Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10

Ne znam je li ovo dobro [emoji12]
Iz ovo sam imao blizu 1 sat razgovora.

Novi firmware po meni ubija kako radi.
d1f181699843f2b71a52d89eaee2c4a2.jpg

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Nemam pojma, ja sam pazario apk, jos sam tako reklamirao bateriju na S9+ i zamenili su je.

Naručio Led Cover Case (one zvezdice što sijaju na leđima) i kožnu plavu...
Kada se već telefon ne mijenja neka se mijenja izgled.

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Ode baterija danas 1% na po 10 minuta. Restart pomogao ali videcu jos danas nakon punjenja. Inace slab prijem u stanu pa moram da jurim samo 2G signal. Cini mi se da je slusalica dosta slabija od S9+ koji sam imao. Nekako uvo ne mogu jos da namestim gde treba

Wifi 90% vremena, sat povezan, galaxy buds oko dva sata. Ostalo 23% -> idem spavati [emoji1]
fc57b57001d483a894a5f81129d953b2.jpg
20daa42b9c89cb85a20df5a3dcdf74ae.jpg

Sent from my SM-N9750 using Tapatalk

Ja ne znam zašto je meni ovako slaba baterija a telefon nema ni 10 dana, nov kupljen. Stalno neke zezalice oko Samsunga i baterija na flagship modelima. I još jedna stvar. Nekako mi je AOD bledunjav, neka roze boja umesto bele kada je dimovan. Jel to još neko ima kod sebe ili?

Koliko je realno bolja 5G Snapdragon verzija Samsunga Note 10 Plus-a?Od obicne exynos verzije.

Realno u radu ces isetiti ako igras igrice ili renderujes tj retko se greje dok ex ubija. Najveci benefit je stabilna mreza i jak signal te samim tim i bolja baterija. Imao sam oba ex ne bih uzeo vise nikada
E da i kamera je bolja na sd-u

Koliko je realno bolja 5G Snapdragon verzija Samsunga Note 10 Plus-a?Od obicne exynos verzije.
Ako gledas onaj oglas iz NSa, video sam da je taj član kupio note od momka koji je ranije prodavao isto 5G SD aura glow sa puknutim leđima. Tako da moguće da su zamenjena na ovome.

Ima i onaj crni u ns-u ali covek trazi 700e sto mislim da je neralno. Ja moj pre mesec dana zamenim za p40 pro,rekoh ajd da promenim malo i za 3 dana zvao lika da mi opet vrati moj n10 plus,ubedljivo najkkompletniji telefon od svih na trzistu pogotovo sa sd soc-om

Ja sam odusevljen sa N10+ SD. Da mi ponude zamenu bez doplate za bilo koji drugi telefon mislim da ne bih menjao. Devojka ima p30 pro i iskeno kad ih uporedim još više cenim note. Sem nedostatka 120hz ekrana perfektan telefon.

Sent from my SM-N975U1 using Tapatalk

Ima i onaj crni u ns-u ali covek trazi 700e sto mislim da je neralno. Ja moj pre mesec dana zamenim za p40 pro,rekoh ajd da promenim malo i za 3 dana zvao lika da mi opet vrati moj n10 plus,ubedljivo najkkompletniji telefon od svih na trzistu pogotovo sa sd soc-om
E beli je i to je moj. Slažem se da je nerealna cena ali ako neko želi sd dual sim nema drugi na oglasima, a i pored toga meni se ne žuri sa prodajom jer bih verovatno opet uzeo note(to bi bio četvrti) [emoji23]
P40 pro jedino zbog fotografisanja, inače mu cena pada ko luda, a i ružno mu je sečen displej.. ova godina je baš promašaj, jedino što bih rekao valja je OP 8 Pro, ali mu je cena nerealna.

Sto sam ja davno pisao telefoni se dele na Note i ostale hehehe.[emoji3]

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Sve je to super pod pretpostavkom da nešto ne rikne. Ako rikne, sve ide iz džepa.

Ne ide iz dzepa, nego ne moze da se popravi jer ovlasceni servis ne uvozi delove za telefone sa americkog i kog vec trzista.
A ako ces neki dundjer bez ikakve garancije da ti otvara i popravlja note...onda ok :)

Meni super radi exy verzija, kamera nije bolja na sd, vec ako se secam, bolja je u mraku na Exy?

Bateriju sam vec x puta kacio, 6-8 sati screen on time.

Uvozi jer ima SD-ona u drugim Samsung uređajima :). Ja sam uvek za validnu garanciju pre performansi. Mirnija glava za ne tako jeftin uređaj. Za gaming je tu laptop ili PC i ćao.

Stvar izbora,imao sam ex i onda u 3 navrata sd i uvek bih pre izabrao sd jer je ex dju..e neopevano po pitanju prijema,treba da trcim iz sobe u sobu da bi razgovarao

I kod mene je isto tako, ali tamo gde je prijem dobar po pitanju operatera, nemam problema. Moja pozicija stana je takva da su oko mene sve debeli betonski zidovi.

Kod mene nisu ali su skinuli najblizi repetitor i prijem sa ex je katastrofalan,bukvalno sam hodao po stanu da uhvatim gde ima dobar signal da mogu da pricam. Sa sd i kirinom nikad problem nisam imao

Ja ni sa Kirinom, ni sa SD-om ni sa Exynos-om nemam sreće u stanu. Imam ako se zakucam kao manijak preko pola prozora. Zvao, prijavljivao, kažu, prebacite na 2G, 4G je samo za net.

Ne ide iz dzepa, nego ne moze da se popravi jer ovlasceni servis ne uvozi delove za telefone sa americkog i kog vec trzista.
A ako ces neki dundjer bez ikakve garancije da ti otvara i popravlja note...onda ok :)

Meni super radi exy verzija, kamera nije bolja na sd, vec ako se secam, bolja je u mraku na Exy?

Bateriju sam vec x puta kacio, 6-8 sati screen on time.

Nisam nasao na taj podatak za kameru, to je na s20 seriji bolja na ex u ll,ovo ti iz iskustva pricam. Imao sam oba i kameru kada koristim ,koristim uglavnom u uslovima slabog osvetljenja ,bolja je za niansu od ex,mislim da ce i kolege koji su imali oba to potvrditi

Silne strane i samo baterija, baterija i baterija. Ima li sta jos osim tema o baterijama xD btw, danas sam moj Note prvi put ubacio u bazen. Snimao, kvasio, skakao, sve super :) vodootporan je i nema nikakvih problema.

Drustvo ima li neko da prodaje clear view ili led cover sa n10+?

Sat i po, ode 5% baterije...a da nisam pipnuo telefon skoro.

Hoče to tako kod nas nekih! Probaj hard reset ako već nisi i ako imaš vremena! Ja razmušljam na šta bih mogao dalje prelaziti ali ništa zanimljivo na vidiku. Počeo sam čak i ove telefone tipa oppo find x2 pro da gledam i mi 10 (pro) [emoji849]

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Hoče to tako kod nas nekih! Probaj hard reset ako već nisi i ako imaš vremena! Ja razmušljam na šta bih mogao dalje prelaziti ali ništa zanimljivo na vidiku. Počeo sam čak i ove telefone tipa oppo find x2 pro da gledam i mi 10 (pro) [emoji849]

Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Menjaj bre to sr...e za 10plus i Bog da te vidi

SM-N975F

Što je najgore taj drain se u battery statusu ne vidi da ga išta jede...moraće da padne hardiša nakon nepune 2 nedelje, a to mi se ni malo ne dopada.

Nazad
Vrh Dno