Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Ja ga koristim, ok je, nema problema sa njim. Sign out radi, do prvog reboot-a. Ko hoće, moźe da ga stavi u Greenify, to će pomoći sigurno.

Ovaj telefon lud, posle onog tripa sa skajpom napunio ga i evo sta sam sad dobio... Ovo na kraju sam dao devojci da igra Osmos HD jer nisam vise mogao da cekam da vidim dokle ce ;)

uploadfromtaptalk1410037905169.jpguploadfromtaptalk1410037916401.jpguploadfromtaptalk1410037925101.jpg

Poslednja izmena:
CivZ FlexKat 6.4 +Lean Kernel 3.4
b0a7620a5a1b27a37cb6127d52134e08.jpg

Ne razumem koja je svrha tih statistika u prvih 10-20% pražnjenja baterije. Iscedi je do pred kraj, pa onda možemo da diskutujemo.

Takođe mi nije jasno kako može prosečno trajanje ekrana da ti bude veće od maksimalnog???

Mozda nije punio do kraja bateriju, ne znam kako bese dal to ima veze..

Nikad prosek ne može biti veći od maksimuma. Matematika.

Ja tu statistiku i ne gledam. Ne mogu nikako na kraju da postavim jer ne mogu da ga ispraznim.
d7e5e74ad3acd74ddda1b8a7ab3eb962.jpg

Sto se tice prosecnog i maksimalnog trajanja ekrana "problem" je u tome sto svakog dana (osim nedelje) sam vecinu dana na 3G mrezi (bez Wifi-ja) pa zbog toga slabiji prosecan SOT.

Poslednja izmena:
Moze li neko od vas ko ima telefon koji je pod garancijom, da skine poklopac baterije i kaze mi ima li ona garancijska nalepnica na nekom od srafova? Obicno bude na onom koji je iznad gornjeg levog ugla baterije.

Nema. Ja na dva note 3 nisam imao tu nalepnicu. Jedan kupljem u srbiji u Vip a drugi u UAE.

Nije bila ni kod mene, ali posto je telefon bio na reklamaciji u promobi dobih njihovu nalepnicu ! Inace zamenuli mi plocu posto mi se gasio to nije resilo problem, posto je ipak kako sam im i rekao bio problem u bateriji. Kakvi strucnjaci.... i sad imam telefon sa novom maticnom plocom i novom baterijom plus nalepnica preko srafica. I na phoneinfo pise da je refurbish :(

Ok hvala vam. Idem sutra da uzmem jos jedan crni a ovaj beli ce da koristi devojka. Ali hocu ovog puta bar 30min da ga cackam pre nego sto izbrojim pare. Ima garanciju telenorovu pa sam pitao zbog toga... Pogledacu i knox naravno.

Ako natrefis neki sa jb, ne diraj softwer ;) ...i neka te sluzi,extra je note tel!

Uzeo sam i crni. Proverio svaku stavku iz onog *#0*# moda, proverio knox i uporedio imei sa garancijom sve fino.

Zna li ko gde uzeti originalan beli usb kabal za note 3 ili ako imate neki viska
Ako ne,koji onda uzeti na beju?

Originalan kabel sam video negde na kupujem prodajem.....

Kod:
http://www.kupujemprodajem.com/SAMSUNG-NOTE-3-kutija-punjac-kabel-15560864-oglas.htm?filter_id=16843959

Kod:
http://www.kupujemprodajem.com/USB-Data-Kabel-za-Samsung-Galaxy-NOTE-3-15101251-oglas.htm?filter_id=16843959

Poslednja izmena:
Svaki USB 3 kabl može. Nema potrebe juriti originalan. Može i USB 2.

Fino se spustila cena ovom modelu :)
Razmišljam između njega i G3-e u narednom periodu ...

Note serija mi se jedina sviđa od Samsunga i jedina mi je interesantna + što ima olovku ...

p800a.jpg

Nekada sam imao ovo čudo i ostalo mi je u lepom sećanju dok ga nije zgazio auto :D

Auto oštećen, a telefonu pukla samo tastatura :D

420 € je ovaj model 9005 (32gb/3gb rama), još malo da padne cena pa da vidim šta ću da radim...
Ne kupuje mi se polovan...

Ja uzeo polovna 2 jedan na nevidjeno i tu sam prevaren, a drugi otisao i kupio i sve kako treba. Imas novih i ispod 400 gledaj malo oglase, prodaju ljudi stare po jedan dan...

Gledao sam na KP, na neviđeno ne volim da kupujem ako ne znam prodavca i mnogo jeftinije stvari od telefona...
Nekako mi je bolje da bude nov i da ima bar 6 meseci garancije kod ovih preprodavaca.

Sada kada izađe Note 4 pašće cena :)

Poslednja izmena:
Pa uzmes od coveka koji ga je tek uzeo na ugovor, bar znas odakle je i imas pravu garanciju u ovlascenom servisu 24meseca, a ne neko papirce.

Proveris imei, proveris sve na licu mesta i to je to. Ako si iz bg pogledaj na mobilnomsvetu nacices lako ali obavezno licno da se nadjes i proveris sve... Mada ako hoces da uzmes u radnji nov opet tvoja stvar al ta garancija od 6 meseci je smesna ako ces vec da dajes tolike pare potrudi se i nadji sa 24m...

Pa uzmes od coveka koji ga je tek uzeo na ugovor, bar znas odakle je i imas pravu garanciju u ovlascenom servisu 24meseca, a ne neko papirce.

Proveris imei, proveris sve na licu mesta i to je to. Ako si iz bg pogledaj na mobilnomsvetu nacices lako ali obavezno licno da se nadjes i proveris sve... Mada ako hoces da uzmes u radnji nov opet tvoja stvar al ta garancija od 6 meseci je smesna ako ces vec da dajes tolike pare potrudi se i nadji sa 24m...

Upravo to. Sa ms nema greske, i samo licno i bices prezadovoljan.
Mislim nema ni sa kp greske, ali samo licno.

Poslednja izmena:
Drugari upravo mi je stiglo ovo (update) da li prihvatiti? Mts mreza.
Poz.uploadfromtaptalk1411333055532.jpg

Vrh Dno