Imao ja sreca pa sam ga platio bas jeftino jer sam se poprilicno napatio sa njim. Sta god radio nemoj da stavljas rom od normalnog uredjaja tj bilo koji koji nije demo, meni je dosao sa takvim i ja sam se bas icimao, probao sam ih preko 20 i ni sa jednim nije hteo da radi kako treba. Ko zna koliko sam puta fleshovao i sa pitom i bez pita i uvek ili zabode na kameri, ili na s healt i tako nekoj app, ili sam od sebe, znaci probao sam frimware iz celog svega i ni jedan nije radio kako treba...Polako bre ljudi, imao sam sve verzije normalnog note-a, uklj.i note2 demo, naravno sa originalnom olovkom i dobro znam sto pitam. Na note 2 demo sam morao da flashujem PIT file da bih dobio punih 12GB interne, pa me interesuje da li je ista situacija i kod trojke...i kako se baterija ponaša u odnosu na verziju sa validnim gsm modulom.
Inače, note 2 demo mi je bio prilicno korisna spravica dok sam ga koristio...
Idi u Google settings pa location pa isključi location reporting. Stoti put pišem ovo![]()
Clear cache i data?
Treba da odete sign out i nece praviti problem, ako ostane u pozadini onda naravno da crpi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari