Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10

Koristi neko keys cafe i good lock? Gde je najbolje skinuti?

Sent from my SM-N770F using Tapatalk

Istekao mi je rok za edit . Skinuo Good Lock I aktivirao VPN ali uvek piše da je nepodržana zemlja.

@Alukard Instaliraj fine lock ili nice lock koji su zamene za good lock a module mozes sa apk mirror-a a ako hoces bas good lock sledeca je procedura,izvadi sim karticu ,obrisi data iz galaxy store-a ,onda sa vpnom idi na ameriku i tek onda otvori galaxy store i radice

Poslednja izmena:
Ubacio fine lock, i sad me zanima posto sam modifikovao tastaturu,promenio joj boju, kad upalim dark mod na telefonu on i tastaturu prebaci u dark mode. Kako da sprecim to?

Kad pravis temu za tastaturu imas u gornjem desnom cosku sunce,kliknes ga i prebaci na meset tj night mode pa tu odradi sta hoces tj mozes nanestiti da ti bude ista kao dnevna

Nisam pravio temu,izabrao sam iz postojecih. I tu nemam tu opciju
e3b7944a94d15d2854a99fb52329ef55.jpg

Jasno mi je to,to je da napravim svoju tastaturu i da stavim dan ili noc, ali ja hocu da koristim predinstaliranu tastaturu a na njoj nema te opcije

Nece da moze,tako je na default tastaturi ,moras da napravis svoju

Poslednja izmena:
Ko hoće da osveži malo izgled svog uređaja neka skine Fine Lock ili NiceLock sa marketa.

Toliko opcija da možeš za pola sata da dobiješ drugi telefon[emoji41]

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Drugari u planu je kupovina note 10 plus ali imam jednu dilemu, elem dvoumim se izmedju snapdragon varijante i exynosa. Sta mi predlazete? Jel ima neke razlike ili ne? Hvala.

Drugari u planu je kupovina note 10 plus ali imam jednu dilemu, elem dvoumim se izmedju snapdragon varijante i exynosa. Sta mi predlazete? Jel ima neke razlike ili ne? Hvala.
Ima razlike svakako al nije ni exy los kako se prica.Ja ga koristim vec 9 meseci odlican.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Ima razlike ozbiljne ,imao sam oba ,na strani sd je bolji signal(neuporedivo),bolja batetija,brzi u renderu i igricama sigurno,jedina mana je sto ces tesko naci sa garancijom ali ako ti to nije bitno uzmi snap ,sigurni je bolji
E i da znas samo hk i jos jedno trziste imaju dual sim na sd varijanti,amerikanci su single sim

Poslednja izmena:
Hvala na brzom odgovoru. Svakako sam planirao sd varijantu ali je nju teze naci pa sam hteo da vidim koliko moram da zapnem. Ako ne nadjem povoljnu sd varijantu uzecu exy pa sta bude. A dual sim mi je totalno nebitan.

Ma bices zadovoljan i exyjem samo je meni na ex bio katastrofalno los signal. Urealnom radu tj osnovne aplikacije neces primetitinrazliku a za sd pogledaj na kp,izleti s vremena na vreme

Kod mene se desilo i krstio sam se da je N10+ sa Exynos-om odneo pobedu nad Mi10 sa 865 u prijemu signala. Jako loš signal imam u stanu i oko zgrada, i verovali ili ne na 3G mi je Samsung bio uvek bolji sa signalom. Prebacio na 2G, jednaki a na 4G nikako ni jedan ni drugi. Da ne kudimo da je u svemu loš Exynos :). Ima po oglasima N10+ sa SD ali ponavaljam se kao papagaj, ne daj Bože da ode ekran ili dobije neke fleke koje bi garancija pokrila. Na kraju izađe skuplja dara nego mera.

Rezervisan jedan sa sd za sutra. :D Interesuje me da li moze da se ubaci oficijelni cist rom preko odina da obrisem verizon rom koji je sada na telefonu?

Moze ,koja ti je oznaka telefona ja sam verizon prebacivao na cist rom,promenice ti oznaku sa u na u1 i moras patchovanu verziju odina da koristis,ja sam ubacivao star wars firmware

Moze ,koja ti je oznaka telefona ja sam verizon prebacivao na cist rom,promenice ti oznaku sa u na u1 i moras patchovanu verziju odina da koristis,ja sam ubacivao star wars firmware

Nisam video oznaku ali je verizon. Vazno je da moze. Koja je to pacovana verzija odina ja koristim onu sa sammobile sajta.

Imas na xda ja mislim samo ukucaj odin patch,ako ti bude trebalo pisi na pm,valjda sam je sacuvao

Valjda sa u1 na u?

U je koliko.znam.sa.mreza a u1 je sim free mada moguce da sam i permutovao

Uzeo sam note 10+ sa sd i odmah ubacio cist rom USC kod (koji sam skinuo sa sammobile sajta i ubacio ga koristeci pacovan odin)ali je taj rom tematski t.j. izgleda da je za neku verziju posvecenu star wars serijalu jer mi na podizanju sistema postavlja sliku kajlo rena i tema i zvuci su iz star wars-a, nije lose svidja mi se.:D

Uzeo sam note 10+ sa sd i odmah ubacio cist rom USC kod (koji sam skinuo sa sammobile sajta i ubacio ga koristeci pacovan odin)ali je taj rom tematski t.j. izgleda da je za neku verziju posvecenu star wars serijalu jer mi na podizanju sistema postavlja sliku kajlo rena i tema i zvuci su iz star wars-a, nije lose svidja mi se.:D
Kolko se sada krece cena za nov n10+ SD po oglasima?

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

To sto si skinuo jeste star wars za note 10 plus,imas i temu za njega u temama
Koliko se secam imas vise kodova,i usc i xaa je amerikanac sigurno

Ja sam uzeo polovan sa snapdragon procesorom za americko trziste. 480e sam platio jedino nema kutiju i par ogrebotina na ivicama rama ali nista strasno ostalo sve ekstra.

Single ili dual?

Ne postoji dual za američko tržištw [emoji6]

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno