Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Sta li prodaju ovi u Telenoru od juce? Nema note 4 ni u jednoj poslovnici niti imaju informaciju kada ce biti. Zvao sam i juce i danas call centar da pitam gde mogu da ga kupim i kazu: pozovite za par dana, nema ga jos u poslovnicama!

Svasta,kako ne znaju kada prodaja treba da pocne kada i iphonea 6.
Ako imas kes,odes lepo i kupis ga u radnji i dobijes tablet Tab 4 7.0 na poklon.Sa garancijom dve godine i fiskalnim,naravno.

Odlicne cene u VIP-u, Iskreno. Danas ga isprobao na dva min, odlicno izgleda uzivo, jedino deluje nesto laksi, al moguce je jer nosim g2 u futroli trenutno.

Nisam ni gledao cene u Vipu,pa cu baciti pogled.Ja se bas mislim izmedju Notea 4 i iphonea 6.Pa cu videti,ali Note 4 je kompletniji uredjaj.
Cene su u Vipu o.k ali je njihov net uzasno los,i zakljucani su telefoni,to je problem.
Uz najmanju pretplatu cena je 75000,sto je o.k ali u radnji je npr 99990 i dobije se Samsung Tab 4 7.0,u sustini isto izadje.

Poslednja izmena:
Kladim se da ovi iz telekoma sabotiraju Samsung, sklonili su Alphu sa sajta nakon 5 dana, tacno pred pojavljivanje iPhone-a a isto je bilo prosle godine sa Note 3, koji se pojavio na sajtu tek pocetkom ove godine, a iz pouzdanih izvora znam da su im telefoni skupljali vlagu u kutijama i da nisu bili izlozeni u poslovnicama.

Poslednja izmena:
'*** im p.m...Ali milo mi je sto ih je Telenor preduhitrio sa cijenama i nacinom kupovine za iP.

Stvarno, Alfe nema odavno u prodaji.

U telenorovim prodavnicama ima već izložen Note 4, ja sam malopre gledao beli u Subotici

Kladim se da ovi iz telekoma sabotiraju Samsung, sklonili su Alphu sa sajta nakon 5 dana, tacno pred pojavljivanje iPhone-a a isto je bilo prosle godine sa Note 3, koji se pojavio na sajtu tek pocetkom ove godine, a iz pouzdanih izvora znam da su im telefoni skupljali vlagu u kutijama i da nisu bili izlozeni u poslovnicama.
Pa nisu oni kao neki sa foruma pa da favorizuju pojedine telefone samo zato sto ih je napravio odredjeni proizvodjac. Njima je,kao i svakoj drugoj kompaniji,najbitniji profit ,a to da li je samsung/huawei/bogznako nebitno dok god lova leze. Bilo mi je simpaticno kad sam video bilbord za alfu,da oni reklamiraju i dizu u nebesa telefon koji je,brat bratu, trebao da izadje pocetkom 2013:)

Ovo moje sto sam pricao sa @Uros Novakovic se odnosilo na Telekom CG.

Pa to si u pravu naravno, ali nesto mi tu smrdi.
A ovo za Note 3 mi je receno jos odavno ali ne mora da znaci da je tacno, ali bave se svim i svacim, svi su isti tako da me ne bi cudilo.

Ovo uopste nije toliko lose, i dalje razbijaju svu Android konkurenciju zajedno, ocekivao sam mnogo gore rezultate.

Samsung doesn't break out unit sales for its various gadgets, but analysts believe Samsung shipped 78 million to 81 million smartphones during the September quarter, according to The Wall Street Journal. That's down from an estimated 88.4 million units from a year earlier.

Inace prodaja tableta je skocila, posebno Tab S serije:

http://www.gsmarena.com/samsung_sees_lowest_profits_since_q3_2011-news-10086.php

Despite selling more smartphones in Q3 than in Q2 2014, the revenue of Samsung's mobile division is still keeping its downward course and is bringing the whole corporation down with itself. Samsung's smartphone business brought less earnings (23.52 trillion won/$22.3 billion) in Q3 than in Q2 (27.51 trillion won/$26.08 billion), a 15% decline. As a comparison, back in Q3 2013 Samsung brought 35.66 trillion won ($33.87 billion) home. The operating profits of the mobile division are also 2.67 trillion won down. 

Despite shipping slightly more smartphones in Q3 than in Q2, the giant revealed it got hold of 47.45 trillion won ($45 billion) in revenue, which is way less than the 59.08 trillion won ($56 billion) it brought home in Q3 2013. 

Ovo je ogroman pad, sta god ko pricao..

To je razlog zato sto su izbacili ono djubre od s5 i izvarali svoje kupce
a sa notom debelo zakasnili i izbacili ga posle konkurencije.

Malopre sam se malo igrao sa Note-om 4 u Vipu na Slaviji i ostao sam bez teksta.Bolji ekran i bolja izrada trenutno ne postoji,kakav iphone 6+,on je smesan u odnosu na Note 4.
Tako da sam se bas zagrejao za Note 4.Izrada fenomenalna,ekran savrsenstvo,brzina u radu,jeste malo veci ali...Pored njega je bio S5 koji izgleda smesno u odnosu na Note 4.I lajsne nema na Note-u 4 vec su ivice metalne,imaju dobar ugao,prelepo odradjene.
Po meni bolje od Note-a 4 ne postoji i sigurno sve do S6 modela ce biti najbolji model u svetu.

@overkind

Bravo za komentar!

@Zujka

Posle igranja u vise poslonica mogu da kazem da u potpunosti delim tvoje misljenje.Pozz

[YOUTUBE]YIXe1919tjM[/YOUTUBE]

danas sam imao priliku da ga malo testiram u jednoj radnji, fantastican telefon :D svidja mi se sto je sa strane od metala tj aluminijuma,. o ekranu necu ni da pricam :D

I ja sam se malo igrao u Uscu sinoc... Ostalo manje-vise ocekivano dobro, ali ekran... :Klanjanje

U ponedeljak ce mi konacno stici N4.
To je tacno cela dva meseca nakon predstavljanja, nemam drugu rec sem katastrofa... obrukali su se najstrasnije. Pa se kobajagi pitaju zasto im je u Q3 opala prodaja telefona, da su bili u stanju da ih isporuce, mozda, al samo mozda bi prodali bar 10 miliona vise...

Inace probao sam telefon, ono je strasno koliko je dobar...

Sa druge strane vidim juce vest da je Nexus 6 odlozen za 15 dana u Evropi, fantasticno, stvarno ne znam sta fali proizvodjacima Android telefona, kao da se trude da pomognu Appleu koliko god mogu. Umesto da se potrude da sada kada je Apple na kolenima da ih zakucaju jednom za svagda, oni se glupiraju i debelo kasne sa isporukama telefona.

Apple je sve samo ne na kolenima trenutno.

Ja sam odustao, prvo telefon jos ne moze da se kupi. Drugo bice preskup a ne daje mi se toliko para. Trece koritim Tab S. Uzeh 1020 opet.

Kad omoguce normalna podesavanja za kameru i povecaju senzore (pozeljan je i xenon) razmislicu opet o Android telefonu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno