Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

I meni nesto loše baterija radi u poslednje vreme. Možda je neki od novih updatova nešto pokarabasio ili je nešto sa mrežom.

Nema šanse da se baterija pokvarila. Mora da izdrži bar godinu dana najgoreg mrcvarenja.

Po 8 9 10 sati SOT je bilo, sad sam na 4 - 5. Možda je i do govnjivog Orion ovog rutera. Probaću sa starim mojim ruter om ovih dana.

Edit: ni 4 sata ekrana danas neće sastaviti. U rangu S2, truba. Drain neki ima. Android OS je na prvom mestu, što mi smrdi na ROM, a možda je stvarno do krš rutera.

Edit 2: zaboravio da napišem, kada aktiviram power saving prestane da troši bateriju tako brzo.

Poslednja izmena:
Чини ми се да су ти упаљене локације.. А и пуно имаш вејкова у односу на скрин он.

Ти мислиш да ти телефон спава, а он будан је сасвим.

Lokacije su mi uvek bile upaljene ali ovde baterija u koriscenju curi samo tako. Zadovoljan sam stanjem mirovanja.

Pa ugasi lokacije, ovih dana divljaju Google servisi.

Gasi lokacije. Meni su na Note 2 za noc (cca 6 sati) pojele 55% baterije. Telefon skinut sa punjac i tako ostavljen do ujutru. GASI :D

Idi u settings, pa u lokacije i tamo ugasi.

Ugasio sam to nego rekoh da ne treba jos sta.uploadfromtaptalk1399310198590.jpg evo kako spava,ko beba

uploadfromtaptalk1399310354918.jpguploadfromtaptalk1399310365913.jpg

Ово је спавање као беба :) сем дела од 10мин када ми је полудео gps u сред ноћи ;)

Screen on i awake скоро исти :)

Poslednja izmena:
Ako ti je uključen location reporting ugasi za početak samo njega, ne moraš skroz lokaciju

Mozes da pratis sta se sve desava sa potrosnjom i preko ove 2 aplikacije : Battery Doctor i Battery (Save & monitor)

Cisto da uporedis da li se sve poklapa a imaju i drugacije grafike, napon i slicno.

Jel ima neka aplikacija koja pokazuje koliko ima mA baterija. Znaci trenutno stanje i kad je napunjena

CurrentWidget za struju.

Sto se lokacija tice, Settings/Connections tab/Location services i ugasis Use wireless networks. To je ono sto pokrene nlp i ostale googleish wake lock-ove i pojede pola baterije za 5 sati mirovanja.

uploadfromtaptalk1399317300338.jpguploadfromtaptalk1399317314353.jpg
Evo ga gotov. Pogasene lokacije sa 50% i isto 3h screen on. Tuge bozije...

Pa i dalje ti pokazuje Google Play Services?! Ugasi to, restartuj tel i onda vidi. Ako ne, onda ces morati sa Disable Service aplikacijom da to rijesis.

Pa pokazuje od pre kad ga napunim do kraja nebi trebalo. Videcu...

Sad ga fino stavi na punjac dok ne dodje do 100%, restartuj, drzi jos malo na punjacu ako mozes i onda sledece mjerenje daj slike.

Nemoj se nervirati. :) Kod mene se veoma slično ponaša. Sinoć me je iznenadio, pred spavanje sam imao 52%, ali nisam sat vremena imao upaljen ekran u toku dana.

Takođe, bar ti je screen na vrhu, meni kojekakve gluposti, screen pri dnu. Sad sam na poslu aktivirao hotspot sa tableta, da vidim da li ga možda 3G sabija, ali mislim da nije. Ima wake-up trenutke svaki čas, keca ga nešto samo tako.

Korektno sasvim, šta fali?

Ja deinstalirah Foursquare, izgleda da je posle update-a poblesavio. Čekam sad još sat-dva da vidim šta se dešava, ali grafik je već postao skoro ravan.

Mozda mu i youtube radi u pozadini. Meni je jednom za 2h drejnovao 40 posto baterije. Odmah je pao uninstal :)

Ja deinstalirah Foursquare, izgleda da je posle update-a poblesavio. Čekam sad još sat-dva da vidim šta se dešava, ali grafik je već postao skoro ravan.

Ja držim foursquare u greenify, izgleda da su nešto zeznuli, a kako ga koristim, ovako imam i jedno i drugo, jedino nemam push notifikacije, ali mi nisu toliko bitne kod njega.

@loznica

Gde si Stjepo :p mogao bi uninstall onda svega, čisto da imaš isti awake i screen on, eh kako ljudi koriste telefon. Ti si irelevantan za priču o bateriji :)

Poslednja izmena:
Ma brate. 2h mi radi u pozadini a mrzi me da ga fc i resetujem mob. Ovako ga izbrisem pa instaliram preko plej stora cisto da mi ne bude sistemska apk i onda pravac greenify .

Kada smo kod stjepe,nema ga u zadnje vreme :)

Sta je ovde korektno pitam se. Da nisam przio youtube koji inace manje skida nego browser imao bi skoro sat manji screen on.

Ne valja opet nesto... Ovo je malko bolje od sugavog Nexusa.

Instaliraj Disabe Service apk pa cu ti poslati sta je meni sve pogaseno.

Ma ne treba ništa da se gasi. Lokacije kod mene od onog decembarskog update-a rade normalno. Ovo je onaj bug kod Samsunga u firmware-u kada je android OS visok.

Lokacije uključene, automatika osvetljenje na +1, naravno uz par background standardnih aplikacija

uploadfromtaptalk1399401098291.jpguploadfromtaptalk1399401110918.jpg

Nazad
Vrh Dno