Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10

Ja imam sd verziju i mislim da nema ogranicenja sto se tice kontrolera jer op ima sve isto i 90hz radi bez problema ,ko bi ga znao. Po meni ni ovako nema razloga prelaziti na s seriju samo zbog tih 120hz posto kamera nije toliko bolja u odnosu na n10 a o socu i da ne komentarisemo

Poslednja izmena:
Treba uskoro da mi stigne note 10 plus i to će mi biti prvi telefon sa zakrivljenim ekranom. Šta stavljate preko, kako ga štitite?

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Evo i meni stigao 2.1 na vip,sad ce da uleti.[emoji3]

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Treba uskoro da mi stigne note 10 plus i to će mi biti prvi telefon sa zakrivljenim ekranom. Šta stavljate preko, kako ga štitite?

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ja nemam nista samo clear view flip maska, s9+, s8+, s7e sve tako nosio.

@Sava89 znači ako stavim nemačku karticu sledeći put kad budem radio update tel će da se vrati na DBT ili?

Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Da. Od kartice zavisi. Zato ubacuju kartice drugih zemalja (ne EU) za dodatne opcije koje već ima Samsung u svom UI, tipa snimanje poziva:
9fa29724d6d7095787f7d4caa8ca7fd4.jpg
114fc9060061c523109c38dc94728710.jpg
a3c852bc5a1f527dc0d0c79782dd9237.jpg

Uu, to bi bilo ekstra, da mogu da uninataliram call recorder...ja nemam tu opciju ili ne znam gde se nalazi?
Edit
Izgleda sa nemam...

Poslednja izmena:
Ja bih voleo da nađem karticu za neku od zemalja gde je dozvoljeno snimanje poziva.

Da. Od kartice zavisi. Zato ubacuju kartice drugih zemalja (ne EU) za dodatne opcije koje već ima Samsung u svom UI, tipa snimanje poziva:
9fa29724d6d7095787f7d4caa8ca7fd4.jpg
114fc9060061c523109c38dc94728710.jpg
a3c852bc5a1f527dc0d0c79782dd9237.jpg
Krajnje koristan post! Znači u sim 1 stavimo kartcu zemlje gde je dozvoljeno snimanje (još samo da nađemo spisak zemalja koje su) i sačekamo da se tel prebaci na taj csc...a u sim 2 redovnu (našu) karticu i dobije se opcija za snimanje!?!

@Zeha eto ti rešenje za ono što tražiš već koliko...i još par njih ovde na forumu.

Cube acr radi dobro snimanje.

Kakva vam je baterija na ovom aprilskom?
Meni nista bolja nego iz marta, bas slabo

Ja sam sa februarskog direktno april dobio,cini mi se da je baterija ista ne vidim nikakve razlike.

Meni je bolja, curela je u martu.

Krajnje koristan post! Znači u sim 1 stavimo kartcu zemlje gde je dozvoljeno snimanje (još samo da nađemo spisak zemalja koje su) i sačekamo da se tel prebaci na taj csc...a u sim 2 redovnu (našu) karticu i dobije se opcija za snimanje!?!

@Zeha eto ti rešenje za ono što tražiš već koliko...i još par njih ovde na forumu.

CSC čim se promeni izvadiš karticu i nastaviš da koristiš svoju karticu normalno, ne mora da bude kartica u telefonu. Promenu vršiš tako što ubaciš karticu u telefon, ideš na vraćanje fabričkih podešavanja, resetuje se tel. na fabriku i sve se briše naravno, i pri prvom podizanju sistema telefon vidi karticu i menja na taj CSC. Prođeš podešavanja i izvadiš karticu, ubaciš svoju.

Kakva vam je baterija na ovom aprilskom?
Meni nista bolja nego iz marta, bas slabo

Ista, žalosna za telefon ove cene i klase.

Poslednja izmena:
Evo ne znam iskreno kako vam je to žalosna baterija i šta očekujete na 6.8 inča sa 4.300 mah.

Sa dve kartice, 4g uključenim, blututom kako za sat, tako i za sluške dan (oko ponoći) završavam sa oko 20%.

Mene iskreno toliko smaraju teme vezane za nekakav sot, baterije i sl ali evo pridruzicu se prvi put po tom pitanju. Stvarno je od martovskog update a baterija postala katastrofa. Cak sam i odradio hard reset i sve nanovo posle ovog velikog update a, i dzaba. Zeznuli su stvar i ovaj put se stvarno to primeti. Takodje, CoD Mobile je radio brzo i fluidno na nekih 55 - 60 fps sve vreme ali nakon 2.1 pada na 40 - 50 - 60 - 35 fps a i odustao sam od igre trenutno. Zivi ocaj sta uradise..

Ja sam telefon uzeo pre 3-4 dana, tako da nemam neka iskustva od ranije, ali bez problema izvlačim 8h na wifi, za jedan dan, što nije baš moglo na Note 9.
Na 4G neka je 6h , ali retki su dani kada ti je toliko potrebno...

SM-N975F

Meni je baterija sada bolja nego na februarskom. Inace sto se tice baterije ja sam zadovoljan. Bolje je da mi drzi baterija ovoliko ali da se puni za 60 minuta nego da mi drzi 30% vise ali da se puni za 120 minuta. Tih sat vremena cas prodje.

Note 10+

Danasnja baterija od punjenja: 27:30h i 6:30h SOT. Ostala je jos 16%. Zadovoljan.

Note 10+

Evo ne znam iskreno kako vam je to žalosna baterija i šta očekujete na 6.8 inča sa 4.300 mah.

Sa dve kartice, 4g uključenim, blututom kako za sat, tako i za sluške dan (oko ponoći) završavam sa oko 20%.

Očekujem samo ono što je do sad i bilo, a to je uvek preko 5 sati ekrana nevezano za način korišćenja a sad ga doktori spustili na 3, e pa neće moći prijatelji više

Dobrodošao u klub... [emoji56][emoji847]

Očekujem samo ono što je do sad i bilo, a to je uvek preko 5 sati ekrana nevezano za način korišćenja a sad ga doktori spustili na 3, e pa neće moći prijatelji više

Tebi onda nešto debelo nije u redu sa telefonom, ako izvlačis 3...Čak i 5 je malo...
Jesi li radio hard reset?

SM-N975F

I ja mislim,nemoguce da je samo 3h sot
Jrdno pitanje,da li he moguce ukljuciti delivery report za fabricku sms aplikaciju,kod mene nema te opcije

Poslednja izmena:

Nešto tu nije dobro.

Evo, 12 sati kako je skinut sa punjača, 51% baterije i 2.50h minuta ekrana, 23 minuta poziva.

High performance mode uključen.

Imam i ja 2sot, ali zato tada pricam na voip 4g 3 sata recimo ili slusam muziku u automobilu preko YT i 4 g neta na bt 5 sati...pa ekran jeste ugasen, ali telefon i te kako srce struju.
Drugo, nije isti sot ako potrosis bateriju za 12 sati i za 48h.
Dobijem mizeran sot, jer slabo koristim fon i ako baterija traje 2 dana, a onda imam 7 sati sot, jer nisam ispustao fon ceo dan.

Poslednja izmena:
Vrh Dno