Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10

Kako je imala manjo kapacitet? Pa bar kapacitet moze da proveri i vrati,proveri ti to ,neka uradi ss

evo, dva člana @NecaBG i @vojkan85 se samo na poslednjoj strani žale da su dobili lošije baterije od originalnih u servisu...kolko kupio tolko prodao :)

Rekla kazala.

Ako ima uredjaji koji mere i imaju veliku preciznost, onda moze da se dokaze. Preko neke app tesko, pogotovo one accubatery koja je katastrofa.

Moze da se vidi kapacitet baterije,nije rejla kazala,lepo pise koliko je mah. On kaze da baterije nisu istog kapaciteta a to je bar lako dokazati

Niko nije rekao da su baterije koje Promobi stavi nakon krepanja prve baterije neoriginalne niti manjeg kapaciteta, prosto nijedna originalna-a-zamenska nije ista kao prva koja se stavi u fabrici. Moje iskustvo sa Note 4, S8 i S9 je takvo za sva tri telefona, što me nije sprečavalo da na svakom zamenim bateriju, na s9 i s8 jednom a na N4 čak 3x jer mi je radio kao zmaj i bio preterano drag. Naravno da je originalna ta koju ti zamene u garanciji i naravno da je dobra, daleko je bolja sigurno od te tvoje koja će imati 2 godine u aprilu. Prosto samo nije kao prva. Užasno je glupo da uopšte razmišljaš da ne zameniš bateriju u garanciji ako je već krenula sa degradacijom, a može ti se da je zameniš.

Pa ništa, ti onda guraj prvu bateriju dok ti traje makar sat, pa plati posle 5000 zamenu kad ti istekne garancija, ne znam šta da ti kažem. I suva rebra kad dokupiš da dodaš u pasulj ne mirišu isto kao ona prva, a ista su.

nije šija nego vrat :)
Pusti ti šta neko piše.
Ljudi mislili da im propala baterija, a ustvari nije nego neki fejsbuk im vukao podatke i sakatio bateriju.

Posle zamenili bateriju, fejsbuk se vratio u normalu, pa ispada baterija tek malo bolja.

A sve to su naučnici uz aplikaciju proverili status baterije. Usput su otvorili telefon i videli svojim očima da nije original baterija.

sad se setih da imam usb tester, možda nije baš teški high tech ali proveriću šta on kaže što se tiče kapaciteta...

Puni od nula do 100 i moras biti pored testera da stalno zapisujes oscilacije, koliko je vremena provedeno na tom i tom naponu, pa sve saberes i slozis, dobices koliko ti baterija ima kapacitet.

Ja ne koristim društvene mreže, ni sada niti sam ikada. Nemam ništa protiv ali imam previše godina da bi mi to bilo zabavno.
A vi pišite oscilacije i računajte kapacitet pa javite da znamo i mi što ne znamo šta pričamo.

Nema tu šta mnogo da se pametuje. Baterije koje su meni zamenjene do sada u ProMobi servisu nisu bile istog kapaciteta kao originalne. Nisam jedini koji to kaže. Problem je što te baterije mogu da budu i reciklirane i degradirane od stajanja itd. Naterati sada zamenu ekrana usled greentint-a je recimo umetnost u ovlašćenom, ali ajde, za to i mogu da razumem. Za bateriju koja je slabija a ugrađena je u ovlašćenom i original je, ne mogu jer je jeftiniji deo nego ekran.

Ja sam nov na forumu i moram da se pridružim temi mog omiljenog telefona! :)
Koristim Note od jedinice, kad se pojavio(period kada su me svi ismejavali zvog prevelikog telefona, međutim Note je u tolikoj meri uticao na svet mobilnih telefona, da danas prakrično nema telefona sa manjim ekranom).

Razmišljao sam o tome da kupim novi mob, međutim moja desetka šljaka kao i prvog dana. Kamera je fantastična, procesor top, memoriju ne mogu da napunim koliko god sezona serija i filmova da skinem...

Jedino što je oslabilo jeste baterija. Tokom korona zaključavanja ja sam dosta putovao po Srbiji i moj Note se pretvorio u ruter. To je značajno uticalo na degradaciju baterije, ali nije toliko strašno. Uz punjač u autu ili powerbank, ja se i kući uveče vraćam sa 100%. Kada baš bude oslabila baterija ja ću ga zameniti.

Ili zameniš bateriju i sve iz početka. 😄
Šteta je što su ukinuli Note seriju, ništa više nije isto od kako nema novih najava od sredine godine da golicaju maštu. Ranije me radovao period oko praznika zbog ždrakanja novog telefona i popusta, sa ovim i dalje nema potrebe. Uz kreću dopunu tokom dana na poslu do sada mi se nije desilo da mi nestane baterije do kraja dana, opet to zavisi i od načina upotrebe naravno. Za nekoga kome nije Spotify u ušima satima tokom dana, Note 10 i dalje ispunjava sve potrebe i pored novijih modela. Meni jedina mana loš ekran na direktnom suncu u odnosu na ultra modele ali to je kod Samsunga izgleda novo normalno, da premium ekran dobiješ samo uz ciglu.

Ili zameniš bateriju i sve iz početka. 😄
Šteta je što su ukinuli Note seriju, ništa više nije isto od kako nema novih najava od sredine godine da golicaju maštu. Ranije me radovao period oko praznika zbog ždrakanja novog telefona i popusta, sa ovim i dalje nema potrebe. Uz kreću dopunu tokom dana na poslu do sada mi se nije desilo da mi nestane baterije do kraja dana, opet to zavisi i od načina upotrebe naravno. Za nekoga kome nije Spotify u ušima satima tokom dana, Note 10 i dalje ispunjava sve potrebe i pored novijih modela. Meni jedina mana loš ekran na direktnom suncu u odnosu na ultra modele ali to je kod Samsunga izgleda novo normalno, da premium ekran dobiješ samo uz ciglu.
Ja nemam nikakve zamerke. Okej mi je i ekran i sve.
Bateriju obicno dopunim u autu. Nikad mi se nije desilo da mi se ugasi telefon, ali baš sa jednom baterijom da izgura ceo dan nije moguće.

Ja iskreno ne mogu da verujem da je ukinuta Note serija... Ja volim Samsung i Note je bio njihov najbolji proizvod, bez konkurencije.
Volim jako S Pen, svako malo ga izvucem da nesto zabelezim i jako sam se navikao na to. Ne znam koji cu sledeci telefon kupiti. I nije mi jasno zašto se toliko forsiraju ovi flip i fold telefoni. Ako mi treba tablet, ja ću da koristim tablet. Note je sasvim dovoljan što se veličine ekrana i praktičnosti tiče.

^ nije note serija ukinuta nego je dobila novo ime S22 ultra.

^ ako si pratio malo više vidi se da je 1/1 note sa drugim imenom. Po dizajnu se vidi da nema zakrivljene ivice kao S serija. Nije Samsung lud da izgubi note korisnike. Zato će i biti u 22 seriji najskuplji.

🤣 pa stvarno...
Pratim s22u vesti i biće to najodvratniji note-like telefon ikada po onome što su do sada izbacili u leakovima. Ako mene pitaš liči i na A seriju, eto to ga odaje da nije Note koji nije samo utaknuta olovka u koji-god-telefon, Note je bio druga dimenzija.

🤣 pa stvarno...
Pratim s22u vesti i biće to najodvratniji note-like telefon ikada po onome što su do sada izbacili u leakovima. Ako mene pitaš liči i na A seriju, eto to ga odaje da nije Note koji nije samo utaknuta olovka u koji-god-telefon, Note je bio druga dimenzija.
Da , da note to je neka druga dimenzija. To nije telefon to je nesto....

Ipak su ga pustili pre nove godine, mada će do nas stići verovatno tek sledeće nedelje. Ko dobije neka javi. :)

Evo meni stigla decembarska zakrpa za SEE, da se pohvalim. 🤣

Prilozi

• Screenshot_20211231-142856_Software update.jpg
    Screenshot_20211231-142856_Software update.jpg
    88.4 KB · Pregleda: 38
Sa A12 ima da ubiju ovaj fenomenalni telefon

Kako da na lockscreenu namestim da mi se vidi player, npr upalim yt vanced i ugasim ekran, i kad hocu da pauziram ili bilo sta da uradim preko zakljucanog ekrana nema plejera na zakljucanom ekranu. Isto je i sa google podcastom na primer.

Tapni 2x da se upali lockscreen i prevuci levo-desno preko sata, SoundCloud i Spotify imaju svoje vidžete sigurno, nemam YT Vanced pa ne mogu da potvrdim da i on izlazi ali probaj pa vidi.

Ja imam N975U1 (Snap, unbranded). Jel dobio neko A12 sa takvim Note-om?

Nazad
Vrh Dno