Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Za sada nema glitcheva (screenshot, rotacija), restarta, za ram je rano (nije prošlo 24h :))
AOSP browser odbija saradnju ("unfortunately, browser has stoped"), ostali rade kako treba. Lepo radi (štok kernel, mršav je sa opcijama), imam utisak da je štedljivi što se baterije i rama tiče. Prijatno sam iznenadjen. To je što sam ja primetio za ovo kratko vreme. Sačekaću malo da vidim kako se ponaša štok, pa ću da ubacim vanir exp kernel (kompatibilan je sa 4.4, tako barem kažu).

Još nešto, koristim Dalvik, hteo sam da probam ART ali zbog nekompatibilnosti sa Xposed sam odustao.

Slobodno probaj :)

Probah na par sati. Prijatno me je iznenadio, ali ima još da se radi. Vratio sam se na vanir, ipak je dosta bolji, taman sam stavio onu final verziju :)

Btw radio mi je aosp browser :)

Ili za nedelju dana ili u januaru po poslednjim info :)

Ispravljen je AOSP bug (kad se koristi "pitica", puca) u novom update-u.

Kasne mi notifikacije 3-5 min kada je ugašen ekran.
Mogu li nešto uraditi povodom toga? :)

Evo

Prilozi

• uploadfromtaptalk1387192159965.jpg
    uploadfromtaptalk1387192159965.jpg
    72.3 KB · Pregleda: 108
Mail, tapatalk i Skype ostalo normalno...

Izbacio burazu updatr za Vanir, jel se to radi iz sistema ili kako? Jel mogu update da mu radim bez backupa? Ako mora backup, necu ni da mu stavljam :)

samo stisni update tu iz updatera, verovatno je onu stable verziju dobio. mislim da on sam odradi wipe keša, bekapuje i vrati gapps (ovo sam siguran) itd...

Marko kontra si napravio link :)

Kad sam biser...

@roberto
Ja sam 5-6 puta radio update iz tog updater-a, uvek bez backup-a i nikad nisam imao problema (nije lose da se ima backup, zlu ne trebalo). Sve sam odradi, jedino ako koristis neki drugi kernel moras njega naknadno da flesnes.

... Dpi, font, čišćenje aplikacija... :)

Hvala vam. Ne, koristim kernel koji ide uz rom. Odradicu mu danas to, valjda ima neka poboljšanja.
Otkad sam mu stavio rom, imao je jedan restart dok je slusao YouTube preko slusalica. On misli da je zbog slusalica :D Ne razume se, lupio je ovako. Ja mu rekao da se to random desilo.

i dođe vreme za rastanak, stigao unuk :)

Opa, čestitam! :)

Čestitam :)

hvala hvala, ako nekom treba neko poređenje tu sam, mada još koristim gnex, nešto me mrzi da podešavam ovaj novi :)

Haha, može poređenje sa gnex, da vidimo jel' vredi prelaziti :p :p :p

a šta znam, bolji je u svemu, samo je pitanje da li si raspoložen za doplatu od jedno 200€.
ono gde za sad vidim veliku razliku u brzini su google now i chrome, tačnije nisam ni izvalio da koristim chrome prvih par minuta, radi u najmanju ruku isto ako ne i brže nego aosp browser na gnexu :) i recent apps lepše otvara i prebacuje aplikacije. za ostalo nije fer da poredim jer je n5 još uvek klot, videćemo kad prebacim sve

Mozes napraviti poređenje ekrana, kamere, wifi/data brzine, osjecaja u ruci i tako.... Za ocekivati je napredak samo da vidimo jel vredi tih 200+ eura :)

Kad staviš N5 u džep, jel možeš da se sagneš da vežeš pertle? ;-)

Zavisi kakav je džep ;-)

Gledaj Vojkane da se saginjes kod kuće, napolju u ovo vreme nije sigurno :p

Pa da, Evropska Unija, ovo ono, to je sad IN, mora se pratiti korak s' svetom :p

Djilke napredan. Mozda i naprednjak... :D

Salu na stranu, Vojkaninjo - reci ti nama kak'a je baterija, pre svega, a moze i za kameru. 'Fala. :)

Vrh Dno