Da, upravo taj koristim, negde oko godinu dana, računajući sve verzije koje su izašle. Ultra stabilan, root-ovan, aroma installer gde dosta možeš da podesiš, baterija odlična...Ja manu nisam našao.Jel na ovaj mislis ?
http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-aryamod-v1-tw-lollipop-t2990920
Jel ga ti koristis ?
AryaMod v6.2 trenutno poceo da steka sve vise i vise.
@Filip017 sledeci put nemoj davati preporuku za neki ROM ako ga ni sam nisi imao insaliranog i ne znas kako se ponasa.
Da li moze neko da preporuci prvenstveno stabilan ROM, koji i sam koristi vec duze vreme na svom telefonu?
@k1z4, Svaki aryamod sam imao instaliran i koristim ga i dalje, sada sam na v6.2 tako da naravno ću da dam preporuku ako meni savršeno sve radi već mesecima na svim aryamod verzijama, kao i što ostalim 99% korisnicima sa xda radi identično ovaj rom.
Ja od navedenih problema sa tvoje strane bukvalno ni jedan nemam, počev od youtubea koji mi prebrzo radi, prebrzo učitava i nikada mi nije ni secnuo a ne zalagovao ili krešovao. Olovka takođe, dosta je koristim u toku dana jer mi je potrebna i za tabele i za druge stvari, i prvi bih primetio da nešto nije u redu i odmah prijavio, međutim kod mene odlično funkcioniše.
Što se tiče notifikacija, odnosno "deep sleepa", to se namešta u Settings > Smart Manager > RAM > switch on auto starts.
Lično kod mene je od svih verzija, aryamod v5.2 radio najbolje od svih, daleko bolje i od 8.3, međutim ja ni sa 6.2 stvarno nemam nikakvih problema za sad, niti primećujem da se ljudi na xda žale na probleme koje si ti naveo ili slične veće probleme, tako da stvarno ne znam zašto ti loše radi. Uglavnom, osnivač ovog roma je uvek na usluzi za rešavanje svih problema vezanih za ovaj rom, tako da ukoliko i dalje stvarno imaš velike probleme sa youtubeom ili uopšte radom sistema, obrati se u temi pa će se rešenje naći, jer ja prvi mogu da garantujem da to nisu stalni i česti problemi, pošto redovno pratim temu na xda.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Pozdrav,
treba mi mala pomoc oko rutovanja SM-N9006. Pregledah citav bench forum kao i xda ali svi linkovi na koje sam naisao su mrtvi. Da li neko ima sve sto je potrebno za root doticnog telefona? Hvala unapred!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari