Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Vidim da su promenili naziv GPS-u, sada se zove Lokacija. I kod propušenog poziva pored Uzvrati poziv sada ima i Pošalji sms.

Baterija se malo bolje ponaša.

Sada tek na pola dana moram da stavim fon na punjač umesto od ranog jutra čim dodjem na posao :D

Oko 40% ili ispod.

Aj jednom za kraj: imam iphone 5 i baterija na note 3 je daleko jaca. Valjda je sve jasno.

Jasno je kada dobiješ zapravo dobru bateriju.

Nesrećni KitKat mi je urnisao bateriju...

Si utvrdio sta? Google servisi, lokacije,..... Ima puno toga...

Baterija se malo bolje ponaša.

Sada tek na pola dana moram da stavim fon na punjač umesto od ranog jutra čim dodjem na posao :D

Definitivno se bolje ponaša, tako da nije do KitKat update-a, nego nekog konkretnog problema u prethodnom update-u. Videćemo, imam isti utisak.

U 200Mb update-a ima sigurno više ispravki, nema šanse da je samo ono što su naveli u specifikaciji.

Definitivno je poboljšana baterija

unedyqet.jpg

Bez update, neoptimizovan sistem.

google servisi su širok pojam. njemu radi location reporting, google now... čemu to služi?

A koji ROM koristite?
Ja sam trenutno na OMEGA v21 kitkat, i uzeo sam je jer ima par stvari koje su mi potrebne, a nema ih na fabričkom. I samo odradio zamenu za fabrički bootanimation i fabričke pozadine i sve je kao stock.

Pa ako ti treba fablet bez gsm mogucnosti uzimaj,kakvih tu iskustava ocekujes da ti ljudi prenesu?!

Polako bre ljudi, imao sam sve verzije normalnog note-a, uklj.i note2 demo, naravno sa originalnom olovkom i dobro znam sto pitam. Na note 2 demo sam morao da flashujem PIT file da bih dobio punih 12GB interne, pa me interesuje da li je ista situacija i kod trojke...i kako se baterija ponaša u odnosu na verziju sa validnim gsm modulom.

Inače, note 2 demo mi je bio prilicno korisna spravica dok sam ga koristio...

Gde u Srbiji moze da se pazari originalan poklopac baterije? Sve ove fake od 1300-1500 ne znam zasto bih i gledao. Ko zna kakvog su kvaliteta, a original ne verujem da je vise od 1900-2300.

To u originalu od samsunga kod nas u srb nigde video nisam!! Mozda da pazaris clip cover,on valjda menja ledja i dodaje onaj deo od napred sto se preklapa?!

S Flip ide sa leđima. Što to ne pazariš?

Bolje se ponaša telefon posle update. Baterija se na kraju nije nešto bitno popravila, i dalje je to plafon 6 sati ekrana, a bilo je 8 9 sa JB. Doduše i ovo mi je puna kapa, neka dva dana normalne upotrebe. Bez obzira, punim svaku noć bez izuzetka.

Standby je ponovo odličan, a to je najbitnije.

Poslednja izmena:
Ima li neko problem sa unmountovanjem sd kartice?
Ukljucim telefon i posle nekoliko minuta se pojavi u notification baru "safe to remove sd card". Mountujem je ponovo bez problema ali se posle nekog vremena ponovo iskljuci.
Proban Civato rom, Omega rom. Kartica je probana u drugom telefonu i radi bez problema.

Očigledno nešto nije u redu sa tim ROM ovima. Ništa slično se ne dešava na fabrici.

Interesantna stvar zaista. Stavicu fabricki pa javljam kakva je situacija.

Da li se nekom desilo, posle ovog poslednjeg apdejta stock roma, da se izgube zapamćene Wifi mreže? Ranije mi je taj problem bio relativno čest, sada se još nije javio (kuc, kuc)

Nazad
Vrh Dno