I onda Lizalica dokusuri bateriju a Samsung, naravno, onemoguci povratak na KK.![]()
Ne moze sa 4.4 na 4.3.Uvek moze povratak na JB ili KK samo sa kastom rom
Ne moze sa 4.4 na 4.3.
Cek, cek. Ne mozes sad da flesujes neki rom koji je 4.3 ako si KK-u. Samsung je onemogucio to. Ili se nesto promenilo u medjuvremenu.
Moze s4 vec imam testiranoI za S4 sam mislio da ne moze. Hvala na informacijama.
Da nije Note serije ne bih ni pomislio na Samsung. Uvek ima neka falinka...Зато ја више нећу узимати Самсунг телефоне. Уништили су самсунг XDA теме. Али потпуно!
Nema zamena za okvira i ne isplati sePitanje. Cale je ispustio note 3 na beton i posteno ostetio metalni okvir, da li je moguca zamena istog i koliko bi kostala.
Ne aktivira knox mozes slobodno da flesujes oficijalni fw za bilo koji region, knox se akrivira ako flesujes costom rikaveri ili rutujes tada knox ide na 0x1Pitao sam na temi za tablet (Note 10.1 2014) ali je izgleda mrtva nacisto. Verujem da je ista stvar kao i sa Note 3 pa da pitam ovde. Hteo bih preko Odina da instaliram noviji FW (koji naravno ne postoji za podrucje sa koga je moj tablet). Da li ovo aktivira neki Knox brojac u smislu gubitka garancije? Znaci ne bih rutovao ili menjao rikaveri samo stok rom sa drugog podrucja.
Немаш фрке, кнокс можеш да активираш само ако флешујеш костом рикавери или рутујеш са официјални фирмвер неможе се активирати кнокс осим ако не правиш донграде на постару верзијуok, hvala. Ispao sam iz stosa sto se tice Samsunga a nesto sam umislio i da su ovo sa Odinom ubacili u Knox.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari