Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Dobro onda voline bez cevapa :d Izgleda da je na S2 poslednje odradjeno dobro to, vec vidim na S3,S4, Note3 zeza to.

S2 je za Samsung nesto poput Golfa 2 zaa VW .. :)
Za*evali se sto su napravili kvalitetan proizvod..
p.s. Ne volim golfove :)

Poslednja izmena:
Izgleda ništa od zvaničnog update-a na 4.4 :(
Jbm te logiko, prave OS za uredjaje sa manje RAMa, a dobiće ga oni telefoni koji imaju po 2GB RAMa. Nicely done google, nicely done...

A gde si to video?

Edit, evo sad i ja gde god pogledam nema ništa za gnex :(

Poslednja izmena:
koji telefon je imao 3 updatea osim gnexa?

techcrunch.com
Android 4.4 KitKat is available today via the Android Open Source Project, and it’s available on Nexus 5 hardware immediately, which also goes on sale today in 10 countries. It will also be available on Nexus 4, Nexus 7, Nexus 10, and the Google Play edition of both the Samsung Galaxy S4 and HTC One in the coming weeks.

Ma bravo za njihovo nepisano pravilo, kakve seronje.

@Vojkan
S2

dva gibo, izašao sa 2.3, dobio 4.0 i 4.1

Da da, ja sam istripovao da je dobio 4.2...

nema nijedan osim gnexa sa 3 updatea tako da nema priče ni o kakvom "nepisanom pravilu"...
biće aosp romova, jedino što neće biti cataclysma :)

Cekajte jel to konacno da nema 4.4 za Gnex, pa se hvatate za one retardirane romove.. v ?

Klasične jajare i licemeri, jedno pričaju, a drugo rade. Bravo. Dodje mi da ga bacim kroz prozor i vratim se na simbian...

Izgleda da je Google poslao gnex u penziju... :(

Pa ne mogu da verujem da ste ocekivali 4.4 a telefon mator 2 godine? Sta da gura do 5.0? :) Pa gde je tu zarada na novim modelima?

Potvrdjeno i zvanicno:
http://www.theverge.com/2013/10/31/...exus-will-not-be-upgraded-android-4-4-kit-kat

Znaci i N4 za sest meseci gubi podrsku:
" we're a bit disappointed to hear that Google is sticking to a hard and fast 18 month update rule.
If Google continues to adhere to this, in just six months the Nexus 4 will be off the update track, even though its hardware is still pretty strong"

P.S. iPhone 4, telefon iz 2010 godine, pre samo par dana opet dobio update...

Poslednja izmena:
Ali iPhone kosta koliko 649$, a Nexus 349...

Poslednja izmena:
Za to nije kriv google

Pa drugacija je politika. Kupio sam Gnex i posle 2 godine nema vise update-a, sad kupim N5 i opet cu imati update, pa cak i duze nego da sam kupio iPhone, a isto me cenovno izadje. Meni je ovo bolje. Em je noviji uredjaj, em hw je bolji. Kud ces bolje.

Kako nije, kada google jasno kaze da android uredjaji stariji od 18 meseci ostaju bez podrske?

Dobro to jeste google "kriv", ali eto Đilke ti je odgovorio i skroz je u pravu.

Ja sam mislio na one koji nemaju podršku ni tih 18 meseci.

Kao i svaka peticija koja je urodila plodom i ova ce :d

Nazad
Vrh Dno