Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Jel ima neko blizu Palmoticeve 12, da pokupi karte za sajam? Vazi za dvoje ulaz, pa sam voljan tog ko pokupi karte da provedem u nedelju :)
Moze u inbox kome nije frka da skokne.

Polako pocinjem da budem nervozan jer N3 jos uvek nije dostupan u Ch...

Друг рече да у телесмор стиже след недеље. Видећемо :)

Ako se dobro secam jos od S I/II novi Samsung modeli kod nas bas brzo stizu.

Da kazem da karte mogu do 17h da se podignu u SVA agenciji u Palmoticevoj- ko hoce nek ode da uzme, za dvoje je, pa nek vodi nekog na moj red. Ja cu da platim ulaznicu u nedelju, nije frka ;)

Poslednja izmena:
Pa dobro nije skup u telekomu !?!?
Mogli su malo jacu cenu da mu stave...

Цене које гледаш су за уговор од 3 године ;)

Ma nije skup... 65.400 uz 2000 mesečno paket, ne nisu skupi :D

[YOUTUBE]zRbh_JzuQLc[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]TxobZ_0M1Ok[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Necu da sporim performanse doticnog i ne bi da hejtujem ili nesto ali.. Malo je smesno javljati se na poziv sa ovim "telefonom" zar ne ?

Danas sam išao na sajam elektronike (hvala shatrogistro na besplatnim kartama) i čačkao jedno pola sata note 3 i samsung gear sat. :)
Note 3 me oduševio. Dopada mi se ona zadnja strana iako sam mislio da neće. Telefon lepo leži u ruci, lagan je baš. Ima sve fore koje ima s4 plus njegove fore sa s-penom od kojih mi se najviše dopada scrapbook.
Sat je možda malo nezgrapan ali i ne stoji tako loše. Zanimljivo ali daleko da vredi onoliko koliko košta.

Necu da sporim performanse doticnog i ne bi da hejtujem ili nesto ali.. Malo je smesno javljati se na poziv sa ovim "telefonom" zar ne ?

Slazem se,samo u dzep i javljanje preko sluski,zicanih ili bt.
I za manje mobitele me raja pitala koje sve kanale hvatam na tom tv-u.
Na Note-u konobar slobodno moze donijeti kafu i casu vode.

Pa kad porastes i prerastes takve komentare onda ti nece biti problem da pricas sa ovakvog telefona. Bez uvrede ;)

Note3 nije najveci phablet.Sasvim je pristojan. a ti agraviras u nastojanju da budes komican...uspeo si...Ali svakako ti nije na mestu opaska u ovoj temi...

Pa kad porastes i prerastes takve komentare onda ti nece biti problem da pricas sa ovakvog telefona. Bez uvrede ;)

Nije poenta u tome da li tebe briga sta nosis ili sta ce drugi misliti nego sam fizicki odnos glava-telefon.. Ne kazem da mora da bude na nivou 3310 ali neko bar shvata poentu. Sto se tice ostalog sve mi se svidja a za razgovore samo sluske kao sto rece on...

A koliku glavu ima čovek od 2 metra?

Šta misliš kako se osećaju visoki ljudi sa velikim šakama kada koriste neki telefon sa malim ekranom?
Imam druga koji je visok 196cm i šaku k'o lopatu i koristi note 2 kao ja kada baratam sa nekim fonom od 4" i manjim čak.

Nije poenta u tome da li tebe briga sta nosis ili sta ce drugi misliti nego sam fizicki odnos glava-telefon.. Ne kazem da mora da bude na nivou 3310 ali neko bar shvata poentu. Sto se tice ostalog sve mi se svidja a za razgovore samo sluske kao sto rece on...

A jesi ti nekad koristio note pa mislis da se sa njim mozes pokriti. Pa nije to tablet od 7 inca

S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama. Nema prevelikih,samo ima malih ruku
by ChobbyNS

Danas sam išao na sajam elektronike (hvala shatrogistro na besplatnim kartama) i čačkao jedno pola sata note 3 i samsung gear sat. :)
Note 3 me oduševio. Dopada mi se ona zadnja strana iako sam mislio da neće. Telefon lepo leži u ruci, lagan je baš. Ima sve fore koje ima s4 plus njegove fore sa s-penom od kojih mi se najviše dopada scrapbook.
Sat je možda malo nezgrapan ali i ne stoji tako loše. Zanimljivo ali daleko da vredi onoliko koliko košta.

Nema na čemu ;)

Slazem se za sat, ne vredi tih para, a mislim ni pola od toga. Re imo da je neka cifra od 149e maksimalna.

@djilkosh- pametan choek :d
Moj drug kad koristi n2 iugleda kao s2, tako da..manite se praznih priča

Svako ima svoje misljenje i to je potpuno okej. Meni telefon izgleda preveliko i smesno kad se stavi na glavu za razgovor, vama je normalno. Niko nikog ne mora da nabedjuje nesto.. :)

Istina.. I meni po nekada izgleda smesno kada se neko u nekom restoranu/kaficu javi na note 2.. Ali sve je to stvar navike ;)

Jeste, smesno je meni kad sam video devojku "metar i zelja da poraste" sa Note 2 i barata sa njim, jos kad se javila na telefon...aaaaliii za nas malo vece i nije strasno :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno