Nisam posedovao G3 jesam G2
Zbog iste dileme odgledao sam brdo klipova ,procitao brdo tema na svim relavantnim i onim drugim sajtovima,uspeo G3 da drzim u ruci i igram se sa njime po poslovnicama(na zalost niko od mojih drugara ga nema,imaju G2 ali ne i G3)
Posle jedno 2-3 nedelje maltretiranja preznojavanja ,koliko god da mi je Note dosadio,shvatio sam da realno nista ne bih dobio od onoga sto ja trazim od telefona
A to je veliki kvalitetan svetao ekran(jer njega najvise koristim

),olovka,brzina rada,dobre slike i dobar zvuk(ne najbolji ali dobri) i na kraju apdejt sistema
Drugim recima jedan kompaktan telefon koji ni u jednom segmentu nije los a opet ni prosecan
G3 je odlican telefon i da nemam Note(da nisam navucen na tu seriju ,imao N1pa N2 sada N3 ) G3 bi mi bio siguran izbor
Ali ,eh to "ali",mislim da sam trazio samo razlog da promenim telefon,iz dosade,nista vise ili manje
Sa G3 bez obzira na njegov napredniji hardver bih se smorio veoma brzo
Zasto?
Pa i od G2 sam odustao iz 3 meni bitna razloga
Manji ekran
Softverski dugmici na ekranu(koji ga jos vise smanjuju)
Nema olovku(hajde to bih vec nekako preboleo
Mada sada kada sam video kakva je olovka na Note 4 mislim da ipak ne bih preboleo

Tako da ,ako ove gore tri stavke ne predstavljaju ti problem,zreo si za G3,ako predstavljaju,sacekaj jedno 6 meseci da padnu cene ,sakupljaj novac prodaj Note 3 i dodaj za N4
Nadam se da sam bar malo pomogao i ne previse smorio