Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Koliko je dobra slika, nadam se da danas pazarim note 3 neo pa da se malo igram, najvise me privlaci olovka.

Nisam primetio da se nešto bavite Lolipopom na ovom telefonu... Znam da još nema oficijelne stabilne verzije ali pojavio se jedan leak a osim toga CyanogenMod ima neko izdanje Lolipopa za ovaj telefon.

Da li je neko to probao ? kakvi su utisci ?

Ja bi zeleo da probam ali ne bih da dođem u situaciju da se posle prelaska ne mogu vratiti nazad na 4.4.2 a da pri tome imam telefon kojem ne rade neke bitnije funkcije :)

A sto ne bi mogao da se vratis kad turas neoficijelne verzije?

Negde sam u prethodnim postovima pročitao da ne može da se vraća sa 5 na 4 kao što je bio problem da se sa 4.4.2 vrati na 4

evo jedan crtez od danas, na brzaka....

9sS7mtP.jpg

Svaka čast za sliku, nemam reči. :)

Zanemarite to sto je izaslo za Rusiju, to nije za nas model (n9005) nego za n900 :)

Može, probao sam. Radi sve OK ali meni nisu radile neke stare aplikacije koje se duže vreme ne razvijaju a drage su mi, pa sam se vratio na 4.4.2

Da li si probao onaj leak sto se pojavio ili cyanogenmod 12 ili nesto trece?

hahaha, pa to se valjda podrazumeva :0

Koji jos android korisnik koji drzi do sebe nema rutovan telefon :)

Koja je suštinska prepreka korišćenja nerutovanog Note 3?

A da. Baš manjka resursa na Note....

Ne *****avajte.

Šta ti onda smeta bloat? Jednostavno ne otvaraš šta ti ne treba i nema problema. Ja sam zamenio Dialer i Calendar, to mi je išlo na živce, a sve ostalo radi sasvim dobro.

Mozes ti da ne otvaras koliko hoces,servisi od nepotrebnih aplikacija zvrndaju u ram-u non stop.
Zato npr. OPO moze da drzi mnogo vise kesiranih aplikacija nego note a isto rama imaju.

Znam, a šta mu smeta kad je giga slobodno uvek? Ima toliko da može da se rasipa.

ec6d9c9bfa04b77a6a5720ce51ddde99.jpg

8ff16f14cdece9e32f58c925251b5c15.jpg

Od ovih 895 mb u najboljem slucaju imas 300-400mb free jer kesirane aplikacije nisu uracunate tu.
Pogledaj u task menadzeru koliko ti je slobodno rama.

U pravu si. 2.21 GB je zauzeto. Takođe opuštencija.

Stavi nek ti prikazuje kesirane procese i tu vidi, task menadzer ne prikazuje realno stanje.

Od ovih 895 mb u najboljem slucaju imas 300-400mb free jer kesirane aplikacije nisu uracunate tu.
Pogledaj u task menadzeru koliko ti je slobodno rama.

ovo je merodavno što je okačio, vadi note 3 giga rama pa je 900 free ok. na opo je free oko 2 giga i svakako je bolji multitasking :)

Šta ti onda smeta bloat? Jednostavno ne otvaraš šta ti ne treba i nema problema. Ja sam zamenio Dialer i Calendar, to mi je išlo na živce, a sve ostalo radi sasvim dobro.
A ostao si na TW? Mene on više nervira nego dialer.
A rutovao bih prvenstveno zbog AdAway

A sta je TW? I šta te nervira u njemu? :) Ako misliš na homescreen isti đavo ko i svi drugi, par ekrana koje skroluješ, widgeti i ikonice.

Nazad
Vrh Dno