Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

I onda Lizalica dokusuri bateriju a Samsung, naravno, onemoguci povratak na KK. :)

Nisu svi vicni rutu, gubljenju garancije, instaliranju cwm/twrp, custom romova itd ;)

Epa onda neka koriste onako kako samsung zamislio, takva je politika skoro svi novih telefona isto i sa apple je tako u buduce ocekujem i druge brendove da vovedu ovu zastitu

Cek, cek. Ne mozes sad da flesujes neki rom koji je 4.3 ako si KK-u. Samsung je onemogucio to. Ili se nesto promenilo u medjuvremenu.

Cek, cek. Ne mozes sad da flesujes neki rom koji je 4.3 ako si KK-u. Samsung je onemogucio to. Ili se nesto promenilo u medjuvremenu.

nemozes da flesujes oficijalni rom preko odin ako je 4.3 ako se radi o kastim romova moze uvek da se vrati na stari 4.3 verzija simnes zip i flesh preko rikaveri, ako flesujes preko odin onda ne moze posto novi botloader blokira staru verziju, a costom romova nemaju botloader u njima i moze da se flesuje 4.3 verzija ali i ne vidim pricinu da flesujes 4.3

Edit
Sada sam vidio samsung su napravili novu zastitu u novi botloader da nemoze da radi stari FW tako da ne moze ja znam imao sam par s4 kod mene u ducanu i preko costim romova sam vracao na 4.2.2 i 4.3 a za note 3 evo mislam da nemoze

Poslednja izmena:
Зато ја више нећу узимати Самсунг телефоне. Уништили су самсунг XDA теме. Али потпуно!

Nisi u pravu,falicnih primeraka ima kod svih modela,cak i celih serija
Sto ne znaci da je taj model los
Problem prestavlja garancija u Srbiji ,gde je sve problem,iako ne bi smelo da bude
Ali to ti je kada zivis u zemlji korupcije i kriminala
Negde napolju bi ti bez problema zamenili takav primerak i sve super

Upravo tako. Ovde mozes da reklamiras samo ako je neki veci problem (i to sa mukom).

Pitanje. Cale je ispustio note 3 na beton i posteno ostetio metalni okvir, da li je moguca zamena istog i koliko bi kostala.

То је та фора да ти је батерија при крају :)

Ne mora da znači. Ako ti se dešava hot reboot, onda je ova pojava moguća

Pitao sam na temi za tablet (Note 10.1 2014) ali je izgleda mrtva nacisto. Verujem da je ista stvar kao i sa Note 3 pa da pitam ovde. Hteo bih preko Odina da instaliram noviji FW (koji naravno ne postoji za podrucje sa koga je moj tablet). Da li ovo aktivira neki Knox brojac u smislu gubitka garancije? Znaci ne bih rutovao ili menjao rikaveri samo stok rom sa drugog podrucja.

Pitao sam na temi za tablet (Note 10.1 2014) ali je izgleda mrtva nacisto. Verujem da je ista stvar kao i sa Note 3 pa da pitam ovde. Hteo bih preko Odina da instaliram noviji FW (koji naravno ne postoji za podrucje sa koga je moj tablet). Da li ovo aktivira neki Knox brojac u smislu gubitka garancije? Znaci ne bih rutovao ili menjao rikaveri samo stok rom sa drugog podrucja.
Ne aktivira knox mozes slobodno da flesujes oficijalni fw za bilo koji region, knox se akrivira ako flesujes costom rikaveri ili rutujes tada knox ide na 0x1

ok, hvala. Ispao sam iz stosa sto se tice Samsunga a nesto sam umislio i da su ovo sa Odinom ubacili u Knox.

ok, hvala. Ispao sam iz stosa sto se tice Samsunga a nesto sam umislio i da su ovo sa Odinom ubacili u Knox.
Немаш фрке, кнокс можеш да активираш само ако флешујеш костом рикавери или рутујеш са официјални фирмвер неможе се активирати кнокс осим ако не правиш донграде на постару верзију

da se pohvalim da je posle 4 meseca korištenja,počeo da mi krči zvučnik (spoljni,loudspeaker)......prvo je počelo samo kada ga pojačam jače a sada krči na svemu preko pola.........knox mi je okinut,telefon je sa Telesmora ali ga neću slati preko njih nego direktno u ProMobi pa ću videti šta će da mi kažu....inače telefon sve vreme radi besprekorno i nisam do sada imao ni jednu primedbu......sa Telesmor-om nemam ni živaca da se bakćem i traćim vreme.................zvučnik sam našao na Aliju za 5$ a zamena ne bi trebala biti previše komplikovana sudeći po klipovima sa youtube pa ukoliko me u servisu otkače zameniće mi ga neki lokalni majstor .....drž'te mi fige :)

Poslednja izmena:
Ma kakve veze ima knox sa fizickim ostecenem ,sredice oni to u servisu za dz

Naravno da nema veze, ali on je ponistio garanciju, ne moraju ni da ga pogledaju kada vide stanje knoxa.

Vrh Dno