Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Radi navigacija super bez obzira za koju se odlučiš ;)
Lepo hvata GPS, više problema ima sa QHD rezolucijom nego sa tim ...

ps. Ja sam mislio da u ove Exynos verzije Note 4-e Samsung ugrađuje onu njihovu kameru i tek sada videh ovo :

galaxy-note-4-camera-1-635x375.jpg

Pogledajte prilog 168943

Kuca se *#34971539# i klikne na ISP ver check

Nisi pročitao test?! C c c... ☺
www.benchmark.rs/artikal/test_samsung_galaxy_note_4-3686/5

Čitao sam još ranije na stranim sajtovima da ove Exynos verzije imaju njihovu kameru, dok Snapdragon ima Sony .

Kod Samsunga milion kombinacija procesora, kamera, verzija, 70 modela izbace godišnje ...

Poslednja izmena:
4G

Pitanje, da li neko ima slican problem. Cesto Note 4 "ispadne" iz mreze narocito tamo gde nema H+, nego samo 2G, i onda sam nedostupan. Ti prelazi sa 4G na ostali deo mreze bas ne funkcinise besprekorno, bar kod mene

Danilo zašto ima problema sa QHD rezolucijom, što se tiče navigacije ili ostalog?

Da li mi neko moze poslati link torrenta za iGo odgovarajuce rezolucije...Instalirao sam TomTom Navigon i razne navigacije da probam ali bih se vratio na iGo.

Koji case preporucujete za note 4, merkam onaj aluminijumski, da mi on jos ne izgrebe tel?
Naisao sam i na neki dot view za 1000 din na kp radi li to uopste kako treba obzirom da je original 6 000?

Poslednja izmena:
Danilo Pantelić: je napisao(la):
Na iGO navigaciji postoji problem vertikalnih linija zbog te QHD rezolucije koju im Note 4...Mislim da G3 radi normalno dok Note 4 ne ...Navigacija je 100% funkcionalna, samo eto izgled mapa nije savršen Pogledajte prilog 168945Sa ovom novom verzijom nextegen igo navigacije ( --link-- ) to je sređeno.
Čekaj je li to verzija samo za Mađarsku ili moze da se instalira taj .apk umesto postojećeg koji svi imamo u iGo folder gde su nam mape i sve ostalo?

Samo za Mađarsku, Rusiju i Indoneziju do sada postoji nextgen koji radi ...
Mo ostali moraćemo još malo da pričekamo :)

Danilo Pantelić: je napisao(la):
Samo za Mađarsku, Rusiju i Indoneziju do sada postoji nextgen koji radi ...Mo ostali moraćemo još malo da pričekamo
Ok, a reci mi radi li SD kartica na Lollipop-u posto sam negde procitao da ima problem sa tim tj. pojedini ljudi koji su uradili update tvrde da vise ne mogu da pristupe SD karticama?

Samo da dodam,nakon detaljnog akanja telefona modela f mogu da kazem da su lolipopom usrali stvar nacisto.Sve me snaslo od slusalice,iskakanja iz mreze,igrica,bagovanja,zaglupljivanja i ima tu jos stosta da ne nabrajam.Nije da tel nije upotrebljiv al za te pare trebalo bi daleko bolje.Nista drugo nego cekati apdejt pa ako ni to ne bude reseno kako treba morati ce doci neki drugi rom.

Taman ce izaci 5.1 update kad budem prelazio na N5 :)
Sta znam, ja nemam problema sa LP, ali nisam se ni odusevio bas.
I dalje me lag multitaskinga najvise nervira, nekad je skoro trenutno a nekad zna da zabicikla i po cele 3-4s...

Baš me zanima cena n5 kada bude izašao... :D Možda 900e?!

Vjerujem da će neki Edge model da prebaci 1000e.

E da, to ce biti velika dilema, ici na Edge ili obican...

Pitanje, da li neko ima slican problem. Cesto Note 4 "ispadne" iz mreze narocito tamo gde nema H+, nego samo 2G, i onda sam nedostupan. Ti prelazi sa 4G na ostali deo mreze bas ne funkcinise besprekorno, bar kod mene

Meni je sa snapdragon bio cesto van mreze. Cak je palio i roming ikonicu :eek:

problem je do telenorove LTE kartice... ja sam se desetak dana mucio sa tim, i onda zamenio za obicnu 3G karticu i nemam vise taj problem.

Taman ce izaci 5.1 update kad budem prelazio na N5 :)
Sta znam, ja nemam problema sa LP, ali nisam se ni odusevio bas.
I dalje me lag multitaskinga najvise nervira, nekad je skoro trenutno a nekad zna da zabicikla i po cele 3-4s...

Ma problem je nekom veci nekom manji ali u sustini ja verujem da osamdeset posto nece da prizna,nemoguce je da samo modeli c i f imaju problema.Ma sta osamdeset posto,100 posto svi imaju nekih problema samo sto to jos ne znaju.

Uveliko razmisljam da menjam Z3 za N4 a sad vidim pominjete c i f modele. Moze li ukratko o cemu je rec.

Videh razlika je valjda u procesorima, a kakvi su problemi u pitanju

Poslednja izmena:
Uzeh danas led wallet case i odusevljen sam. svaki put kad zatvorim case diode koje rade kroz sam cover me oduseve :)

Nabaci nam neku sliku.

Ljudi je l dobio neko Lollipop(5.0.1) a da je uzeo Note 4(SM-N910C) preko telenora? Gledam na sammobile sve zemlje iz okruzenja su dobile update samo nasa Srbija jos uvek na KitKat 4.4.4

Kako nema. Moj telefon je iz telenora i prešao sam odavno na 5.0.1... Pre skoro mesec dana... Isto je n910c.

Nazad
Vrh Dno