Pa ko kaze da slikamo na 13¿A da vas pitam kada slikate zašto ne podesite kameru na 6mp šta će vam 13mp
Ja kupio od ebay 17 dolara soc je 7-8 satijel kupovao neko bateriju za N3 ima li neki savet?
Meni uzasno drzi i rado bi je zamenio,dve godine kako je maltretiram,drzi sve krace i krace. SOT mi je 2 i 30 dnevno. Lolipop
Sada je namalena ja kad sam je kupuvao bila je 15 dolara i plus 3 dolara za prevozjao to mi treba da se sit odmorim. Moze link?
Hvala!!
Alex rom odex i learn kernel ma nije to bitno baterija je dobra na bilo koji rom ispod 7 sati nisamda li je oridjinale ova baterija? ili je to neozbiljno pitanje. Na kom si romu? Meni je stock.
I kod mene je tako na orginalnu bateriju,baterija se pokvarila sa KK dok sa JB je bila odlicna, a ova sto sam kupio od ebay je 100 % bolja od orginalna samo nema NFCcovece i 5 sati je dosta. Moracu da pazarim nema mi druge. Ne mogu dan da sastavim bez punjenja.
Hvala na pomoci!
Si narucio bateriju ?Ma idi, SOT sa novom baterijom 5 ipo sati posle drugog punjenja. Za 11 evrica,trebalo je ovo ranije da uzmem
Baterija riknula posle skoro 2 godine. Kad vidim da u ovom edge-u nije zamenjiva poludim.Nadam se da to nece biti trend sa svim novim modelima.
Ukluci power saving i imaces 6 + sotDa da,sa onog linka sto si prosledio. Odlicno, barem sam miran ceo dan lagano. 5 +sati sot, sa sat vrmena poziva,3 email naloga, svi moguci messenger-i.
To ti je email mislim iskluci ga i koristi neku drugu aplikaciju za to ne ona sto je sa stock cesto pravi syncod pre nekoliko dana imam Note 3, pročitao sam skoro celu ovu temu ali nevidim nigde šta su ove Usluge Exchange servera. Šta mi toliko troši bateriju? I Google play je veliki potrošač a isključio sam lokacije, da li treba još nešto? Nisam baš nešto vičan Androidu pa ako može pomoć?
Pogledajte prilog 178228
Pogledajte prilog 178229
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari