Sto ne skines dbt iflesnes ga odinom,uvek ces prvi dobijati update,mislim da dbt prvi dobija uvekMoj je MSR
Note 10+
Zbog kartice mu je promenjeno.Stigao i na telenor! Btw jel moguće da mi se telefon sam prebacio sa DBT na SEE prilikom nedavnih nadogradnji što sam radio (ostala telenor kartica u njemu ali nisam radio factory)!?
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Vrlo moguće, moguće da će hteti da prebaci na DBT i bez update pod uslovom da si na nemačkoj mreži tjst da si u nemačkoj i ubaciš sim nemački, meni se dešavalo da ubacim DBT ( s8+ iz mađarske) bez sim bude DBT uradim update ( radi testa ) ubacim SIM od MTS i traži mi factory reset da uradim. Ludeo sam od toga na kraju ubacio original MTS rom i od tad nikad problem koj je svakako SEE i među prvima posle DBT dobija ( +/- 7-10 dana max posle DBT-a )@Sava89 znači ako stavim nemačku karticu sledeći put kad budem radio update tel će da se vrati na DBT ili?
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Stigao mi jutros aprilski. Ali u pravu si. Za ubuduće.Sto ne skines dbt iflesnes ga odinom,uvek ces prvi dobijati update,mislim da dbt prvi dobija uvek
Ima mod gde se"kao stavi na 120hz" ali kao sto rece kolega verovatno je softverski samo nesto ubrzano . Probao sam i mozda za niansu brze skroluje i animacije su tecnije ,ostalo nisam proveravao a videcemo i kakva je baterija. U svakom slucaju je 60hz na nekim stetoidimaKo je lupio da ekran sada može da ide na 120 herca ? [emoji846]
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
E to ne znamDa li to ostaje ako se ukloni taj launcher?
Note 10+
Nije,60hz je ali softverski malo ubrzano ili je placebo,proveravao sam preko browsera,60hz je rezultat iako mi animacije deluju tecnije,softverski odradjeno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari