Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Ovo moze da proba neko kome je dosadno pa ono da vidi o cemu se radi...Inace da se nerviram, joook.. :)

Pa alfa je, ne znam sta bi bilo ko ocekivao. I u beti imaju bagovi. Respekt za dosadasnji trud i napredak.

Probao sam ali onaj Grarak-ov. Nekoliko reboota i graficki bagovi kvare zadovoljstvo. Morao sam i neke biblioteke da ručno ubacujem. Testiram i dalje. Slimkat brže napreduje i zbog manje nerviranja preporučujem njega. Za dva dana odličan je napredak.

Ovde kao da pola stvari ne radi

Prilozi

• uploadfromtaptalk1383412160601.jpg
    uploadfromtaptalk1383412160601.jpg
    56.9 KB · Pregleda: 129
pa nema ništa vidiš i sam. ne vidim ja tu optimizaciju o kojoj su pričali mada dobro ovo je ipak krpež rom bez kernela

Fora je u tome što mi je sve instalirano što inače koristim ☺
vezyhybe.jpg

bogami ovaj drugi screenshot je već ozbiljna priča, jes da si ga restartovao al 400+ nisam video ni sa onim kernelom što ima 773, na klot romu :)

e aj molim te vidi jel su sredili onaj awake bug u battery statsu?

Kakav je to bug, nisam u toku? Što ga više gazim više ide u reboot. Sad kada ima ram-a na pretek

dobro, ja sam nešto optimista obzirom kojom brzinom je krenulo :)

settings/battery pa klikneš na grafik, awake linija treba da pokriva svaki delić screen on linije + i negde da je ima gde je ekran bio isključen. na 4.2 i 4.3 je nebulozno, skoro i da nema awakea po tom grafiku, ekran radi a telefon spava šatro

Awake linija je ok. Gde je ekran uključen tu je i budan. Dobro izgleda. Kopka me da probam slimkat ili bar njihov kernel.

Naravno, titanium i briši...
Ja nemam ništa od toga :-D

Root-uj to_bre ;)

I da li može da se isključi Google Search koji se poziva sa povlačenjem prstom sa dna ekrana, često ga uključim slučajno, pa me izluđuje?

Taj Google Now koji ti se pokrece swype-om odozdo mozes da disable-ujes u podesavanjima, samo ga nadji tamo medju aplikacijama, gore desno gde je obicno uninstall pisace disable posto je sistemska aplikacija i samo klikni. :)

Poslednja izmena:
Jel' ti to nagovaraš čoveka da ne root-uje telefon? :p

Nemoj ti tu meni alternative :D
Bar root-ovati nexus nije cimanje ;)

Malopre sam malo čačkao prestigio 4500 i iznenadio se koliko je bolji u multitaskingu od gnexusa. Ipak pun gb rama znači mnogo.
Doduše, gnexusov UI je savršeno tečan, jelte, što se ne može reći za 4500

ako si dibidus stock, ok je. nisam pregledao ceo klip ali ako ovaj apu nije pomenuo, otključavanje bootloadera briše sve sa telefona
a i zakomplikovao ga je, ne moraš sideload supersua da radiš nego kopiraj iz androida pre nego što ga restartuješ u bootloader, ili skini direkt sa telefona. skini 1.65 verziju, to je najnovija

i meni se nešto više sviđa TWRP, lakši je za upotrebu (sve wipove na jedan klik, queue za instalaciju do 10 fajlova itd...)

Vrh Dno