Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

• Začetnik teme Začetnik teme Pablo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kvaka22: je napisao(la):
To nas oni stite od raznih bagova na lizalici ;-)
Baš pažljivo od njih 😉 Kad su tako brižni bolje da su mi spustili malo cenu telefona s obzirom da sam skoro 15god. njihov korisnik po ugledu na moderne (ne)banana drzave 🙂

joca89: je napisao(la):
Kako nema. Moj telefon je iz telenora i prešao sam odavno na 5.0.1... Pre skoro mesec dana... Isto je n910c.
Nema, proveravam 5 puta dnevno. A i na sammobile pise da je zvanican firmware:
Date Country/Carrier Version PDA CSC Kies
2015-01-28 Serbia (Telenor) 4.4.4 N910CXXU1ANK5 N910COXX1AOA2

Ovom mom drugaru telenor 4.4.4 i nema nove verzije, isto i na sammobile...

Jeste li probali apdejt preko Samsung Kies?

Imaš na 305 stranici, 30/31 marta je još izašao OTA update za telenor... Ne znam zbog čega tebi ne izbacuje.
4967961cf1e548306e645b10051cf10b.jpg

Poslednja izmena:
Ja sam još pre mesec dana dobio preko telenora

Moguće da su pustili update i onda ga sklonili iz nekog razloga...

Na SamMobile postoji samo jedna verzija za Serbia (Telenor) i 4 komada za SEE uključujući i jedan Lollipop.

Pretpostavljam da su telefoni dolazili u obe verzije KK, pa je neko dobio OTA a neko još nije.

U svakom slučaju može ručno preko Odina da se ubaci 5.0.1 za SEE.

Moj je otkljucan iz telenora i dobio sam 5.0.1 znaci SEE je.

@danilo - pogledao sam u cetvrtak lajsnu na poslovnom N4 koji je star 4 meseca i ne ispusta se iz ruku po 8h dnevno, kod njega je lajsna i dalje kao nova iako nema nikakvu zastitu

Moguće, kažem vam ima mnogo primera na netu tako da nije ovo izuzetak...

Oksiduje aluminijum jer nije zaštićen kao kod konkurencije odatle i farbanje lajsne u crno 😉

Lollipop,sam dobio pre mesec dana (telefon kupljen u Telenoru i dosao fabricki otjljucan).Moguce da su otkljucani modeli prvi dobili update.

Da ne zna neko kojim slucajem da li ovo ima da se nađe i kupi kod nas ili sam osuđen na ebay: http://www.samsung.com/us/mobile/cell-phones-accessories/EB-KN910BWUSTA

U pitanju je Galaxy Note® 4 Extra Battery Kit, koji sadrzi jednu standardnu bateriju i stanicu za punjenje koja se prikljucuje na postojeci punjac. U kojoj god prodavnici pitam, svi me gledaju belo, cak sam i zvanicnom uvozniku za samsung morao da objasnjavam o cemu se radi i naravno dobio negativan odgovor.

Ne trudi se 🙂
Pozovi tu i pitaj - http://www.samsung.com/rs/info/contactus.html

Vidi i ovo kada već gledaš bateriju - http://zerolemon.com/product/zerole...lack-zero-shock-hybrid-protection-case-black/

Ljudi preporuka za ovaj ROM - http://forum.xda-developers.com/note-4/development/rom-sweet-rom-v2-nj4-4-4-4-t2923953
U pitanju je očišćeni stock sa dodatkom aplikacija sa S6 telefona i drugim poboljšanjima :

Samsung N910CXXU1BOC5 5.0.1
Firmware release date Wed Mar 25 14:52:52 KST 2015
Stock Kernel BOC5 N910C
Deodexed & zipaligned
latest SuperSU v2.49 (thanks @chainfire)
busybox 1.22.1
9 launcher themes included including S6
TW Launcher modded 5 x wide & 6 x hotseat
S6 Accuweather widget
S6 Galaxy App Store
S6 SBrowser
S6 Keyboard
S6 Calculator
S6 Wallpaper Picker
S6 fonts

Floating Message
Loud Volume warning removed
Build prop tweaks
init.d enabled without need for custom kernel (big thanks to @JustArchi)
5 way reboot
sub symbols in keyboard
shutter sound on/off in camera settings
multi-user enabled in settings
Brightness slider can be removed / added. Checkbox in settings/notifications
Toolbox enabled
Multi Window Tray position enabled
Private mode working
Call record
External SD card r/w fix
Knox removed

Alarm power on option
Alarm sound even when in silent mode enabled (Alarm/settings)
App Opps added to settings
Amaze File Manager
Light de-bloat
Screen mirror fix
Extra languages enabled
Heaps of apps enabled in multiwindow & penwindow
Festival effect (work in progress. May not work yet)
CSC features
Extra toggles enabled
Enable camera during call
Show total call time
Enabled call button in Call log
Extend speed dial to 100
Removed screen capture sound
Enabled sms call back number
Enabled sms Folder View
Enabled Call and Message block in Settings
Enable save message
Enable register to calendar
SMS to MMS threshold increase to 999
Enable message scheduling

Sve radi super i baterija je dobra cheers

Poslednja izmena:
Nemaš to kod nas... Baci pogled na aliexpress... 🙂 Našao sam jedan za 7$. Ali nema puno pozitivnih.

Poslednja izmena:
To su već kopije koje verovatno nije vredno kupovati ...
ebay možda da bolje rezultate.

Sigurno je kopija, ali isto tako ni ebay nije uvek 100% siguran... Ja naručio "spigen" sa alija, nikako da dočekam kakvo će đubre da stigne... 😀 Burazeru stiglo za meizu mx4 i super izgleda... 🙂

Na ebay za oko 35 dolara i free shipping iz koreje, nije losa stvar u praksi kao sto se da videti na videu https://www.youtube.com/watch?v=2Vz2ntJCXuE
Mislim da se u kutiji dobija i jos jedna kutijica za bateriju kao zastita od ostecenja i samih kontakta baterije

Eto npr spigen sam kupovao za LG G2 - na ebay-u ima original dok je na aliju kopija (dobiješ kod sa kojim na sajtu proveriš da li je original)...
Ma kinezi su čudo koje će sve prejebati za par decenija !

Poslednja izmena:
Na ebay za oko 35 dolara i free shipping iz koreje, nije losa stvar u praksi kao sto se da videti na videu https://www.youtube.com/watch?v=2Vz2ntJCXuE
Mislim da se u kutiji dobija i jos jedna kutijica za bateriju kao zastita od ostecenja i samih kontakta baterije
Naruči onda sa eBay. Teško da to ima kod nas... U slučaju da ima, verovatno će ti biti skuplje kod nas nego da naručiš. Ali pogledaj i ovo što ti je Danilo okačio, Zerolemon, ako ti ne smeta glomaznost... 🙂
Eto npr spigen sam kupovao za LG G2 - na ebay-u ima original dok je na aliju kopija (dobiješ kod sa kojim na sajtu proveriš da li je original)...
Ma kinezi su čudo koje će sve prejebati za par decenija !
Meni je krivo što su onakve takse na amazonu. Cene spigen-a su tamo smešne... Jel ima neka fora kako da se izbegnu te takse?

screenshot2015-05-09-01-.png
screenshot2015-05-09-01-.png

Kada se isključi Amazon AppStore facebook ode na 250 mb 🙂

Poslednja izmena:
Iskreno Danilo, uvek iznadjes neki problem, a sve odradis od ruta pa do finog podesavanja 🙂
Evo kako je kod mene, cak sam otvorio i vise aplikacija. No root, sve stok i fercera ko zmaj ^^
I da, kad se iskljuci appstore, fejs ostaje na istoj potrosnji.

Prilozi

• Screenshot_2015-05-09-01-29-08.png
    Screenshot_2015-05-09-01-29-08.png
    270.4 KB · Pregleda: 211
Poslednja izmena:
Jeste samo koliko dugo je tako? 😉
Inače ovo je priča sa s6 teme ...
Gasi Samsung to zbog problematičnog softvera i drugačije radi nego na čistom Androidu....

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno