Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Kakve bre folije u 2014 godini na flagshipu? Jos mat folija... Ajao pa druže šta to činiš? :S: 1080p rezoluciju si smanjio na 360p...

Tempered Glass screen protector od 8-9H sa oleophobick premazom i nista vise.

Jel ima toga kod nas, ili mora da se porucuje?

Porucuj jer mozes da uzmes 4 po ceni jednog ovde. Meni je jedan spasao displej pre par dana. Najjaca stvar kod stakla je da se ekran manje "musavi"... mnooogo manje. Sad kad nemam staklo pocinje da mi smeta koliko se na ekranu vide otisci i slicno.

Ja koristim tempered glas sa bamper jednakvo neunistiva kombinacija jedan sam iskrsio :)

Jel ima neko od vas da je kupio bateriju za note 3 cisto me zanima dali ima iste performanse kao orginal i ako ste kupili moze link od ebay koja je najsigurnija

Sve uzimam na ebay.com. Na komad jeftnije je mnogo od Aliexpa, a i sigurnije. Baterije su u proseku 20-25% slabije i nekad imaju problem za naglim padom. Preporucujem ti uzmi od zerolemon ili anker, bar su slicnog kapaciteta.

Sve uzimam na ebay.com. Na komad jeftnije je mnogo od Aliexpa, a i sigurnije. Baterije su u proseku 20-25% slabije i nekad imaju problem za naglim padom. Preporucujem ti uzmi od zerolemon ili anker, bar su slicnog kapaciteta.

Анкер сам једну две само успио да купим и сам је продао а ови други си у право имају благи пад на неколико процента, амазон видим да продаје анкер али немогу да купим немају доставе за македонију

Ako je nekom potrebno da root-uje stock rom, našli su način da se to uradi bez da knox "okine":

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2840150

Preko Odina se flešuje stari kernel, zatim towelroot, pa se vrati novi kernel i sve radi ok. Telefon rutovan, knox je i dalje 0x0, samsung status official, system status custom. Ako izadje 4.4.4 moraće update preko kies-a ali knox svakako ostaje 0x0.

Sinoć odradjeno. Konačno sam ubacio adaway :)

Samo da se nadovežem na svoj post, verovatno će nekom koristiti.

Instaliranjem xposed-a i wanam xposed-a, pod "security hacks" -> "system" postoji opcija "fake system status". Aktiviranjem se dobija "System Status Official" i u download modu i u samom telefonu. On line update radi, ne prijavljuje nikakve probleme. Tako da je telefon potpuno "legalan" posle rutovanja na ovaj način: knox 0x0 i svi statusi su "official".

Samo da se nadovežem na svoj post, verovatno će nekom koristiti.

Instaliranjem xposed-a i wanam xposed-a, pod "security hacks" -> "system" postoji opcija "fake system status". Aktiviranjem se dobija "System Status Official" i u download modu i u samom telefonu. On line update radi, ne prijavljuje nikakve probleme. Tako da je telefon potpuno "legalan" posle rutovanja na ovaj način: knox 0x0 i svi statusi su "official".
То знамо него, него није то то чим неможе да се флешује неки ром све је џаба

Poslednja izmena:
Što se mene tiče, dok ne naletim na nekim rom kao što je Neat, nemam razloga ni da flešujem ;)

Ne mora neat ima sepak dobre devolopere i romove za note 3 omega, echoe i tako dalje

Jamal koji je nekada bio najpopularniji developer za S4 pravi sada custom za Note 3 tačnije portuje stock S5 ROM.......ko voli nek' isproba,ima tu još bagova ali vidim da je interesovanje baš veliko..................

Poslednja izmena:
Jamal koji je nekada bio najpopularniji developer za S4 pravi sada custom za Note 3 tačnije portuje stock S5 ROM.......ko voli nek' isproba,ima tu još bagova ali vidim da je interesovanje baš veliko..................
Probao sam ali me nije interesantan nekako wather je na polu ekranu

zna li neko da li moze da se podesi sledece: da se prilikom notifikacija ukljuci ekran i prikaze je? iritantno je da stalno stiskam home taster. .kada slusam muziku ili sviram, nema sanse da cujem notifikacije..Na ipadu se lepo ukljuci i ekran sa popup ikonom i vidim o cemu se radi.

Imas led za notifikacije. Podesis boje za par najcescih koje dobijas i znas sta je sta.

Imas led za notifikacije. Podesis boje za par najcescih koje dobijas i znas sta je sta.
tesko ce to da pokrije sve notifikacije kod mene.Supruga ima ipad i ekran se ukljuci, prikaze popmporuku i posle se iskljuci.dovoljno da vidim o cemu se radi, jer meni stize posao mailovima, poruke idu preko whatsup, viber, plus tapatalk....mnogo toga... hvala u svakom slucaju,,,

Možda možeš u ponekoj aplikaciji to da uključiš. Whatsapp recimo ima tu opciju. Bar delimično da dobiješ to što ti treba.

hvala.probacu.edit: pali ekran.ali pop up nema..nasao sam konacno pop up notifire free program

Poslednja izmena:
Cudan problem sa baterijom, baterija je bila normalna cak sta vise bio sam prezadovoljan sa njom sve dok nisam ugasio telefon na jedno 3-4 dana nisam ga koristio ,jer sam probao neki LG.Baterija je bila puna i tako sam ugasio telefon izvadio SIM i stavio u LG, posle toga baterija ne moze da satavi ni dan,brzo se sad i puni i prazni. Sta je moglo da se desi za tih par dana?

Nazad
Vrh Dno