Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Pa ako neces da koristis custom romove ili da se zezas generalno sa romovima karnelima itd ,sto si uopste pravio root i beckup efs-a
:D
Svako cu da da flesujem ali ne sad cim kupim sad note 4 odma cu poceti i da flesujem romove na note 3 a kako sada vidim i nema bas interesatno od romova

Pa ako neces da koristis custom romove ili da se zezas generalno sa romovima karnelima itd ,sto si uopste pravio root i beckup efs-a
:D

Pre Note 3 sam imao HTC Desire HD i Galaxy S3. Tamo je bila evidentna razlika između custom romova i stock rom-a, najviše po pitanju trajanja baterije, zbog količine memorije u telefonu, sklanjanja raznog bloat-a....

Kako je neko pre mene rekao, na Note 3 generalno nema potrebe za tim. Baterija drži i više nego što sam očekivao, memorije ima podosta...

Root sam stavio isključivo zbog AdAway-a da bih sklonio dosadne reklame, a juče sam se setio da stavim i Greenify. Ništa više od toga meni i ne treba, ne vidim neku posebnu potrebu za neki custom rom. Doduše, tražio sam neki ekvivalent NEAT romu (ne AOSP NEAT) koji je po meni najbolji rom za S3, ali za Note 3 tako nešto nema....

Nema tu sta da se diskutuje, kinez je ali veruj mi posteno odradjen. Plasticni deo je fino obradjen, a gumeni deo odlicno pasuje i svi tasteri funkcionisu kako treba. Vidjao sam silikonske varijante futrola koje kostaju priblizno isto a tastere je jako tesko pritisnuti. Ako nekom treba mogu da slikam kako futrola izgleda na telefonu ili sama.

Hvala na informaciji, otici cu da pogledam.
Kako se pokazalo nosenje na pojasu i da li moze da ispadne?

S-View mi se dopao, ne deluje glomazno a stiti ekran. Jel to samsung ekskluziva ili ima i drugih proizvodjaca? Uzeo bih neki kvalitetan, ako moze kozni.

Ne štiti od pada. Pri padu se otvori i telefon pada tačno na ćošak ili na ekran. Sem toga je zanimljiv.

Da sad ponovo uzimam N3 verovatno bih preskočio S View i išao na kombinaciju folija plus bumper, što mi se pokazalo najbolje na S2.

Da li je neko isprobao AOSP varijantu Kitkat - a i ako jeste, kakvi su utisci? Da li je kamera i dalje malo losija od stock varijante?

Ја сам пробао slimkat, ради фантастично, АЛИ...неки програми (MX player и smart remote на првим месту), који су мени битни, за сада не раде, тако да сам се вратио на flexkat.
Наравно, ништа од s-pen функција не ради.
За камеру ми се чини ДС је лошија од stick, нисам је нешто силовао, тако да не могу да кажем са 100% сигурности.

Poslednja izmena:
989141f920689d167193b8fe2d19acbd.jpg

Ја тек сад видим колико је још остало!!!
Дај још слика, мало детаљније напиши о коришћењу...

Ја тек сад видим колико је још остало!!!
Дај још слика, мало детаљније напиши о коришћењу...

Power saver uvek uklucen i malo uradeno Underclockin na 1.9 ghz nije moj note 3 donesen mi je na servis pa sam vidio da je knox otkucani na 0x1 pa sam ga zadrzao malo za testovanja :)

Poslednja izmena:
Dopunjavao je čovek telefon, mojne se primate :)

Kako najlakse da vidim sta mi jede bateriju na N3? Desi se da mi se isprazni za 2 sata, pa za 8,pa traje normalno... I tako, nema pravila..

Prvi link u mom potpisu ;)

Isključi prvo lokacije. Meni to jedino ždere, tj Google Play traži lokaciju svaki čas iz nekog retardiranog razloga. Sad kad može da se rutuje bez da se mrdne Knox, možda to i uradim da blokiram te wake lock-ove.

Nisam ga nosio na pojasu ali mi nosač deluje ubedljivo za tu namenu. Ja sam iskreno zadovoljan sa Otterbox-om

Uzeo sam Otterbox defendera. Iako je kopija odlicno je uradjena, pogotovo za 4 puta manju cenu od originala.
N3 je prilicno dobio na gabaritima i tezini, ali zato odlicno stiti. Dva puta mi je ispao od toga jednom na cosak, da nije bilo oklopa zavrsio bi karijeru.
Jedino sto mi se ne svidja je ugradjena folija koja pri dnevnom svetlu primetno smanji kontrast ekrana i zamucuje sliku.
Verovatno cu je skinuti i staviti nesto bolje. Da li neko ima preporuku za dobru N3 foliju ili jos bolje staklenu zastitu (tampered glass), ako to uopste moze kod nas da se nabavi.

btw. nosac za pojas iako vizuelno deluje suludo, odlicno funkcionise.

Poslednja izmena:
ja koju god sam mat foliju koristio uvek mi je izgledao katastrofalan ekran. Sve se prelama svetlost kao da je ekran mokar, nisam ni jednu drzao duze od pola dana.

Poslednja izmena:
Foliju od oterbox-a, ja sam skinuo nakon 5min. Ja stavio mat foliju i radi posao.

Kakve bre folije u 2014 godini na flagshipu? Jos mat folija... Ajao pa druže šta to činiš? :S: 1080p rezoluciju si smanjio na 360p...

Tempered Glass screen protector od 8-9H sa oleophobick premazom i nista vise.

Nazad
Vrh Dno