Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Mnoge stvari su se sredile, da ne kažem manje više sve. Meni se nijednom nije desio battery leak sa gsiff daemon, blutut radi potpuno pouzdano, wifi se ne gubi, kamera je odlična sad na low light, standby je za klasu bolji.

Sve u svemu izgleda da je ovaj update bio prava stvar. Onaj prošli bolje da su preskočili.

Koji je to update? Ja uopste nisam primetio da je kamera poboljsana.

Ja sam isto happy sa baterijom atm. U odnosu na onu tugu posle prethodnog updatea, ovo je. sjajno.

Nije baš kao na JB ali je definitivno bolje.

Promene u kameri nisam primetio.

Kamera je mnogo bolja. Nisam mnogo slikao ali je lowlight kudikamo bolji. Pre je bio neupotrebljiv, koristio sam Camera FV5. HDR je isto sjajan, a ima još jedan mod za slikanje.

Meni se dešavalo da na omega v21 izgubim internet konekcije kada prebacujem izmedju WIFI i mobilnog nebitno kojim redosledom..........vratio sam se na v20 i sve radi kao podmazano.....

Ja sam uzeo telefon sa austrijske mreze od burazera i onda sam stavio omega rom v21. Ali rekoh da probam fabricki za nemacku jer je medju najnovijim i kada sam ga stavio na odin 3.09 pri kraju flashovanja izbacio gresku za ext4 i onda nisam.mogao da bootujem. Srecom te se setih pa fleshovao cwm i odradim restore fabrickog austrijskog.

Da li je moguce da ne moze da se fleshuje stock rom koji nije sa trzista kome je namenjen. Inace za pokopac baterije sam uzeo u samsung servisu ne secam se bese koji ako treba napisacu. Cena je 1500 sto je sasvim ok. Jer ove kopije su 1200 1300.

Sview mozda cu uzeti samo chip jer chip covera sa kojim sa uzeo telefon nije dobar.

Telefon je počeo sam od sebe da se resetuje na svakih 5 min upotrebe...

Da li je neko imao slične probleme?

Fabrički ROM i dalje?

Ovaj moj se ne restartuje nikad. Prošli update je bio šugav, ali ovaj sad je odličan.

Yeah fabrički rom sve official.

Bukvalno pre 2h se resetovao jednom i od tada ne prestaje.

Čim se koristi duže od 5 min resetuje se.

Probao 2x da izvadim bateriju i da odstoji ali ne pomaže.

Kad dodjem gajbi pada factory reset, samo prvo da sve živo backupujem.

Update, izgleda da crkava interna memorija pošto zaglavi na "Calculating" i to je to. Micro SD prikazuje ali internu ne...

Poslednja izmena:
Imam 95gb? fajlova, dok prijavljuje da je 30 samo zauzeto.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1407412281584.jpg
    uploadfromtaptalk1407412281584.jpg
    63.4 KB · Pregleda: 193
Ja sam imao. Verovao ili ne bio je problem u bateriji. Od kad sam stavio drugu, nikad se vise nije gasio i restartovao.

On i ima neku aftermarket bateriju. Neka vrati originalnu.

Pronašao sam izvor problema.

Micro SD mi je izazivao restart telefona.

Čim sam je unmountovao, telefon počeo da radi najnormalnije.

Možda ti je ona i bila razlog lošeg trajanja baterije. Probaj kako radi bez nje.

Nema promene u bateriji nažalost :(

Ok sigurno radi stabilnije nego na prethodnom KitKat, ali je i dalje loša :(

Nista novo, isti change log kao i zadnji SEE ROM od prije 15 dana. 19...
A dobar je, sve stabilno, par novih funkcija, i vise ispravki.

Poslednja izmena:
Imaju i nove opcije za brze preuzimanje datoteka sa interneta kombinovanjem brzine sa WiFi i 3G. To je valjda predstavljeno na S5.
Ubaceno je i okruzenje za djecu, tako da mozete odrediti sta mogu da koriste, a kad im date telefon ne mogu nista zabrljati dok ne ukucate PIN. Meni je ovo pravo korisno jer imam klinca.
Takodje se pojavila i Amazon Kindle aplikacija za nas telefon na kojoj svaki mjesec mozete od 5 ponudjenih izabrati jednu knjigu besplatno.

Poslednja izmena:
Izdržao sam 4 meseca sa stock dialerom. Postao je toliko spor u poslednje vreme da sam hteo da ga razlupam.

Povratak je exDialer je u rangu rešavanja ozbiljne stomačne tegobe. Ne znam jel ima nešto bolje za preporuku?

Vratio sam se na stock rom sa ovim zadnjim updateom jer nahvaliste bateriju kad ono od 8h do 20h i to je to.. a sot jedva 2 sata..

Upravo stiže novo ažuriranje od 38.53MB (telenor)

Piše samo improved stability.

Za sad nema promena.

Meni je prosli update skenjao scrapbook.kada izrezem neki npr.oglas ili sajt,uvek u vrhu stoji i link.sada linka vise nema.

Kad kupis telefon preko kurirse sluzbe dobijes "strucno popravljanu" kameru, ne zna se ko je veci *****, dal majstor sto je ovako "popravljao" ili ovaj retard sto je meni prodao ovakav telefon, ili ja sto kupujem stvari preko kurira od nekog *****a iz Pirota...

Ne znam samo kako ***** nije skontao da ako zalepi senzor da autofokus nece da radi... A prodavac se pravda kako je kod njega sve radilo i kako on to ne moze da uzme nazad i da sam kao ja to cackao, a nazvao ga 2minuta posto sam preuzeo paket, a inace je 500km od mene. Toliko o poverenju u ljudstvo od mene, od sad sam balkanski spijun...

Da idem tamo u Pirot da mu skacem po glavi nemam vremena + kostace me ko pola telefona a ko zna i da li je dao pravu adresu, tako da sam se pomiro sa tim da sam ***** jer kupujem stvari a da ih ne vidim prvo i verujem tamo nekome koga nikad nisam video.

Porucio sam sa Ebay-a original modul kamere za $31 tako da se ne potresam bas puno ali ono :mad:

Prilozi

• DSC_5851.jpg
    DSC_5851.jpg
    391.4 KB · Pregleda: 237
Znam da ti ovo nije od pomoći nažalost ali meni su zamijenili kameru (prestao da radi autofocus) besplatno iako nijesam imao garanciju u Samsung experience store. Možda i kod nas bude nekada.

A odakle si ti, bg? Ma kad sam skontao da me zeznuo bilo mi je bitno da sve ostalo radi i da nova kamera nije preskupa, iznenadio sam se kad sam video da je 31$ sa shipingom.

Nazad
Vrh Dno