Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

C c c, auuu strasan bezobrazluk.. :) Imajuci u vidu da je tek bio tad izasao 4.0.4 :D

Koliko su cesti ti restarti ?

Što više šaltaš iz aplikacije u aplikaciju veće su šanse da zabaguje i ode u restart. Osim toga webView (browser i aplikacije zasnovane na njemu) imaju crne fleke. Chrome radi OK tako da je to do nekle podnošljivo.

Što više šaltaš iz aplikacije u aplikaciju veće su šanse da zabaguje i ode u restart. Osim toga webView (browser i aplikacije zasnovane na njemu) imaju crne fleke. Chrome radi OK tako da je to do nekle podnošljivo.

Onda nema smisla ni da probam, necu da se jurim sa njim.. Bice to za neku nedelju upotrebljiv proizvod.. :)

Ubacio sam vanir, ima dosta opcija, videću kako će da se ponaša :)
Sad, ja ili ne vidim ili nema da se isključi status bar za expanded desktop. U dev meniju nigde ne vidim brzinu animacija da namestim.
Ako neko zna...
:)

Edit: našo sam gde se gasi status bar :)

Poslednja izmena:
...a animacije su iskusno premestili u display / animation control. i ja sam prvi put gledao ko tele :)
ima i floating mod kao na carbonu, jedino nisam video da ima opcija da obojiš sve ikone u status baru, ima samo za sat i procenat baterije

Poslednja izmena:
Da, samo boja sata moze, cini mi se da sam video negde i za bateriju sto kazes ali ne znam gde bese (za sve ostalo tu je xposed ;)). Nisam vido taj floating (ne znam ni cemu sluzi :))
Ima i nesto poput trickstera za prckanje. Jedino me ovaj pie malo nervira, kad kucam/svajpam, cim se priblizim do leve strane (gde je pie), ne prepoznaje da kucam. Kod LMT-a nema toga. Ne znam o cemu se radi, kao da "ne zna" da je aktivna tastatura.

Sve u svemu, fino deluje :)

koristi onda i dalje lmt ako si tako navikao :)
floating - budi u nekoj app, otvori recents meni, zadrži prst na nekoj prethodnoj app i izaberi floating mode

Probacu, hvala Vojkane :)
Nista, vracam se na LMT.

Moze li neko okaciti link da skinem toolkit za galaxy nexus neku novu verziju ako ima, trenutno imam 11.1.0 pozzzz!!!

Ma opušteno, sve možeš preko toga.
A i nema noviji, osim ako ne doniraš neki keš :D

Nije loš Vanir, samo ne znam šta mi jede ram...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1384538444039.jpg
    uploadfromtaptalk1384538444039.jpg
    59.5 KB · Pregleda: 103
  • uploadfromtaptalk1384538459384.jpg
    uploadfromtaptalk1384538459384.jpg
    60.1 KB · Pregleda: 104
Nije loš Vanir, samo ne znam šta mi jede ram...

viber si skoro koristio pa je 50mb, spašće na 20ak za koji min, systemUI ti se izgleda malo nagojio, ali koliko sam primetio on vremenom spadne nazad na 30-40 mada možeš da ga resetuješ iz OS monitora ako hoćeš, google servisi su ti još jedno 15-20mb veći nego kod mene i manje više to je to. udari jedan clear recents i tu možeš malo da dobiješ. evo kod mene pa uporedi...

Screenshot_2013-11-15-20-32-57.png Screenshot_2013-11-15-20-33-24.png

Ok, hvala. Primetio sam i da google servisi baš divljaju(dodju i do 90MB).

Što se tiče novog Vanir nightly, sam odradi update ili mora dirty flash ili kako već?

90? klikni tad na njih u running apps pa skroz na dnu koliko je koji proces zauzeo. možeš onda da ga potražiš u OS monitoru i kokneš ga. meni idu 20-30 uvek...

settings/about i imaš tamo vanir updater, podesi da traži nightly i klikni refresh, kad nađe update klikni na download i kad završi pitaće te da restartuje i instalira. ostaju ti sve app, podešavanja pa čak i gapps, jedino ako si nešto čačkao po sistemu moraš opet (kernel, DPI, brisao sistemske aplikacije, LMK podešavanja...)

Evo, sad su otišli na 75. Ne znam šta se dešava.
Video sam to za updaterali nisam znao kako radi :)
Pretpostavljam da mogu da odradim update i dok je telefon na punjaču?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1384546126035.jpg
    uploadfromtaptalk1384546126035.jpg
    68.7 KB · Pregleda: 85
  • uploadfromtaptalk1384546143367.jpg
    uploadfromtaptalk1384546143367.jpg
    63.9 KB · Pregleda: 90
taj acore je kod mene 6mb :D

verovatno se on vodi kao contacts storage u OS monitoru, proveri pa ga kokni slobodno ako je to to, eto odmah +50 mega rama

može na punjaču. može i bez baterije ako je na punjaču :D

vidim koristiš halo. jel provaljuješ da ti recent apps ne skroluje tako lepo kao kad on ne radi? kod mene trza i sa halo i sa floating notifications na svim romovima, valjda je nešto do njihovog načina rada, ili ako toga kod drugih nema, možda je i do kombinacije sa nekom mojom app...

Ne trza nista u recent dok skrolujem, lepo radi. Meni secka kad skrolujem u play store app.
MOzda je do tog tesla unread plugin-a?

Poslednja izmena:
Šta reći...
9unure4e.jpg

Ne trza nista u recent dok skrolujem, lepo radi. Meni secka kad skrolujem u play store app.
MOzda je do tog tesla unread plugin-a?
aj proveri molim te.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aatt.fpsm
ugasi halo i upali ovaj servis. trebalo bi da ti prikazuje 55-60 fps dok skroluješ. onda upali halo i skroluj opet recents i vidi koliko imaš fps?

da su te pojeli google servisi? :D

A vid signal u pecini 2G :D

Došao sam kući na vikend... :p

Sad sam proverio Vojkane, imam 54-59fps.

Ok fala, da krećem onda u lov šta je kod mene.. :)

jel si probao? ti si najiskusniji ovde što se tih restarta tiče :D

gde se javljaju ti glitchevi koji su problem, rotacija, AOSP browser, još negde?

Naravno da sam probao:) Stvarno nema reboota ali je sporiji od aosp i slimkata jer kernel nije bigmem. Sa Mpokang v10 1080 radi dosta bolje.

Glitchevi se javljaju kod rotacije ekrana a crni pravougaonici u browser-u i u aplikacijama koje koriste browser u pozadini tipa b92, blic, currents pa čak i u gmail-u.

Chrome radi dobro i može da zameni stock browser ali ovo ostalo ostaje problem.

Bilo mi je dosadno, pa reko da probam taj fancy kernel. Flešnem ja fancy, taman da se butuje i krene: process com.android.phone has stoped i tako non stop, morao sam da vadim bateriju da udjem u recovery. Jbm ti fancy...

Jao pa nisam ti rekao, mora modovan kernel za taj vanir :D cm je nešto menjao i od tog nightlyja gomila romova ne radi sa kernelima iz op...

Evo okačio sam ti https://db.tt/cIpiXwQY

Jesi li ispostovao developera? Prva stranica (OP):
Having problems?
Do not report any potential bugs without doing cache and dalvik-cache wipes first.

Edit: Pretece me Vojkan. :)

Nazad
Vrh Dno