Može, probao sam. Radi sve OK ali meni nisu radile neke stare aplikacije koje se duže vreme ne razvijaju a drage su mi, pa sam se vratio na 4.4.2Negde sam u prethodnim postovima pročitao da ne može da se vraća sa 5 na 4 kao što je bio problem da se sa 4.4.2 vrati na 4
evo jedan crtez od danas, na brzaka....
![]()
Crna GoraA kada će Srbija?
Može, probao sam. Radi sve OK ali meni nisu radile neke stare aplikacije koje se duže vreme ne razvijaju a drage su mi, pa sam se vratio na 4.4.2
Leak. Pretpostavljam da me sve ovo pitaš jer si rutovao telefon inače pričamo bez veze[emoji10]Da li si probao onaj leak sto se pojavio ili cyanogenmod 12 ili nesto trece?
Koja je suštinska prepreka korišćenja nerutovanog Note 3?
Od ovih 895 mb u najboljem slucaju imas 300-400mb free jer kesirane aplikacije nisu uracunate tu.
Pogledaj u task menadzeru koliko ti je slobodno rama.
A ostao si na TW? Mene on više nervira nego dialer.Šta ti onda smeta bloat? Jednostavno ne otvaraš šta ti ne treba i nema problema. Ja sam zamenio Dialer i Calendar, to mi je išlo na živce, a sve ostalo radi sasvim dobro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari