Ima razlike svakako al nije ni exy los kako se prica.Ja ga koristim vec 9 meseci odlican.Drugari u planu je kupovina note 10 plus ali imam jednu dilemu, elem dvoumim se izmedju snapdragon varijante i exynosa. Sta mi predlazete? Jel ima neke razlike ili ne? Hvala.
Moze ,koja ti je oznaka telefona ja sam verizon prebacivao na cist rom,promenice ti oznaku sa u na u1 i moras patchovanu verziju odina da koristis,ja sam ubacivao star wars firmware
Valjda sa u1 na u?Moze ,koja ti je oznaka telefona ja sam verizon prebacivao na cist rom,promenice ti oznaku sa u na u1 i moras patchovanu verziju odina da koristis,ja sam ubacivao star wars firmware
Imas na xda ja mislim samo ukucaj odin patch,ako ti bude trebalo pisi na pm,valjda sam je sacuvao
Kolko se sada krece cena za nov n10+ SD po oglasima?Uzeo sam note 10+ sa sd i odmah ubacio cist rom USC kod (koji sam skinuo sa sammobile sajta i ubacio ga koristeci pacovan odin)ali je taj rom tematski t.j. izgleda da je za neku verziju posvecenu star wars serijalu jer mi na podizanju sistema postavlja sliku kajlo rena i tema i zvuci su iz star wars-a, nije lose svidja mi se.![]()
To sto si skinuo jeste star wars za note 10 plus,imas i temu za njega u temamaUzeo sam note 10+ sa sd i odmah ubacio cist rom USC kod (koji sam skinuo sa sammobile sajta i ubacio ga koristeci pacovan odin)ali je taj rom tematski t.j. izgleda da je za neku verziju posvecenu star wars serijalu jer mi na podizanju sistema postavlja sliku kajlo rena i tema i zvuci su iz star wars-a, nije lose svidja mi se.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari