Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Cudan problem sa baterijom, baterija je bila normalna cak sta vise bio sam prezadovoljan sa njom sve dok nisam ugasio telefon na jedno 3-4 dana nisam ga koristio ,jer sam probao neki LG.Baterija je bila puna i tako sam ugasio telefon izvadio SIM i stavio u LG, posle toga baterija ne moze da satavi ni dan,brzo se sad i puni i prazni. Sta je moglo da se desi za tih par dana?
Nista nije kad pocnes da punis 5-6 puta vratice se u normalu punices sa slabi polnacem ne sa onaj od note 3 2 amperski sto, prepostvujem baterija ti je stojala u hladno

Čudno. Okači SS statistike baterije posle jednog dana rada. Teško da je crkla od 5 dana stajanja.

2ca935799d586314544918f0be6295c9.jpg

Sta ce ti task killer majke ti?

Plaz halp me maj fon dont wark, using task manager work not. Sorry for maj English dont speek

Nesto ti nije u redu, nemas screen, a imas android sistem i clock, mislim wtf?!

Ja bih ti preporucio svezi neki FW da flesujes i da ne vracas nista sa titaniumom.

(Ja bih ti preporucio svezi neki FW da flesujes i da ne vracas nista sa titaniumom.).

Sta ti znaci ovo FW ,nisam bas strucnjak za android?

(Ja bih ti preporucio svezi neki FW da flesujes i da ne vracas nista sa titaniumom.).

Sta ti znaci ovo FW ,nisam bas strucnjak za android?
Firmware njega flesujes preko odin fw simnujes od sammobile.com, taskmanageri i battery sever takve aplikacije vise trose bateriju nego sto je cuvaju

Mene isto malo zeza baterija, jedna 3h SOT a gurao sam i preko 5h, morace da padne neki flesh.

Cisto da potvrdim jos jednom, odin flash official firmware sa sammyfirmwre ne okida knox?

I cekam da dodje update na Lolipop a do tada ce vec izaci neki n4 port pa cemo videti dal vredi pozdraviti se sa garancjiom...

Oficijelni firmware ne okida knox.
Sto se lolipopa tice,bice extra ako opet skrate trajanje baterije kao sa 4.3 na 4.4 kada se prelazilo!

Oficijelni firmware ne okida knox.
Sto se lolipopa tice,bice extra ako opet skrate trajanje baterije kao sa 4.3 na 4.4 kada se prelazilo!

Pa moraju nečim da za*eru telefon da bi se kupio Note4, a baterija kao večna slabost svih je savršen zločin.

Tužno je što su se odlučili za to jer je Note3 sjajan telefon...

Istina! Nadam se samo da ovi sto pazare n4 nece da polete brze bolje da rade update na lolipop kad se pojavi inace ima opet da slusamo kukanje na sve strane.

A moze li da uradi preko kiesa reinstal tj recovery kako li se vec zove zaboravih

Isplatio se factory reset. Ne znam sta je bilo al nisam mogao preko 3h...

I nisam nikada do sada probao ovaj wifi direct, prebaci 3gb igo za manje od minuta...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1414233605856.png
    uploadfromtaptalk1414233605856.png
    259.2 KB · Pregleda: 141
  • uploadfromtaptalk1414233619666.png
    uploadfromtaptalk1414233619666.png
    135.8 KB · Pregleda: 137
  • uploadfromtaptalk1414233626819.png
    uploadfromtaptalk1414233626819.png
    127.3 KB · Pregleda: 145
Poslednja izmena:
Isplatio se factory reset. Ne znam sta je bilo al nisam mogao preko 3h...

I nisam nikada do sada probao ovaj wifi direct, prebaci 3gb igo za manje od minuta...

Ovo izgleda nehumano. 4.4 možda?

Nema veze koji fw od koji region ces da flesujes svi su isti SEE taj ti e open mozes slobodbo da flesujes

Da li ima neko ko koristi note 3 i da je koristio lg g3 ili obrnuto da napise poredjenje ali iz licnog iskustva.Stize mi g3 ali se razmisljam da li zadrzati ili menjati za note 3. Hvala

Nisam posedovao G3 jesam G2
Zbog iste dileme odgledao sam brdo klipova ,procitao brdo tema na svim relavantnim i onim drugim sajtovima,uspeo G3 da drzim u ruci i igram se sa njime po poslovnicama(na zalost niko od mojih drugara ga nema,imaju G2 ali ne i G3)
Posle jedno 2-3 nedelje maltretiranja preznojavanja ,koliko god da mi je Note dosadio,shvatio sam da realno nista ne bih dobio od onoga sto ja trazim od telefona
A to je veliki kvalitetan svetao ekran(jer njega najvise koristim :) ),olovka,brzina rada,dobre slike i dobar zvuk(ne najbolji ali dobri) i na kraju apdejt sistema
Drugim recima jedan kompaktan telefon koji ni u jednom segmentu nije los a opet ni prosecan
G3 je odlican telefon i da nemam Note(da nisam navucen na tu seriju ,imao N1pa N2 sada N3 ) G3 bi mi bio siguran izbor
Ali ,eh to "ali",mislim da sam trazio samo razlog da promenim telefon,iz dosade,nista vise ili manje
Sa G3 bez obzira na njegov napredniji hardver bih se smorio veoma brzo
Zasto?
Pa i od G2 sam odustao iz 3 meni bitna razloga
Manji ekran
Softverski dugmici na ekranu(koji ga jos vise smanjuju)
Nema olovku(hajde to bih vec nekako preboleo
Mada sada kada sam video kakva je olovka na Note 4 mislim da ipak ne bih preboleo :)
Tako da ,ako ove gore tri stavke ne predstavljaju ti problem,zreo si za G3,ako predstavljaju,sacekaj jedno 6 meseci da padnu cene ,sakupljaj novac prodaj Note 3 i dodaj za N4
Nadam se da sam bar malo pomogao i ne previse smorio ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno