Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Da bice samo novi UI stare funkcij,nove funkcije ako hocemo koristicemo neke romove ili modove i to je to hehe

Baš tako, biće tu i portovanih romova sa N4, ma prava uživancija. :)

imao sam prilika da vidim i note 4 sve na sve nije neki apgrejd da se ide od note 3 na note 4, sve jos je note 3 zverotinja :)

Ma i note 2 je zverina jos uvek,ali jedno je kada moras da zeznes garanciju da bi stavio custom rom a drugo kada ne moras
Postaju svi polako kao i ios,wp
Sve se teze pronalaze nacini za root,ako uspeju da ga nadju,zeznes garanciju itd,ne svidja mi se kuda ide sve ovo,ali nikako

Uzeo sam Otterbox defendera. Iako je kopija odlicno je uradjena, pogotovo za 4 puta manju cenu od originala.
N3 je prilicno dobio na gabaritima i tezini, ali zato odlicno stiti. Dva puta mi je ispao od toga jednom na cosak, da nije bilo oklopa zavrsio bi karijeru.
Jedino sto mi se ne svidja je ugradjena folija koja pri dnevnom svetlu primetno smanji kontrast ekrana i zamucuje sliku.
Verovatno cu je skinuti i staviti nesto bolje. Da li neko ima preporuku za dobru N3 foliju ili jos bolje staklenu zastitu (tampered glass), ako to uopste moze kod nas da se nabavi.

btw. nosac za pojas iako vizuelno deluje suludo, odlicno funkcionise.
Zna li neko gde kod nas može da se nabavi ova kopija Otterbox defendera? Lik sa kupujemprodajem nema I neće nabavljati..

imao sam prilika da vidim i note 4 sve na sve nije neki apgrejd da se ide od note 3 na note 4, sve jos je note 3 zverotinja :)
Uvek je to tako sa Samsung flagship modelima. Ako na primer imaš dvojku (galaxy s, note...) ne uzimaš sledeću generaciju, trojku, već narednu, četvorku. Unapređenja od jedne do sledeće generacije nisu baš vredna upgrade-a. Tako to ja vidim.

Uvek je to tako sa Samsung flagship modelima. Ako na primer imaš dvojku (galaxy s, note...) ne uzimaš sledeću generaciju, trojku, već narednu, četvorku. Unapređenja od jedne do sledeće generacije nisu baš vredna upgrade-a. Tako to ja vidim.
Pa imas pravo ali note 2 i note 3 i te kako je bilo dobar apgrejd od note 2 na note 3

Pitao ga pre 2 dana I rekao da nema, a da sumnja da će nabavljati..Naravno da sam pitao I danas ali nije odgovora

N3 me sjajno sluzi i potpuno sam se navikao na velicinu cak i sa Oterrbox defender kucistem, ali se ne mogu oteti utisku da mi je kamera na S3 mnogo bolje radila i fokusirala pogotovo sa nocnim snimcima gde se S3 sa low light setting sjajno pokazao. Cini mi se i da je HDR bio bolji na S3.
Da li ima neka 3rd party app za kameru koja bolje radi od stock varijante?

Poslednja izmena:
N3 me sjajno sluzi i potpuno sam se navikao na velicinu cak i sa Oterrbox defender kucistem, ali se ne mogu oteti utisku da mi je kamera na S3 mnogo bolje radila i fokusirala pogotovo sa nocnim snimcima gde se S3 sa low light setting sjajno pokazao. Cini mi se i da je HDR bio bolji na S3.
Da li ima neka 3rd party app za kameru koja bolje radi od stock varijante?
Znači nisam jedini kojem se više sviđa S3 po pitanju fotografija. Iskreno i zvuk mi se više sviđa na S3[emoji16]

Imam ga i ja ali ne bih baš rekao tako nešto za slike. ;)

okači neki sample. možda je stvar u percepciji :)
po meni je note 4 prvi samsung koji noću nije očajan

Poslednja izmena:
Dobar je posle updatea od pre par meseci. Bar ja umem sa njim da slikam kako treba:
aad8e3ac42783788e9b7d3f9c525c105.jpg

Ne znam šta više od ovog očekivati od telefona za sliku iz ruke po mraku.

^ Upravo tako. Ne kažem da je kamera u tim uslovima perfekcija i da nema bolje, ali kao što reče kolega ne znam šta treba očekivati od kamere na telefonu u uslovima slabog osvetljenja.

pa ovo se i na 0.3mpx vidi da je užas neki :)

pozdrav, uzeo sam n9005 note i interesije me kako da namestim da snima video u HDR-u...? takodje koristim rom "N9005XXUGNG1_N9005OXAGNJ3_N9005XXUGNG1" ima li neki bolji-noviji..... ili mozda neki dobar custom?

Mislim da ne moze da snima u HDR-u ja od custom romova momentalno koristim jemal s5 portirani, dobri su omega i tako dalje

Možda na telefonu, tad su sve fotke iste. Ova je inače 0.7 mpx, uploadovana preko tapatalka.

Okačiću je full kad se dokopam kompa, dobra je skroz.

Nazad
Vrh Dno