Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

@drdekzar
Koristio sam oba jedno vreme. Note 3 do pre 3 meseca a G3 do pre 2 nedelje. Ja sam takodje Note ciljna grupa. Pokusao sam da nagovorim sebe da bi mi G3 bas odgovarao. Problem je nastao cim sam video kako procenti baterije opadaju. Ekran sam morao da drzim na 80-90% a i nekako se vidi nedostatak "zasicenosti" boja (*** naviklo oko na Samsung amoled iako drzim p. photo modu). Uglavnom Note je mnogo bolji uredjaj. Prednost LG... velicina tj odnos sa ekranom i mozda kamera. Za ekran sam izgleda corav jer nisam mogao da primetim neku osetnu razliku.

Odradio sam update FW, ali i ne vidim da mi se nesto mnogo promijenilo u vezi sa baterijom?

Ideju o prelasku na G3 takodje sam odbacio,koristim Note 3 tri meseca i počinje da me "svrbi" promena......pitanje je šta uzeti posle Note-a 3 a da dostojno može da ga zameni......u užem krugu su bili G3 , M8,S5 i Z3 dok me note 4 za sada ne privlači jer je previše sličan 3-ci i smatram da bi doplata bila prevelika(bolji jeste ali ne i duplo bolji) za metalni okvir i povećanje rezolucije koju ljudsko oko ne vidi.....Z3 je imao drugar i uverio me da Z3 nije ni do kolena Note-u 3,ostali su još S5 koji je ponovo veoma sličan(TW) i M8 koji ima 2GB RAM-a dobar skin,odvratan dialer,najbolje zvučnike i očajnu kameru........predlozi su dobrodošli.........

Uzmi G pro 2,ne shvatam kako sa Note3 hoces na ekrane od 5 inca,pogotovo sto kazes da je Note odlican
Ili sacekaj Huawei Mate 7 ili Lenovo Vibe Z pro
Po meni prelazak sa Note klase na S5,M8 itd ne bi dobii realno ama bas nista sem 20% bolji( na papiru) telefon
U realnom radu nista ne bi dobio nista sem manjega ekrana i neimanja olovke

Ја сам се силом прилика вратио на N3 као примарни апарат (после 5ѕ). И бре ипак је ово превелико. Јесте велики екран супер, али не може се користити комотно као мањи телефони. Незгодно бре :) пуна капа ми је 4,7".

Ja se bas razmisljam da zamenim svoj LG G3 za mote 3, da li ima neko da je koristio oba da da neko svoje poredjenje.Olovka mi je super ali samo za zezanje, ne bi je koristio za nista ozbiljno.

Izgleda da se baterija polako vraca u normalu ?

screenshot2014-11-02-08-.png

Napravio istu stvar, znaci zamjena LG G3 za Note3...
Uglavnom bolji ekran i malo veci....vise preferiram Amoled...
Brzina je tu negdi, a sta se tice baterije, jedno 30% bolja na Note3...
Nebih se vise vracao na G3...

Ja sam sa G2 prešao na Note 3, sa njega jedan kraći izlet na 5s, da bih se pre 4 meseca skrasio sa S5.
Od Note 3 mi nedostaje samo olovka, sve ostalo je na strani S5. Inače, Note 3 mi je bio prvi telefon/fablet i bila je to ljubav na prvi pogled. Baš iz tog razloga sada merkam Note 4 ali Snapdragon verziju.

Da li mi neko moze reci da li se ocekuje update na 5.0 i kada :)

Biće jedno pola godine posle Note4 da ne uzimaju parče kolača sami sebi jer je jedini selling point Note4 dobijanje Lollipopa i QHD ekran.

I veća težina uredjaja!

^Зна се где се то рекламира... Свашта

Poslednja izmena:
Ako uradim reboot, obavezno je WiFi off, bez obzira u kom stanju je bio pre reboot - a. Stock ROM, poslednji. Jel tako i kod vas?

Htedoh da napišem da nije, ali onda sam ukapirao da sam za poslednjih pola godine plafon dvaput restartovao telefon. Pojma nemam. :-D

Ја исто пријављујем непостојање наведеног проблема.

Note 3 dobice novi tachwiz isti kao na s5 i note 4 sa novi android 5 :)

Gde si procitao to za tw ?Za apdejt znam da cemo se poroditi dok ga docekamo

Da,to sam video,ali to je skin samo,nadam se da cemo dobiti kao i Note 4 zezalice a ne ostati na nasima

Upravo tako, ali nažalost to ne ide njima u prilog pa je manje verovatno da dobijemo kompletan izgled N4, jer je onda manje razloga za prelazak na četvorku.

Vrh Dno