Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Ja sam to dobio pre 2 meseca. Tel sim free iz Nemacke.
Instaliraj, ok je.

Ja sam preko mobilnog sveta sto kupio sto prodao gomilu telefona i nikada ni jedan problem! Naravno sa svakim sam se nasao licno,kad kupujem tel,covek dok me pozove kod sebe u stan i daje lk na uvid i redovnu/radnu garanciju kod mene je vec polozio test!

Ja sam preko mobilnog sveta sto kupio sto prodao gomilu telefona i nikada ni jedan problem! Naravno sa svakim sam se nasao licno,kad kupujem tel,covek dok me pozove kod sebe u stan i daje lk na uvid i redovnu/radnu garanciju kod mene je vec polozio test!

Ista stvar. Najvise sam telefona tamo i kupio i prodao. Samo sam dva kupio preko kp, ali je isto bilo dodji vidi, pa mu na kraju zavrsim za trpezarijskim stolom :D

Kad se vec povela prica.. Da li mogu da proveri telefon da nije fals preko imei ili na neki drugi nacin? Ne mogu licno da preuzmem...

Drugari smem li da punim Note 3 sa punjacem od S2 , probao sam na kratko puni bateriju ali da li to steti bateriji ili telefonu?

Ne škodi, samo ćeš se načekati

Ranije je bila prica za S2 punjac na S4 i nije bilo dobro puniti...
Nisu iste vrednosti na punjacima . Da li to samo znaci sporije - brze punjenje?

ne znam ko ti je pričao te priče. puniće se sporije i to je to. čak je za bateriju teoretski zdravije da se puni slabijom strujom.

Sve ok. Ja punim svim čega se dohvatim, samo da je punjač kvalitetnog porekla, ne neki kineski mutant.

Kakva je razlika izmedju note 3 i note 3 neo? da li je to isto ili jedan je noviji ili sta?

Hvala, video sam, :) Gledao sam oglase na kupujemprodajem, i gldam velika razlika u ceni, znaci srazmerna uredjajima :)

da, neo je tu da popuni mesto note 2

Pretpostavljam da je već neko pitao, koji "Samsung based" rom vam se najbolje pokazao. Kupio sam telefon juče pa me već svrbi da instaliram custom rom. Može li neko da mi objasni u čemu je fora sa tim knox counterom?

Nema fore
Ako imas garanciju gubis je ,naravno ako provale da ti je counter 01
To je to

A to je prvo sto provere kad ga posaljes na servis.
I ja sam pre fleshovao rom dnevno na telefonima dok na note 3 ne vidim potrebu.

Telefon je iz inostranstva tako da mi garancija ništa ne znači. Znači na knox da ne obraćam pažnju. Ok, rom sam odabrao, nego koji kernel da instaliram?

Nije to samo zbog punjača. Svaki uređaj sa microUSB 3.0 portom može da se poveže microUSB 2.0 kablom.

Pozdrav svima,
Presao sam na N3 sa S3 i pored male nelagodnosti gabaritima telefona sam blago receno odusevljen.
Tel uglavnom tel koristim za posao, mejl, kalendar, task maanger i ponekad remote desktop pa mi veliki ekran odlicno lezi.
Ne bih da ga izgrebem i izlomim pa me zanima koju masku/futrolu preporucujete. Na ovoj stavci ne bih stedeo, bitno je da pored funkcije bude i sto kvalitetnije uradjena.

Pa sve zavisi sta volis i preferiras...kozu,plastiku,silikon?! Ja recimo za svaki tel pazarim capdase slim silikon cim ga uzmem u ruke. Neki opet vise vole s-view cover itd. Imas i onih kucista sa ojacanjem ako ti se desava da ti ispada telefon itd

Stavi bilo koju koja potpuno pokriva lajsnu i obavezno stavi staklo na ekran umesto folije.

S-View mi se dopao, ne deluje glomazno a stiti ekran. Jel to samsung ekskluziva ili ima i drugih proizvodjaca? Uzeo bih neki kvalitetan, ako moze kozni.

Poslednja izmena:
Imas original i imas kopije. Sa kopijama nerade neki senzori i baterija se brze trosi. Tako je bilo dok sam ja imao note 3.

Nije to samo zbog punjača. Svaki uređaj sa microUSB 3.0 portom može da se poveže microUSB 2.0 kablom.

Video sam ja da puni kada zabodem u deo gde je dzek kao na S2 ali sam mislio da cu tako skratiti vek baterije ili telefona jer su drugacije vrednosti na punjacima od s2 i n3.

Video sam ja da puni kada zabodem u deo gde je dzek kao na S2 ali sam mislio da cu tako skratiti vek baterije ili telefona jer su drugacije vrednosti na punjacima od s2 i n3.
Kako mogu da budu drugačije vrednosti ako je micro USB port svuda isti i na svim punjacima daje isti napon? Razlika je samo u jacini struje.

Recovery koj preporucujete ili koristite na note 3 ? ja na s3 i s4 sam koristio philz ali vidim na note 3 nije bas popularan kako kod s3 i s4

Nazad
Vrh Dno