Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

To gibo2pack sve sam probao i toolkit. I odin ne vredi vraca ga na cm1q

Jeste da je ovaj uredjaj pravio Samsung ali zar Odin uopste radi njemu?

Djilkos a sto mislis da sam neposten.7 meseci garancije jos telefon kao nov od prvog dana u case u i sa folijom,nijedam pad oogrebotina a ovi na servisu kazu neogovarajuci softver. I sta sam ja sad tu neposten.pa valjda je gnex za rootovanje i probu raznih romova,zar ne

A sto si uopste nosio phone sa costum romom u servis?
Sad ti je dzaba da ga brickujes posto kontam da su ti ponistili garanciju.

Poslednja izmena:
Naravno da ne radi odin.

Ma idi begaj, nisam znao...
Mada nikad nisam ni razmišljao o tome, nekako mi bilo logično da ne radi...
A i nešto mi komplikovano deluje, a opet koristi o onaj root toolkit, pa može sve iz toolkit-a, ne mora se mučiti sa odinom :D

Jel Vam radi "inverted rendering" u AOSP browseru na 4.4.2?

Opet ja,hvala vam svima na pomoci ali nista ne pomaze.Veceras probao i omap flash tool ni on ne pomaze,bio i na servisu jedno 10 dana i nit moze da se ubije niti nazad na stock.Pocinjem da skupljam parice za gnex 5
Pokoj mu dusi a radio ko zmaj

Kako radi taj slimkat? Ima li bagova, radi li art?
Nešto mi ne da mira, opet bi probao 4.4, samo neću scenario kao sa vanir romom :p

Onda nemoj od Djilkosha nista da trazis :d

Hahaha :p
Ozbiljno, radi li sve?

Trenutno koristim verziju od 2.-og marta. Ne radi blur na lockscreen-u, inverted rendering u AOSP browser-u. Halo ne koristim, pokoci mi se telefon od njega. ART nisam probao jer koristim Xposed. Ostalo radi. Nema reboot-a, nema kocenja (barem ja nisam primetio). Autonomija je dobra, dosta slobodnog rama ima sa fancy kernelom.

Sta te konkretno interesuje? Mogu da probam, pa da iznesem utiske i zapazanja :)

*** mene art zanima, lockscreen i halo me ne zanimaju, inverted rendering ne koristim...
Kamera kako radi, panorama?
Igre kako rade?

Kamera radi normalno, panorama i sve ostalo. Panorama zeza sa banks gapps. Igre slabo igram (kazi koju,probacu, nije problem), probam po neku, lepo rade. Uglavnom je do kernela kad igre lose rade (ako ne gresim).

Eee, počinju mi predavanja, javljam se večeras :)

Svaka cast...

Ni banks ne radi...
Ma daću ja još jednu šansu vanir-u... :)

Koji banks? 2/27? Kako ne radi?

Kaže zeza panorama kod banksovih gapps na slimkat-u...

A ona photosphere kamera sa slimroms.net? Ja sam uvek to ubacivao posle gappsa, ne znam ni šta ide uz banks, obična aosp kamera?

Aha obična kamerica :)
Neam pojma za tu kameru sa slimroms.net...
Kakva je ta?

Uh, sad nisam pametan koji rom ubaciti..? :d

Pa ubaci ovaj što ti je marko rekao i stavi photosphere kameru... Ko da je neki posao :)
Backup ne moraš :D

Aaaaaa ne :p
Backup obavezno! :D
Ajde, probaću taj slim večeras kad se vrnem :)

Bio bi zahvalan kada bi neko okačio linkove, za rom, fancy kernel, gapps koje lepo rade i tu kamericu :p

PA gapps sam ja ubacivao.
Kažu i za shiny rom da je dobar ali je on skroz štok.

Aj samo ako nije problem za linkove da ne tražim... :)

Ee, pa slimkat sam mislio :d

Nazad
Vrh Dno