Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10

Pega, telefon Note 10+ je sasvim OK i to je bio moj prvi Note. Vremenom mi je postao prevelik - tabla. Još kad stavim masku.... S20+ mi je za sada potaman, dosta je uži i zgodniji za ruku a ekran na 120herza ko proba jednom, ne vraća se na 60Hz. Baterija na Note 10+ je bila bolja, najverovatnije zbog ekrana na 60Hz, ne znam od prvog dana držim na 120 i ne planiram obaranje iste. Uglavnom, dimenzija je bila presudna što sam pobego od Nota.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Kolega, je li ovo iz razloga jer si bio nezadovoljan uređajem ili je neka kombinacija u pitanju?

Izvinjavam se ekipi što upadam kao sa krova, ali se sve više razmišljam (ovih dana) da se i ja rastanem od Note 10+-a. Pre njega sam imao Note 8. Razlika u startu je bila očigledna, u korist novijeg telefona, ali vremenom svatih da mi 10+ ne leži najpre zbog ekrana, pa onda kamere, itd.

Da li je loš trip, loši update-i ili loš(iji) telefon? Nisam ništa prčkao po njemu, tipa root, neke alternativne apps i sl. Na stock svemu je od prvog momenta..

Tnx!

Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Los ekran i kamera na note 10 plus?

Možda je mislio na večinu ekrana :). Ne verujem da je problem ekran a kamera još manje :).

Mislio sam naravno na veličinu, ekran je odliča

Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Greška, nije se odnosilo na moj post

^ šta je loše kod ekrana osim ako je veličina problem?

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Stvarno sam sve cuo za note ali da je ekran los to prvi put cujem,jedino ako nije beki felerican primerak

Nažalost, da - za moj ukus. Otuda i ideja da se zameni.

Bas vala kao sto je rekao dule2303,ako ti je ekran na notu los onda ne znam stvarno sta da kazem,kao i kamera koja je generalno svugde dobra i raznovrsna.

^ šta je loše kod ekrana osim ako je veličina problem?

Teško je reći, ali jednostavno - ne prija očima. Da li je manjak osveženja ekrana u pitanju u odnosu na nj veličinu ili nešto drugo, zaista ne znam. Kada to kažem, mislim na 60 vs. 120Hz, na primer.

Kamera je teška truba - ja ne znam, jel' ovde pričam sa vlasnicima Note 10+ ili kolega kojima je samo prošao kroz ruke.

Koristim ga cc godinu dana, možda nešto jače. Pre njega sam imao Note 8. 10 je bolji telefon, ali sa prethodnim nisam imao ovakav utisak.

Pa ne bih sigurno dao u bescenje i zato što sam ustao na krivu nogu flagship koji se i dalje otplaćuje dobrano. Naprotiv - pitam ljude koji ga aktivno koriste duži period.

Teško je reći, ali jednostavno - ne prija očima. Da li je manjak osveženja ekrana u pitanju u odnosu na nj veličinu ili nešto drugo, zaista ne znam. Kada to kažem, mislim na 60 vs. 120Hz, na primer.

Kamera je teška truba - ja ne znam, jel' ovde pričam sa vlasnicima Note 10+ ili kolega kojima je samo prošao kroz ruke.

Koristim ga cc godinu dana, možda nešto jače. Pre njega sam imao Note 8. 10 je bolji telefon, ali sa prethodnim nisam imao ovakav utisak.

Pa ne bih sigurno dao u bescenje i zato što sam ustao na krivu nogu flagship koji se i dalje otplaćuje dobrano. Naprotiv - pitam ljude koji ga aktivno koriste duži period.

Pa 120hz mora biti bolje od 60hz logicno,al realno da je sad 60hz lose sto je do pre pola godine bio standard to je glupost.Sto se kamere tice ja ne vidim u cemu je problem,generalno sta god kupio iz 2020 sem note 20 ultra ili oneplus 8 pro samo ces u kompletu uzeti losiji uredjaj.

Pa 120hz mora biti bolje od 60hz logicno,al realno da je sad 60hz lose sto je do pre pola godine bio standard to je glupost.Sto se kamere tice ja ne vidim u cemu je problem,generalno sta god kupio iz 2020 sem note 20 ultra ili oneplus 8 pro samo ces u kompletu uzeti losiji uredjaj.

Jesi li ti na Note 10+?

Edit: Vidim iz TT potpisa, pardon.

Poslednja izmena:
Jesi li ti na Note 10+?

Jesam,ja nijedan note ne propustam.:)Zato mi bas cudno sta pises,logicnije mi je bilo da mi kazes da ti smeta exynos na 4g i slicno sto smo vec dugo ponavljali ovde u temi.

Što se tiče kamere ne bih ulazio u diskusiju. To je valjda do samog korisnika. Telefon sam imao i u poređenju sa S10 lite ekran je mnogo bolji. Kažeš da ti ne odgovara očima, da li u display settings stoji vivd ili natural? Na natural su boje prirodnije dok na vivid se pojačaju boje i meni lično smeta posebno u mraku kad koristim.

Jesam,ja nijedan note ne propustam.:)Zato mi bas cudno sta pises,logicnije mi je bilo da mi kazes da ti smeta exynos na 4g i slicno sto smo vec dugo ponavljali ovde u temi.

Ne znam, ja sam u nekoj svađi sa ovim uređajem od samog početka. Zalivadio bih ga, samo tako, ali se postavlja pitanje šta posle, a da nije milimetaraski pomak ili gore..

Slažem se za kameru, doduše imam obični Note 10 i kamera je veoma loša. Pre njega sam imao Pixel 3 i snimci uopšte nisu za poređenje. Istina, ne znam kako je na drugim telefonima u poređenju sa Note, ali posle Pixela ova kamera je jedva upotrebljiva. Na ekran nemam zamerki. Ukratko, ozbiljno sam pogrešio što sam menjao Pixel za Note 10, ali trebao mi je dual sim da ne vučem dva telefona.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Ne znam, ja sam u nekoj svađi sa ovim uređajem od samog početka. Zalivadio bih ga, samo tako, ali se postavlja pitanje šta posle, a da nije milimetaraski pomak ili gore..

Ja ti kazem budi siguran generalno ceo paket kad gledas iz 2020 novi note eventualno oneplus 8 pro,mada za oneplus kazu da nema neku kameru.

Slažem se za kameru, doduše imam obični Note 10 i kamera je veoma loša. Pre njega sam imao Pixel 3 i snimci uopšte nisu za poređenje. Istina, ne znam kako je na drugim telefonima u poređenju sa Note, ali posle Pixela ova kamera je jedva upotrebljiva. Na ekran nemam zamerki. Ukratko, ozbiljno sam pogrešio što sam menjao Pixel za Note 10, ali trebao mi je dual sim da ne vučem dva telefona.

'Fala Bogu da me neko razume!

Lemaja, pogledaj mi potpis i kamere, pa nisam baš sa pruge stigao..

Isto. Već godinama se pomalo bavim fotografijom, promenio sam nekoliko dslr i mirc tela i mnogo objektiva, tako da znam šta pričam.

@pega nemoj da me shvatiš pogrešno. Dosta korisnika za kameru je našlo zamerke, dok za ekran nisam video da je neko rekao da je los. Čisto me je zanimalo šta ti ne odgovara kod ekrana.

Isto. Već godinama se pomalo bavim fotografijom, promenio sam nekoliko dslr i mirc tela i mnogo objektiva, tako da znam šta pričam.

Ma da bre. Ova kamera je neupotrebljiva. Tri plana, odnosno dužine koje ima su katastrofa. AF netačan. Low light disaster. Ja stvarno ne znam kako neko može da tvrdi da je dobra. Možda se koriste alternativne aplikacije, stvarno ne znam.

Edit: Možda mi je zapao bulja primerak, što kolega reče.

Sto su ranije pisali ljudi,sta sve ovde ljudi pisu po forumu to je strasno_Od toga da generalno tel sa brutalnim ekranom i dobrom kamerom ocaj los i neupotrebljiv.

Moja jedina zamerka je na kameru koja je đubre. Dobro, i problem sa bloatom i alatom za skidanje. Sve ostalo mi je ok. Displej, dimenzije, memorija, olovčica.

Sto su ranije pisali ljudi,sta sve ovde ljudi pisu po forumu to je strasno_Od toga da generalno tel sa brutalnim ekranom i dobrom kamerom ocaj los i neupotrebljiv.

Znaš kako, u avgustu 2019. sam ga gledao u nekom shop-u u Valensiji i još tada, pre nego sam kupio svoj, mi se učinio meh. Naravno, posle dva meseca ovde u BG-u kao, hajde, ističe mi ugovor pa da ga ipak zemim. - Što više vreme prolazi, sve više dobijam potvrdu da je prvi utisak bio pravi. Meh telefon. Unforčntli. Drago mi je da si ti zadovoljan.

Znaš kako, u avgustu 2019. sam ga gledao u nekom shop-u u Valensiji i još tada, pre nego sam kupio svoj, mi se učinio meh. Naravno, posle dva meseca ovde u BG-u kao, hajde, ističe mi ugovor pa da ga ipak zemim. - Što više vreme prolazi, sve više dobijam potvrdu da je prvi utisak bio pravi. Meh telefon. Unforčntli. Drago mi je da si ti zadovoljan.

Ja sem exy koji mr nervira malo na 4g ne vidim nikakvu zamerku ja prezadovoljan preko dizajna,ekrana,kamere i naravno olovke.

Note 10 Plus : Kamera jako loša ? Ekran loš ???? ... Niste vi koristili Vivax od 80€ , ...
Ovde je očigledno dosada preovladala i želja za novim uređajem [emoji6]

Послато са помоћу Самсунга

Poslednja izmena:
Upravo to sto kazes, dosada, i mene moj smorio pa lazem sebe da je vreme da ga menjam za N20 Ultra i kako mi je Note 9 bio mnogo bolji od ovog a glupo da se vracam na N9 pa da ipak predjem na N20 U :)

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

Upravo to sto kazes, dosada, i mene moj smorio pa lazem sebe da je vreme da ga menjam za N20 Ultra i kako mi je Note 9 bio mnogo bolji od ovog a glupo da se vracam na N9 pa da ipak predjem na N20 U :)

E, pa taman da uloviš akciju od 46mm. [emoji1787]

Ma uzeo sam taj sat jos pre 2 meseca, mesec ipo ga nosio, toliko mi bio zanimljiv, sad 2 nedelje kako stoji u kutiji. Lomim se i cekam IP 12ProMax al videcu jos malo, neki od ta dva ce se uzeti.

Doziveh sada prijatno iznenadjenje. Mi10 pored mog N10+ izgubio bitku u otvaranju tj.loading-u stranica sa neta. Slab signal, oba telefona na 3G jer od 4G nema traga kod mene i N10+ pronasao nacin da dobije bitku. Pazario sam bas Mi10 da vidim snagu 865 i vidljiva je u odnosu na Exynos sto vec i ptice znaju ali ovome se nisam nadao iskreno.

Joooj majko mila, kakvi li se ovde sve "strucnjaci" razmecuju kojekakvim glupostima, pa bre vi ko da ste monstrumi u poznavanju fotografija ili video snimaka. Ja posedujem Note 10 obican, radio snimke u HDR 10 + i kada sam prebacio na mom LG oledu c8 od 65inca, ljudi su ostali bez daha kada su gledali ovo. I sada ovde mi neko kaze kako to nije dobro, kako je to djubre, auuuuu, pa ili sam ja corav i ljudi koji ovo gledaju samnom, a svi imaju odlicne modele, ili sam zalutao ovde medu gromadama, neznam, evo zatecen sam da imam djubre, neznam sta vise da kazem, jer ne verujem da je neko od tih uopste i prisao Oled televizoru, a kamoli da gledaju snimke i video zapise sa Note telefona, uhh

Nazad
Vrh Dno