Apple je sve samo ne na kolenima trenutno.
Ja sam odustao, prvo telefon jos ne moze da se kupi. Drugo bice preskup a ne daje mi se toliko para. Trece koritim Tab S. Uzeh 1020 opet.
Kad omoguce normalna podesavanja za kameru i povecaju senzore (pozeljan je i xenon) razmislicu opet o Android telefonu.
Najbolje što je izašlo iz Samsunga do sada, bez dileme. Izrada odlična, sve je upakovano kako treba.
Razlika u onome što donosi u odnosu na moj G Pro 2 posebno kada se ukalkuliše cena je beznačajna. Plus, LG ima kvalitetniji IPS ekran. Bilo mi je čudno kada sam prešao sa Samsunga na LG baš zbog ekrana a sad mi je čudno kad pogledam Samsung pentile panel. Stvar preference i navike. Kome treba olovka, to je to. Meni je na n3 bila interesantna jedno popodne i posle sam je izvadio 2 puta za godinu dana...
vidiš pentile na QHD ?
http://www.androidpolice.com/2014/1...s-automatic-mediastore-and-improves-security/Вероватно је било али немам овај уређај него питам за другара па да попијем критике што не копам по теми. Човек је ставио картицу у Note 4, на њој имао неке старе фотке и хтео да их обрише (из галерије) и добија ово са слике!?
Немам сад где да проверим али могао бих да се закунем да на неком буђавом Wayteq таблету са 4.4 андроидом и слотом за микро СД картицу може да се брише...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari