Preko odina može da se flesuje stock rom bez aktiviranja knoxa
Koliko puta da ponovim, samo lično preuzimanje. Pogledaš tel i ako ti se svidi platiš.
Pre je neki lik ovde pisao kako je poslao drugara da mu uzme note 2 i on mu uzeo demo unit jer nije znao šta da gleda. A jos kada je slanje, tu su šanse da ti smeste f100 ili f120 oko 99%.
Taj lik sam ja..Ali dobro ko zna sto je to dobro, vrv sada ne bi imao N3 da sam tada uzeo 2..
Mada odose 280 evrica.. :lupko:
Mislim da ce mnogi koji imaju mozga preskociti ovaj N4.. Realno meni sem ekrana nista ne predstavlja neki napredan, koliki je uopste i moguc imajuci u vidu konkurenciju, ali pod OBAVEZNO kvalitet kucista, ako 4 bude isti ovakav nece zameni N3..
U odnosu na sta ti ne predstavlja napredak? N3?
Moras kod ovakvih izjava voditi racuna o tome da nemaju svi N3 pa da im N4 ne bude ništa posebno.
Meni je recimo sa N2, to sasvim fin upgrade ukoliko Sammy promijeni neke stvari.
Nekome ko hoce da pređe na Note ce isto biti dobra opcija.
Šta su f100 i f120?
@overko, talking tom notifikacija?![]()
Cik ponovi taj rezultat prekosutra, da nista ne cackas ta 2 dana![]()
Meni nisu javni druge kompanije koje boli uvo da naprave proizvod slican Note-u, pokusao Asus sa onim padfonom ili kako se vec zove sto ima stylus, ali nema blic, najde bilnija stvar koju neko moze da uradi...Kao sta ce nekome na telefonu od 6 incha blic, onda koji ce mi moj i kamera.. Npr ja bi voleo da vidim neki HTC ``Note``..
+1da vidiš tek na Iphone..užas. .još je kraći. .Svaki put se smaram..
Koji jos punjac mogu da koristim na note 3,ali da brzo puni kao ovaj fabricki? nerviraju me ovi punjaci na usb jer gube kontakt kada pomeram telefon,da ne pricam sto su bas kratki.Znaci treba mi nesto tipa punjaca za s2 samo da je jaci i da ne smeta bateriji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari