Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Ovo je super za pocetnike, ja sam koristio (koristim i dalje) :)

http://www.wugfresh.com/nrt/

Imas sve lepo objasnjeno, kako sta(root, driver, backup itd.). Sa moje strane preporuka.

Čovek hoće da nauči da hoda a ti mu nudiš štake :D

De, de, ništa neće da mu fali :)
Ako ništa drugo, ima da instalira dobre drajvere za nexusa.

moze mala pomoc u vezi gnexa, kako se krecu cene istog? gledam po oglasima i po netu, ali ne mogu da nadjem.. ili niko ne prodaje fon ili ga niko ne kupuje :)

Tako oko 160-170 max 180. Gde bre 200, dodas 20-30e kupis N4.

Ne mogu da verujem da nece biti updatea za GNEX. Klasicne jajare i licimuri :) Ovom politikom ce otjerati korisnike od sebe, Apple to mnogo bolje radi. Telefon star 3 godine dobije zadnji update, i to sve ide u isti datum :) Ja sam ocekivao da ce Google guratisvoje proizvode dokle god je moguce. NAbijem ih na k***c, softverska su firma, ne prave oni telefone (ne baziraju se na zaradi na njima), pa da se stezu za update :) Ocigledno dobili malo slave na nexusima, pa se okurazili. :)

Poslednja izmena:
Bolje i da ne dobije update,nego kao I4 da mu pola stvari ne radi.

Bolje i da ne dobije update,nego kao I4 da mu pola stvari ne radi.

Nije. Vise cijenim(o) pokusaj (nek radi sta moze), nego da te klasicno od*ebe u startu :) Mozda ih i Texas *ebe pomalo, Qualcomm mi opet vise ulijeva povjerenja...

Poslednja izmena:
O cemu se radi, iz nekog razloga mi se restartuje browser na tel kad udjem na bilo koji link. pa nmg da pogledam... :mad:

OK as you this pic shows

Google don't care for our GneX so no support for our device as you see the last update our GPU received from them is outdated

gpu: pvr: Update to DDK 1.8@2198402
http://goo.gl/hgt5D0
-> SGX-BIN:*DDK*update*1.8@945322

http://goo.gl/YvA69z

But lucky TI and IMGTEC support what they create long after releasing it to the market yeah 18 months is crap support and a horrible way to set an example thanks Google

Thanks for the tip and yeah no hard feelings TI and IMGTEC are cool with me  So yeah with the commit below I was told you can patch the GNeX kernel and use the updated ducati, sgx gpu, and gralloc bins provided
IMG*DDK*Release*1.9@2166536*for*Android.

http://goo.gl/pCss4q

They also might be updated soon so stay tuned and like I said thanks Google for no support that's how you show the OEMS how to do it 

Zahvaljujem.. :)

Ae da cekamo i vidimo sta ce biti... Mozda ona peticija i prodje.. :)

A hoce li sve ovo uticati na Google podrsku (zvanicnu) ili od nje definitivno nema nista, ili ce se ticati develovera.. Ako je ovo drugo onda nije toliko bitno, jer su (glupo je sto ja sad to pricam jer ljudi znaju mnogo vise od mene) strasno podbacili kad je razvoj romova za GNex u pitanju, i kao sto rekoh kolko god to zvucalo nezahvalno i sve, cinjenica je da je za druge modele koji su zahtevali vise posla, odradjen mnogo bolji posao.. Ne znam kako vi, ali ja ne mogu da nadjem rom koji radi, ali da radi kao RADI i . ... Sve neko krpljenje..

pa cataclysm radi, šta zezaš? :)
ali stvarno je smešno da za takav telefon posle 2 godine postoje 2.5 ispravna roma :)

pa cataclysm radi, šta zezaš? :)
ali stvarno je smešno da za takav telefon posle 2 godine postoje 2.5 ispravna roma :)

Mislim da je i Atlantis digao ruke od GNEX-a. Razvijace cataclysm samo za N4 i N5. Kad se kupuje telefon u buduce mora se gledati i koji su (tj. kakvi) proizvodjaci ovih mobilnih chipsetova. Odatle dolazi najveci problem. Qualcomm se izgleda pokazao kao najbolji za developere. :)

Pa ustvari je TI bio najbolji za developere, do 4.1.2 su svi romovi za gnex bili strava, a onda su se povukli sa tržišta i naravno počeli su problemčići za developere...

Mislim da je i Atlantis digao ruke od GNEX-a. Razvijace cataclysm samo za N4 i N5. Kad se kupuje telefon u buduce mora se gledati i koji su (tj. kakvi) proizvodjaci ovih mobilnih chipsetova. Odatle dolazi najveci problem. Qualcomm se izgleda pokazao kao najbolji za developere. :)
jeste, rekao je još jedan release i to je to

Pa ustvari je TI bio najbolji za developere, do 4.1.2 su svi romovi za gnex bili strava, a onda su se povukli sa tržišta i naravno počeli su problemčići za developere...
ma ovi problemi sa memorijom nemaju veze sa TI. isti su im takvi romovi i za ostale telefone.

probao sam ovih dana CM milestone, onako, nije katastrofa al opet manje RAMa bude nego na cataclysmu. Sada sam na AOKPu i sličan je što se toga tiče (tj malo lošiji) s tim što ima mnogo više opcija od CMa + tečnije radi.

Dobro to sa ram-om da, ali romovi imaju i drugih problema...
Namučiću se ja sa ovom mašinom do isteka ugovora :-D

šta znam, možda neki "manji", ovi najpoznatiji tipa CM, AOKP, Slim rade odlično ako se to izuzme. brzo, stabilno, gomila opcija...

Ma de rade, Chrome puca sa dva taba...

Pa da, dođe mi da razlupam telefon kad tako zabode :mad:

pa puca ti hrom kad jede 200 MB a ti voliš te šarene paranoide gde imaš 50 slobodno :D

carbon ili vanir ajde ako je probao neko? :)

Ma puca i na Cataclysm-u

Nazad
Vrh Dno