Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Bio sam u uk kada mi je crkao autofocus. Kada sam rekao da nemam garanciju pitali su samo da li je u evropi kupljen.

Ja sam se opekao na jeftinijim stvarima što se tiče internet kupovine :)

Probao ja na dvojci. Signal slabiji oko 25% a baterija otprilike 10-15% slabija zbog slabijeg signala.

Polako bre ljudi, imao sam sve verzije normalnog note-a, uklj.i note2 demo, naravno sa originalnom olovkom i dobro znam sto pitam. Na note 2 demo sam morao da flashujem PIT file da bih dobio punih 12GB interne, pa me interesuje da li je ista situacija i kod trojke...i kako se baterija ponaša u odnosu na verziju sa validnim gsm modulom.

Inače, note 2 demo mi je bio prilicno korisna spravica dok sam ga koristio...
Imao ja sreca pa sam ga platio bas jeftino jer sam se poprilicno napatio sa njim. Sta god radio nemoj da stavljas rom od normalnog uredjaja tj bilo koji koji nije demo, meni je dosao sa takvim i ja sam se bas icimao, probao sam ih preko 20 i ni sa jednim nije hteo da radi kako treba. Ko zna koliko sam puta fleshovao i sa pitom i bez pita i uvek ili zabode na kameri, ili na s healt i tako nekoj app, ili sam od sebe, znaci probao sam frimware iz celog svega i ni jedan nije radio kako treba...

Onda sam trazio demo software da njega fleshnem al slaba vajda, jedan se ponudio sa XDA da uradi nandroid i posalje mi al nestade covek, a ja prodao uredjaj sa naznacnom manom da se nekada restartuje u kameri, tj restatovao se samo na video, slikanje je radilo bez frke!

Idi u Google settings pa location pa isključi location reporting. Stoti put pišem ovo :D

Tako je sad i kod mene. Dobra stara vremena kad je na JB prebacivao 9 sati.

Nemam pojma šta su zbrčkali sa KK.

ovaj zadnji update nosi i ovo.. nisam ni primetio
e110bfe65992443b26aa9042a0d2f7b0.jpg

Bogu hvala pa torenti dozvoljeni u srbiji :) Nego niste mi jasni kako ubijete bateriju na noteu3 za 3 sata...pa ja sam filmove gledao po deset na istom svojevremeno na poslu!!

Nema šanse sa KK, meni je rekord 4 sata i 20 minuta SOT. Doduše, to je na kraju dana, sa svim uključenim, dosta razgovora, mejlovi, chat, 3G, sve po malo.

Možda kada bi ovo ostalo bilo slabije bi i mogao više, nemam pojma, ali imam utisak da mi se baterija vidno brže troši na KK nego na JB kad je telefon aktivan.

Inače, što se stand-by tiče, našao sam gremlina. Google Play services svaki čas budi telefon čekirajući lokaciju. Ne znam da li zavisi od mreže na kojoj se nalazi teleofon, ali na Telenoru me to urniše. Ko ima rutovan telefon postoji mogućnost da se blokiraju tačno određeni Wake Lock-ovi vezani za Google Play, tako da mogu da se uključe lokacije bez problema. Okačiću primer iz telefona kasnije iz TT u editu poruke.

tunypaba.jpg

Poslednja izmena:
Nisam ni rekao da je na kk, isti nikad nisam stavio ni na jedan telefon jb mi je bio savrsen a sto radi dobro ne diram ;)

Nidza, poznato je to odavno za lokacije, barem Vojkan i ja trubimo svakome malo malo, mozda nisi obratio paznju, cak mislim da smo i ovde par puta napisali :)

Tealno mislim da nema ni deset postova izmedju od kad je zadnji put pomenuto to za lokacije ;)

I dalje je odlična baterija, ali na JB je bila nadrealna.

Bez lokacija je drastično bolji standby. Ne može da se poredi telefon. Nemam pojma što to ne reše.

Ja od kada znam,skajp za android je katastrofalno optimizovan,ne znam sta te to cudi!

da.. ne mogu da iskljucim to ******..
Nije mi jasno zasto su ga napravili tako da je uvek aktivan cak iako to korisnik ne zeli

Poslednja izmena:
Ja sam tek sad video da je i meni Skype instaliran. Ne postoji u telefonu, bukvalno.

Prema tome, nije generalan problem.

Treba da odete sign out i nece praviti problem, ako ostane u pozadini onda naravno da crpi.

Pa ne mogu na sign out kad mi treba skype ;)

Svaki dan mi je upaljen, ali samo sad sam video ovaj cudan battery stats.

Pa znam, ali ***...

Probaj da nadjes na netu neku stariju verziju Skajpa,desava se da pomogne,probaj par verzija

Nazad
Vrh Dno