Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Da, tako ja uticem na ljude, a i tesko zabu u vodu naterati :)
Ovde si bezbedan, samo nemoj da se sretnemo na nekom auto forumu, to bi te zaista skupo kostalo :)

:d :d :d

Šalu na stranu, mozda je bolje sačekati predstavljanje verzije sa flex ekranom, ko zna sta ce to da bude. Verujem da on nece imati preko staklo nikakvo, sudeci po onom promo videu

Vise necu da citam Lazine postove: uvek kad vidim da nesto napiše, osetim da sam korak bliže kupovini :D

I jos jednom: ako neko ima informaciju da li ce na sajmu biti n3 neka javi

Na sajmu je vec izlozen i N3 i Gear...

Upravo sam se igrao sa njima. Meni je kombinacija ovih dveju stvari stvarno super. Multitasking na telefonu je bruka. A zadnja maska mi se baš sviđa. :)

Pored tolike tastature ti promašio slova. :p
Ili si možda pisao olovčicom? :)

Ovo je Note 3 citao njegove misli, ***, nekad i pogresi :p

Haha, nisam pisao olovcicom, nema je na demo uredjaju, nego sam prstima crtao slova : ) Ekran je pre****n, OS je fluidan/lagless, moze komotno da se koristi jednom rukom iako ja nemam neku preveliku saku, ledja telefona su kvalitetna, ona imitacija koze je tvrda i dobro lezi u rucu. RAM management je dobar, otvorio sam dosta stvari istovremeno, pisalo je oko 1.5gb free. evo nekoliko slicica : )

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    458.4 KB · Pregleda: 211
  • 2.jpg
    2.jpg
    491.5 KB · Pregleda: 216
  • 3.jpg
    3.jpg
    515.9 KB · Pregleda: 202
  • 4.jpg
    4.jpg
    489.5 KB · Pregleda: 209
  • 5.jpg
    5.jpg
    545.9 KB · Pregleda: 196
I jos 3 : )

Prilozi

• 6.jpg
    6.jpg
    542.1 KB · Pregleda: 194
  • 7.jpg
    7.jpg
    497.3 KB · Pregleda: 192
  • 8.jpg
    8.jpg
    593 KB · Pregleda: 194
samo 2.42 dostupno od 3GB? au

note-3-europe-region-lock-645x399-630x389.jpg

Glupost stvarno.

Ako sam dobro razumeo, mi koji nismo u EU, ne mozemo da koristimo npr italijansku karticu ili iz bilo koje EU drzave?

Можемо. Не можемо са других континената

Ahaaaaa... Ja sam mislio da je ovo nesto izmedju EU i nonEU restrikcija, zato sto se pominju i jedne i druge.

Ako sam dobro razumeo, mi koji nismo u EU, ne mozemo da koristimo npr italijansku karticu ili iz bilo koje EU drzave?

Ne, recimo telefon kupljen u USA, Australiji... nece raditi kod nas.
Isto tako ako kupis telefon kod nas i ides u USA recimo nece raditi sa njihovom karticom.

Edit: Pominju zbog Evropskih zemalja koje nisu u Evropskoj Uniji.

Posto planiram da uzmem N3, a ne planiram da idem skoro na neki drugi kontinent... Iskreno i nije me bas briga :d

Ali ako Apple prizna Kosovo.. eto promene misljenja Samsunga :d

Pa ako se za vece pare prodaje iP koji zaostaje 2 godine za njim, onda sto da ne ;)

Pored Note III 5s ne bih pogledao.
A i nije mala razlika 100-400e u zavisnosti od boje :d

Inace prodadoh ja moj S4...
Sad ne znam uzeti ovaj posluzavnik :d ili mozda G2 ako ih bude.
Od Z1 sam odustao. A mnogo mi se svidja ali lutrija sa ekranima, katastrofa.

Ja bih najradije uzeo Lumiu 1020 ali ih nema uopste. :(

Poslednja izmena:
Sto prodade s4? Pa samo sto izasao telefon xD
Al dobro, sad si bar na slatkim mukama :)

Note 3 prelazi granicu sto se ekrana tice za mene.
Ne znam da li cu se navici na 5.7". 5" mi je bilo ok navikao sam se, ali ovo deluje previse.

Pa nije povecan telefon, bezeli su mali, tako da... :)

Evo za sve, ko nije video izmerite velicine telefona (sa buducim :D ) samo odradite kalibraciju da bude in real life dimensions

http://www.phonearena.com/phones/size

Nije previše. Meni je posle NoteII jako teško koristiti bilo koji drugi manji telefon. :D

Nazad
Vrh Dno