Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10

Ne znam kakva je desetka ali devetka katastrofa,nikad losiji tel nisam imao,tako da cu verovatno da zaobidjem note seriju.Ono sto koristim bolje mi je radilo na s7 nego na devetki tako da sam se u note seriju totalno razocarao.
Ne znam kakav ti je falični primerak zapao, ali pored N4 najbolji note ikad!

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Četvorka, devetka i desetka.
Desetka ipak ima neki šmek "na oko" koji fali devetki, iako devetka ima više premium osećaj u ruci.

Sent from my SM-N9750 using Tapatalk

Ne znam kakva je desetka ali devetka katastrofa,nikad losiji tel nisam imao,tako da cu verovatno da zaobidjem note seriju.Ono sto koristim bolje mi je radilo na s7 nego na devetki tako da sam se u note seriju totalno razocarao.
Note 9 los telefon?Za sve bi se slozio al da je on los to nisam od nikoga cuo.Jedan od najboljih ako ne i najbolji tel iz te godine.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Ja sam nosio sve notove od keca pa sad do desetke sem sedmice naravno zbog dobro poznatog razloga.Meni je svaki bio najbolji u svoje vreme hhehe,zato sam i ostao do dana danasnjeg veran note seriji,uzimao sam i dosta s modela al ipak note je note.[emoji3]

Moj redosled Note-a je sledeći(imao sve sem sedmice):
1. 10
2. 9
3. 4

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk

Uf 4 sa koznim pozadi je topp bio, posle njega 9 def, ova destka mi onako, prvi telefon koji mi je jako nezgodan i ne zelim da ga nosim bez maske zbog njegovog osecaja u ruci koji nije prirodan, nesto u dizajnu je bzvz na n10, bukvalno 8 i 9 nisam nosio sa futrolok ovaj ne mogu, ne svidja mi se pa mi se ne svidja osecaj
Ne pricam dal je klizav pa se plasim itd nego dizajnerski mi ne odgovara za ruku
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

Meni je dizajnerski i za izgled i za ruku top,pogotovu na izgled po meni nema lepsi tel od njega.Jos u clear view kako mu legne to je strasno.[emoji3]

Od cele firme samo ja imam problem sa wifi-em i ne uspevam da ga rešim, iako sam promenio sam uređaj u nekom prethodnom periodu.

Naime, wifi signal je maksimalan i sve kolege imaju normalan protok i normalno im radi, dok kod mene jeste povezan na mrežu, ali stoji onaj uzvičnik i ceni da nema interneta. Nekoliko stvari sam probao, ali ne uspevam da rešim problem koji se pojavio u trenutku kada je sam uređaj jednom registrovao problem na mreži - tada je zaista i bio problem, ali od tada konstantno ima !. Da li neko ima ideju kako da rešim?

Pa jel si probao da izbrises tu konekciju pa posle opet da je nadjes i konektujes? Da on obrise te podatke od kad je registrovao problem?

@sarulja91
I ja sam imao slicnih problema kod kuce i kod mene i kod supruge dok npr klinac ima OP6 i kod njega sve radi.
Na jraju sam skontao da me zeza dns server od tada sam prestao da ga koristim i naravno nikad se ništa slično nije ponovilo.

@DusanMilosevic Jesam, naravno.

@marinac Biće da je dns. Baš ću da proverim danas kada dođem na posao.

Pa ako si čačkao i upisivao onaj dns za reklame i sl nije ni čudo što imaš problem!

Mogu samo Samo da kažem da je baterija extra. Ceo dan na poslu i eto me Kući sa 73 %

Jeste.

dns.adguard.com je zadavao problem sa netom.

I meni je pre par dana. Nešto je izbacivao grešku da ne može da se konektuje sa serverom.

Ah, nemam sreće sa staklima. Pazario sam neko od 2k, i nikako nije moglo da uhvati, pa sam onda dobio pare nazad i stavio Nillkin neki koji je držao ok ali je krenuo da se pomera isto ka centralnom delu prvi vrhu. Kada je momak lepio staklo rekao je da ima neki dvokomponentni lepak koji stvara vakuum i da ne diram telefon 20 minuta. Tada sam ga ostavio gotovo sat vremena, ali danas primetim da malo radi. Pazario sam i Spigen futrolu, i prezadovojan sam sa njom. Ima i deo za zatvaranje USB-a koji mi dosta znači zbog prašine.

Samo staklo sa uv lepkom ce ti lepo drzati,imas na oglasima a ako hoces pravu stvar kuois whitestone dome staklo i miran si

Znam ali je problem sto ima da ga cekam 100 godina vrv.

Šta ima kod nas da je najpribližnije fabričkoj foliji?

Šta ima kod nas da je najpribližnije fabričkoj foliji?

Možda su one hidrogel folije najpribližnije.. Ali u suštini nema perfektnog kao ta folija, jer se ne radi o samoj foliji već o stavljanju, koje se obavlja u fabrici.

Sent from my SM-N9750 using Tapatalk

Odnosno na display se već na proizvodnoj traci lijepi folija...

Ja sam probao nekoliko u sve je to isto, posebno sada kada prksam telefon nekoliko puta dnevno alkoholom...
Svaka se krene odljepljivati nakon mjesec dana...

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Izašla nova verzija.
Junski patch mi se čini da baterija koš duže traje...

Vjerovali ili ne...

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Koje veličine je zakrpa ?

Možda bude interesantno.

e10e897d8035ad2c719bca00508c5b5b.jpg

Poslednja izmena:
Evo i za dva sata SOTa
0fab8b9e21735bbb3be8181cbd3f0dbf.jpg

Recimo meni YouTube radi u pozadini dok koristim Tapatalk, tako da se ne računa u SOT ali jede bateriju u pozadini

A imao sam i 30 minuta razgovora koji se ovdje ne vide ali ih evo...

6a362010cff1d5cece5e8152c8081991.jpg

Poslednja izmena:
Meni je stigao sa novim One UI update-om. Baterija...primetio sam da mi skine do 4% u toku noći, ali da me ubijete, ne znam zašto toliko skida. Pun prijem signala, nema nekih problema sa istim, ali nekako mi 4% u standby-u deluje too much.

Pa mnogo je to sati rada u pozadini, mora na nesto da radi... :)

Kada smo kod baterije:

129653bdeb7ab0392ff6aae63467d7b9.jpg
5ce8b0214a4ca2fe2a50ac4fea85c9a7.jpg

Rekord sigurno, kada bas koristim telefon preko celog dana :)

ad1f3f01e239c4203fde8cca945111d8.jpg
5fafb3288a702b96e3596cffc744c416.jpg

Vrh Dno