Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Skinuo sam ovaj Poljski update i nameravam oreko Odina da odradim update, pa samo da pitam ocu li imati kakvih problema i mogu li da ga stavim posle na engleskom jeziku? Prvi put ovo radim :)

Skinuo sam ovaj Poljski update i nameravam oreko Odina da odradim update, pa samo da pitam ocu li imati kakvih problema i mogu li da ga stavim posle na engleskom jeziku? Prvi put ovo radim :)

Da mozes da stavis engleski nema da imas nikakvih problema bolji je od kk

Mala pomoc .sta sve treba da podesim u Odin3 Download-Odin3-v3.09-600x340.jpg posto ovdje iam samo AP nema PDA (Add the firmware file to AP / PDA) da li samo tu ucitavam Firmware koji sam skinuo ili u svako polje?

to je to, menjali su naziv tog polja u kasnijim verzijama. u AP staviš ono što si skinuo sa sammobile i start.

Poslednja izmena:
Instalirao lizalicu,prvi utisci su odlični sviđa mi se i čini mi se da radi bolje videću za koji dan. ;)

Izlizale su mi se ivice(okvir) od Note 3.
Ima li neko preporuku za futrolu/masku /bumper koji bih mogao da naručim?

Spigen Neo Hybrid, pogledaj na kupujem prodajem, ima momak iz Novog Sada, prodaje za ~800 din. Nije original, ali je skroz korektno odrađena.

Ima... Za 500 din razlike (par pića u kafiću) mora da čeka 30+ dana...

Gledao sam kopije i super su... Sve dok ne staviš original :)
Vidim ima Spigen Bounce za 10$ original. Mislim da je to onda best buy?

Ja imam kopiju, koliko para toliko muzike.

U sustini sluzi svrsi, samo su mi se dugmici za vol +/- i power posle 3 dana izlizali... Svidja mi se sto je samo par mm deblja od visine kamere tako da nikad telefon ne drlja po stolu sa kamerom...

Izašao OTA Lolipop za note 3. Rešio sam ipak da ga instaliram i oprostim se od roota na neko vreme

Izašao OTA Lolipop za note 3. Rešio sam ipak da ga instaliram i oprostim se od roota na neko vreme
Pa zar ne možeš da kupiš SuperSU pro i probaš da vidiš da li će preživeti OTA update?

Pa ne bih da rizikujem da ne bi mi se okinuo knox, imam još godinu dana garancije. :/

Ja ne znam kako neko koristi android telefon bez ad blokera.

Ako kupiš aplikacije koje koristiš, nema ni reklama. Osim na ovim news

Bez njega je katastrofa, reklame u aplikacijama, reklame u browseru, kastastrofa.

Nešto nemam problem sa tim reklamama više. Sećam se da je nekad bilo, ali verovatno jer sam svašta instalirao na telefon, a to više ne radim.

Na aplikacijama koje su mi od suštinske važnosti nemam reklame mislim uopšte.

Ma reklame u browseru iskaču na telefonu na kom nema ništa instalirano osim google aplikacija, vibera, b92, blic.

Pojma nemam. Tablet je rutovan i ima ad block pa gde iskaču Google reklame, iskaču mi i na Note. Ja barem ne primećujem neku razliku.

edit. Stvarno krenuo da skida neki update od 800 mb. Stigao L u Telenor.

Ma jok, ja lažem. :p

Elem, instalirao sam lolipop, al nisam preko OTA mogao, da l zato što je bio rootovan. Skinuo sam mu i root i opet nije htelo. Na kraju sam preko odina instalirao, a to sam mogao i pre sto godina. :-D

Nazad
Vrh Dno