- Učlanjen(a)
- 04.01.2005
- Poena
- 470
Hancom office to radiPa ovako, meni treba najvise da unesem neke podatke u tabelu i da mi vec po odredjenim formulama izracuna. To bi moglo sa nekom od ovih aplikacija?
Hancom office to radiPa ovako, meni treba najvise da unesem neke podatke u tabelu i da mi vec po odredjenim formulama izracuna. To bi moglo sa nekom od ovih aplikacija?
Pa nisu oni kao neki sa foruma pa da favorizuju pojedine telefone samo zato sto ih je napravio odredjeni proizvodjac. Njima je,kao i svakoj drugoj kompaniji,najbitniji profit ,a to da li je samsung/huawei/bogznako nebitno dok god lova leze. Bilo mi je simpaticno kad sam video bilbord za alfu,da oni reklamiraju i dizu u nebesa telefon koji je,brat bratu, trebao da izadje pocetkom 2013Kladim se da ovi iz telekoma sabotiraju Samsung, sklonili su Alphu sa sajta nakon 5 dana, tacno pred pojavljivanje iPhone-a a isto je bilo prosle godine sa Note 3, koji se pojavio na sajtu tek pocetkom ove godine, a iz pouzdanih izvora znam da su im telefoni skupljali vlagu u kutijama i da nisu bili izlozeni u poslovnicama.
@overkind
Bravo za komentar!
@Zujka
Posle igranja u vise poslonica mogu da kazem da u potpunosti delim tvoje misljenje.Pozz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari