Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Jedan problem sa ženinim N3 od juče...Wifi radi ali kartica odjednom neće da rade tj nadju se sve mreže ali ne može da se registruje ni na jednu (isprobao više kartica u telefonu bez uspjeha, kartice su ispravne)... Prvo da vidim da li je softverski, prvo hard reset, pa ako ne flešovanje modema ili je hardverski? N9005, stock 5.0.1 nikad rootovan, nikad custom rom.

TT

Znam da sam dosadan kao nikolass sa onim njegovim crtežima u note 4 temi :), ali ovo je stvarno telefon za sva vremena. Dve godine ga imam, i čini mi se da radi sve bolje i bolje. Baterija odlična na 5.0

a0fc29250c20ea7803d7229220bf47b8.jpg

22d35d25105a561fbbe3b0ec24fc3809.jpg

16215b6a304584e5e631d786b995f278.jpg

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

A bas sam hteo da te pitam kako ti se pokazala baterija. [emoji38]
Reci mi koliko si cekao da ti stigne?

Poslednja izmena:
Mislim da nisam. Stvarno se ne sećam, bateriju sam uzeo pre više meseci, ali i ako je bila neka poštarina, bilo je nešto sitno...

Kostenlos Versand, je li to besplatno slanje (ili uračunato u cenu)?

Tapatalk on Note3

Ja, besplatno slanje.

Onda da se aktiviram, vidim dosta su hvaljene te baterije.

Tapatalk on Note3

Ako neko bude narucio jednu viska PolarCell bateriju - nek mi se javi !
:)
Na PM

Da li je ova PolarCell baterija bolja od ORIGINALNE Samsungove baterije ?
Posto sam nasao za oko 3200din u BG a ovu moram cekati...

BITNIJE PITANJE:

Kako se pokazao DarkLord ROM Note 7 ?!?
Ili, koji je sad ROM najbolji (najfluidniji i da sve osnovno, sa OLOVKOM, radi ) ?
Hvala !

Ja sam za sada na AryaMod-u i mogu reci da sam prezadovoljan, za sada sve super radi i sve opcije funcionisu. Samo modovi u kameri ne rade..mozda je ispravljeno u novoj verziji ja sam jos na 6.3.

Zdravo. Pošto mi je baterija na izdisaju vrijeme je za novu, vidio sam link koji ste dijelili za PolarCell bateriju sa njemačkog ebay-a, e sad pošto me sa poštarinom PolarCell ispada 25 eur molim vas ako imate pošaljite mi na p.m. ili postujte ovdje link od originalne Samsungove baterije (čisto da vidim koliko će me ona ispasti). Unaprijed hvala. Pozdrav.

Ja sam za 22E uzeo original u Samsungovom servisu na Banovom Brdu.
6% manji kapacitet od nemačke ali me mrzelo čekati !
b3f5a33597650b64f2a4e748564364bc.jpg

3 godine mladja !
:-D
Ova mi drži oko 3 - 3,5h upaljenog ekrana (1 dan) ali me smorilo svaku noć da je punim. Jos nisam ubacio novu bateriju da vidim kolika je razlika !
Ubacicu i Note7 ROM !
Da ga malo "osvezim" !

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Kod nas u CG kod generalnog zastupnika (naravno original) 35 eur, najvjerovatnije ću uzet Polarcell jer mi se ne riskira sa kineskim "original, genuine" baterijama.
Fala na odgovoru, svako dobro čojek, pozdrav.

Vidim da u Luksenburgu i Spaniji od oktobra ima PDA N9005XXUGBPH2 sa N9005PHEGBPI2.
Da li to mogu ubaciti na svoj mobilni koji ima zvanicni telekomov 5.0 N9005XXUGBOK6 sa N9005OXXGBOJ2 i sta bih time dobio ?
Videh da preporucuju prilikom ubacivanja Arial N7 ROM-a da se stavi i odgovarajuci kernel pa guglam...

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Imam S-view cover, međutim, neka od instaliranih aplikacija mi pokarabasi podešavanja i S-view ne radi kako treba. Detekcija pokreta otvaranja i zatvaranja funkcioniše, ali samo to. Da bih odgovorio na poziv moram da otvorim poklopac, kad je poklopac zatvoren ekran je crn i nema S-view ekrana, samo statusna linija u vrhu ekrana. Šta bih pametno mogao da uradim, fabrički reset mi je poslednja opcija?

Tapatalk on Note3

Možda te cover zeza. Proveri kontakte gde se spaja sa telefonom.

Tapatalk

Meni je s cover obična glupost.
Bacio sam ga posle 5 dana korišćenja.

Slažem se. Moj je izdržao preko godinu dana, možda i dve, ali kad sam ga skinuo telefon je kudikamo funkcionalniji. Bamper plus staklo jedini spas protiv zle dece. :D

Tapatalk

Kupio Polarcell bateriju, za sad sam onako zadovoljan jer imam samo 4 sata SOT-a a ne maltretiram ga previše. Instaliran Phronesis rom 5.1.1. Je li ko probao Nougat na n9005-ici i kako je zadovoljan sa stabilnošću i naravno baterijom?

4h SoT nije nesto posebno na Note 3. Moja sestra drnda bas najgore telefon (ono stalno paljenje/gasenje ekrana, kuckanje poruka, odmah gasenje, menjanje appova..) i izdrzi 4h cak i sa slabim signalom kartice.
Ja sam ga kratko koristio kao primarni telefon, ali 5+h SoT je bio standard. 8-10h ako dosta gledam klipove preko wifi mreze.

Znam da je 4 sata SOT-a slabo, stoga sam i mislio da promijenim rom po vašoj preporuci jer ih nemam vremena isprobavati. Predlog za rom?

Ja sam na stocku ;) Debloated ALEXNDR

Nazad
Vrh Dno