/CAM FW za proveru.

Poslednja izmena:
Hvala Emix
Sony IMX240 jel to ovaj novi bolji senzor od S5 ili losiji. Primetio sam da malo sporije fokusira od S5.

Vrh Dno