Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Ako fleshnem 4.4.2 iz odina, gubim garanciju ili ??? Posto mora da se ulazi u download mode ? Jel tu onaj counter?

Не губи се гаранција. Докле год не флешујеш неке куване домове и кернеле.

Која ти је верзија рома?

uploadfromtaptalk1391976483321.jpg

U principu jedem go.na, al reko ae da vidim taj kit kat...

Koji da roknem, onaj za Makedoniju ili neki drugi? Iz nekog razloga mogu samo njega da skinem, onaj Baltic koji je neko vec probao i koji radi, njega ne mogu..

Poslednja izmena:
Неки су имали проблем с тим македонским.
Одакле си пробао да скинеш?

Ma skidam Poljaka sa Mege, onaj je bio s nekog sajta koji preko 1Gb trazi premium acc, evo im djoka.. :D Jel on ok?

Јесте. Флешујеш преко Одина, то знаш како иде?

Ma to nije problem, problem je dok utvrdimo sta valja i sto nisam u toku sa Knoxom, ostalo je laganini.. :) Dok ga ne brikujem.. :D :D :D

Докле год се флешује оно што је ,,official", немаш бриге.

Иначе, на xda се тражи решење за Knox, и чини се да су близу.

Poslednja izmena:
bogami i nagrada je lepa,preko 3 hiljade dolara ko nadje resenje,toliko je sakupljeno do sada

Ček, možeš da flešuješ official romove iz odina i knox ostaje 0?

Може.
Зна се да је Knox софтверске природе али се тражи решење за нас који нисмо у сервисима.

Nemoj da mi se sad tu premisljate, jel sigurno to??? :D :D Mojne ga izduvam posle.. :D

Ne obraćaj pažnju na mene, nemam iskustva tu pa i ja pitam :)
Samo sam bio ubeđen da su jedino sigurni kies i ota, a da i Odin triggeruje knox.

Flesujes stock i fasujes knox 0x1.
Flesujes custom i fasujes knox 0x1.
Ja misli da je tako.
(Probaj pa javi :d)

Da je pitanje za milion evra ne bih znao sta sam flesovao kad sam knox dobio 0x1, stock ili custom, doduse S4 je u pitanju :D

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Gde da metnem ovaj fajl u AP ?? Nije kao na starom Odinu.. :) Ipak ne znam.. :)

Poslednja izmena:
Screenshot (3).png

Evo kakav je moj Odin, zato me i zbunilo, ali je ocigledno AP mesto gde treba staviti...

Sve proslo OK, brojac je na 0x0... :) Tako da se zna za sigurno za ubuduce.. :D

Poslednja izmena:
@ceftriaxone pa kako si ga ti onda okinuo? Flešovao unazad iz Odina?

ja sam posle svega usao opet u down mod i pise knox 0x0 ako je to to onda je sve ok.. A sta si ti radio ne bih znao.. Jel ti tel nov ili polovan?

Ja сам имао 4.3 и рут и 0х0. Онда сам ставио 4.4 са све рутом и 0х0. На крају сам нешто петљао, па сам флешовао ром преко одина и изгубио рут. И тако сам пиздео десетак дана, док нисам одлучио да окинем нокс.
Сад ми је 0х1, фурам до јаја ром и боли ме уво!

OK, u kom koraku, tačno, si ga okinuo? Flešovanjem nekog fabričkog ROM-a iz Odina, ili si koristio SF, svesno?

Свесно.
Окинуо сам га оног тренутка кад сам ставио CWM recovery.

Не желим да ја робујем телефону. Ако већ скоро 4 године до бесвести фурам custom ROM-ове на сваком телефону, зашто бих сада то себи ускратио. Поготово после разговора са људима у самсунг сервису који су ми потврдили да се Knox може вратити на 0х0. Ако и не може званичним путем, увек може испод руке :)

Poslednja izmena:
U principu i ja imam taj stav, ali sam ja pre 3,4 dana uzeo fon, tako da cu videti još nedelju dve ovako, pa ako sve radi kako treba radiće i ubuduće tako da cu mu tad staviti neki custom i ćao zdravo..

Meни је овај телефон најдуже био без root-a. Неких 10ак дана, ако и толико.
Да нема овог knox-a, сад би на xda било десетине квалитетних ромова. Овако их имамо 2-3.
А телефон је (субјективно/објективно) убица...
Чим се буде нашло дефинитивно решење за knox, а видим да се напредује, има да живне цео note3 форум тамо.

Jel na resenju radi onaj lik sto se post nesto zoveo kao, reset Knox ili tako nesto, vidim da ima brdo donacija, tako da kapiram da se nesto desava.. ?

Ради ко стигне. Има тема и у подфоруму за ѕ4. Има пуно људи који на разне начине покушавају да провале.

Nazad
Vrh Dno