nije šija nego vratNiko nije rekao da su baterije koje Promobi stavi nakon krepanja prve baterije neoriginalne niti manjeg kapaciteta, prosto nijedna originalna-a-zamenska nije ista kao prva koja se stavi u fabrici.
Pusti ti šta neko piše.nije šija nego vrat![]()
Ja nemam nikakve zamerke. Okej mi je i ekran i sve.Ili zameniš bateriju i sve iz početka. 😄
Šteta je što su ukinuli Note seriju, ništa više nije isto od kako nema novih najava od sredine godine da golicaju maštu. Ranije me radovao period oko praznika zbog ždrakanja novog telefona i popusta, sa ovim i dalje nema potrebe. Uz kreću dopunu tokom dana na poslu do sada mi se nije desilo da mi nestane baterije do kraja dana, opet to zavisi i od načina upotrebe naravno. Za nekoga kome nije Spotify u ušima satima tokom dana, Note 10 i dalje ispunjava sve potrebe i pored novijih modela. Meni jedina mana loš ekran na direktnom suncu u odnosu na ultra modele ali to je kod Samsunga izgleda novo normalno, da premium ekran dobiješ samo uz ciglu.
Da , da note to je neka druga dimenzija. To nije telefon to je nesto....🤣 pa stvarno...
Pratim s22u vesti i biće to najodvratniji note-like telefon ikada po onome što su do sada izbacili u leakovima. Ako mene pitaš liči i na A seriju, eto to ga odaje da nije Note koji nije samo utaknuta olovka u koji-god-telefon, Note je bio druga dimenzija.
Koji FW?Sad ćemo videti kako će raditi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari