Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sto promasio...?
Ako je ko voli to sam ja 🙂
Mozda malo vise revoltiran vlasnik note2 i nista vise 😀 pitacu vas kad izadje note4 i donese gomilu stvari softverskih a vase cedo od 500 i kusur evrica ne dobije nista od toga. Nego se pomirite sa tim ili menjate tel na godinu dana.

pa onda cu kupiti note 4 a note 3 pokloniti sinu.Kakve veze ima?ja fon koristim godinu dana i kupujem sledeci.

Sto promasio...?
Ako je ko voli to sam ja 🙂
Mozda malo vise revoltiran vlasnik note2 i nista vise 😀 pitacu vas kad izadje note4 i donese gomilu stvari softverskih a vase cedo od 500 i kusur evrica ne dobije nista od toga. Nego se pomirite sa tim ili menjate tel na godinu dana.

Niko te nije terao na silu da kupiš telefon, a uzgred, ja sam ga kupio zbog trenutnih mogućnosti koje posuduje, a ne zbog budućih.😉
P.S. Ili ga rutuješ.

A baš u Instrukcijama piše da je to no-no... Moraću ponovo da pročitam 🙂

Ја се сад више и не сећам којим сам механизмом одрадио update. Морам да пробам да се сетим, па ћу ти јавити.

Niko te nije terao na silu da kupiš telefon, a uzgred, ja sam ga kupio zbog trenutnih mogućnosti koje posuduje, a ne zbog budućih.😉
P.S. Ili ga rutuješ.

Na silu nista ne kupujem a pogotovo ne telefone. Od samsunga sam imao uvek top modele kao i prvi note 1 kad je izasao. Kad se pojavio note2,note1 je dobio sve sto valja sa dvojke osim onog sto nije moglo zbog hardwera. Note 2 sam uzeo nadajuci se da ce samsung bar 2 godine imati pravu podrsku i ispostovati kupce koji su pljunuli silne pare. Ovako im je pljunuo u facu ili bar meni koji je isao ovom logikom. Da sam kupio ubogi kinez onda bi znao da je to sto je al od vodeceg brenda ovo niko ne ocekuje.

e to je problem.za mene 500 eu nisu silne pare..Ti kao da si kupio Maserati. 🙂 i onda ocekujes da bude na visini zadatka 5 godina.Jok.krajem ove god. izlazi note 4 i bice bolji od n3. i tako dalje.Ko je srecan sa n3 nece kupovati.ko ima $$$kupice kao nista n4 i ide dalje...

e to je problem.za mene 500 eu nisu silne pare..Ti kao da si kupio Maserati. 🙂 i onda ocekujes da bude na visini zadatka 5 godina.Jok.krajem ove god. izlazi note 4 i bice bolji od n3. i tako dalje.Ko je srecan sa n3 nece kupovati.ko ima $$$kupice kao nista n4 i ide dalje...

Na zalost zbog takvih kao sto si ti,bez uvrede,kojima nije nista 500e smo ovde gde i jesmo.

Ako ima čovek para da menja nek menja, svako se vodi svojom logikom. Onaj ko nema dobrostojeće finansisko stanje, stan, kola itd. ne izdvaja 500e za telefon. Meni je to sumanuto, skup je ovo sport. Onaj ko zadnjih 500e daje za telefon treba da se zapita koji su mu prioriteti u životu.

Glupa mi je to logika. Svako ima pravo na svoj guilty pleasure i svako ga i ima. Ako nekom to predstavlja posebno zadovoljstvo, ne vidim što ne bi izdvojio 500 evra, čak i ako nije pun para. Nema to nikakve veze sa prioritetima u životu, niti stan i kola mogu da se kupe za 500 evra. Naravno, sem ukoliko ne odvaja od hleba za to, to je već druga priča.

Poslednja izmena:
Svako ko se malo stegne i odrekne drugih poroka moze da ima telefon koji hoce. Ne treba gladovati da bi posto poto imao najskuplji tel. Ali 500e je 500e ma kako se zaradilo dobilo ili ukralo. I sve to nije poenta onog o cemu sam pisao. Da ne idemo vise u off. Od mene dosta. Sve najbolje u novoj i bozicnim praznicima 🙂

Ne znam da li si ozbiljan, posto sam ja ozbiljan i sarkastican. To je realnost, pogledaj na ulici oko sebe - klinci nose skupe telefone i maltene iscepanu odecu, voze yuga a imaju N2/N3... Meni je to tuzno brate.

egyde4y7.jpg
gy2yvany.jpg
a4etu7yg.jpg
uqutyva4.jpg
hagu2a4a.jpg
Na zalost zbog takvih kao sto si ti,bez uvrede,kojima nije nista 500e smo ovde gde i jesmo.

jao majko,sad si odvalio da sam ja kriv za stanje u drustvu..hihihih...jeste..ja sam taj....zlikovac sa N3 :d
Elem,evo slika od juce iz Monaka tj.Monte Karla.

uhazune8.jpg

e5y2yva8.jpg

ujunenyb.jpg

Poslednja izmena:
Na Maseratiju je opasno omašio fokus, ali su generalno fotke više nego upotrebljive 😉

:wave:

Na Maseratiju je opasno omašio fokus, ali su generalno fotke više nego upotrebljive 😉

:wave:

Pljustala je kisa i ja sam zurio da se sklonimm.lnjega sam u pokretu.bas fotka dobro...brdo slika imam...Bio je na visini zadatka..ove godine idem tamo na trke formule 1 pa cu ga probati u tom modu...Mada nosim dslr za to..

Povedi i mene, necu da ti potrošim vise od 500e, a 500e je nikakva para 😀
Baš bih voleo da gledam F1. Evo, ja cu da nosim sve torbe 😀

A slike su vise nego upotrebljive

kada postoji vise jacih izvora svetlosti, bolje je odraditi manuelni fokus, jer slike nisu idealne.auto fokus juri neku sredinu pa ima zrna.Primer ova fotks od pre par dana.Mada je slika prosecna ali jasno je da autofokus zavrsava posao ali ne uvek.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1389098931232.jpg
    uploadfromtaptalk1389098931232.jpg
    73.1 KB · Pregleda: 270
Poslednja izmena:
jos nesto: nemam pojma zasto ali scrapbook mi za izrezane screenove na exploreru ne dodeljuje u fajlu web adresu.Pa da kasnije mogu da pregledam scrapbook i odem na sajt slike direktno.
Red eye remover ne radi uopste kao efekat na fotkama.nema izmene. s note ne moze share je puca takodje...

Poslednja izmena:
Jel imas neke iz kazina ili sa ku.vama. Ovako neko moze da pomisli da si otisao na onu bus turu od 150e (pu, pu, pu...).

Jel imas neke iz kazina ili sa ku.vama. Ovako neko moze da pomisli da si otisao na onu bus turu od 150e (pu, pu, pu...).

Ne kockam se a tema nije kazina vec note 3.Imam puno fotki ali su privatne i kao sto vidis, nisam ni na jednoj..Ne zelim to da delim po forumima...A bus ne koristim 30 godina...Isli smo Panamerom i Tuaregom.
nego, jel zna neko odgovor za s note?

Poslednja izmena:
Ako sam dobro razumeo, meni share na s note radi, a dostupne aplikacije za šer se menjaju zavisno od toga da li sačuvaš kao note fajl ili sliku ili nešto treće.

Meni s druge strane u s note puca Idea Sketch kad god stavim srpski, a za sad mi nije baš najjasnije ni za šta uopšte i služi to.

niste ista kasta. verovatno ne smete ni da se rukujete (inace spontano samosagorevanje)

Na silu nista ne kupujem a pogotovo ne telefone. Od samsunga sam imao uvek top modele kao i prvi note 1 kad je izasao. Kad se pojavio note2,note1 je dobio sve sto valja sa dvojke osim onog sto nije moglo zbog hardwera. Note 2 sam uzeo nadajuci se da ce samsung bar 2 godine imati pravu podrsku i ispostovati kupce koji su pljunuli silne pare. Ovako im je pljunuo u facu ili bar meni koji je isao ovom logikom. Da sam kupio ubogi kinez onda bi znao da je to sto je al od vodeceg brenda ovo niko ne ocekuje.

+ 1. Jos jedan bivsi razocarani vlasnik Note 2.

Nazad
Vrh Dno