Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Dosadilo ljudima više, ko zna...

Sta da kazu oni za HD2 onda? :D :d

Ne znam kakva je situacija za 4.2.2, ali ako su bolji, koga onda briga da li je 4.2.2 ili 4.3 ionako nema razlike..

Ma za image pitam, ebes OTA . . :)

Iritira me to sto su ovi neki custom romovi za Gnex losiji nego sto sam mislio, skoro da svaki ima neku falinku.. Koliko se secam S2 je imao odlicne custom romove, ko bi reko da je ovakva situacija sa Google telefonom..

da, ja sam odavno popizdeo, ima 2-3 krštena roma i to je to. svi prepisuju jedni od drugih i isti bagovi se provlače kroz milion romova.

nisu ni za 4.2 bolji, skoro svi imaju mem leak i tamo

Poslednja izmena:
Ja se sad spremam da flesnem Xenon HD nisam ga koristio do sad pa da probam..

sličan je kao taj revolt što si imao samo malo manje stvari ne radi :D

Dobar je lean, koristio sam ga pre. Ali sad koristim onaj od Cataclysm-a.

Ja takodje kataklizmin štok kernel ali nešto me kopka da probam :)

Probaj, pa javi kako radi :p

ma kakav lean to je ko stock

od kernela fancy bigmem ili mpogk... kako već superram (mada je liku crkao tel pa ko zna :D). eventualno franco mada ga ja nešto ne gotivim, em retko izbacuje em uvek nešto zezne

A jel' i dalje imaju problema sa igricama i fullHD snimanjem?

pa nema problem sa fullHD, isključen je :D
u igrama nema problema, antutu sam oko 13.5k izvukao, granny smith i deer hunter rade dobro :D

ako nekom treba full HD franco ima 744 MB i radi fullHD a i mpogkang ima 3 verzije, u onoj sa najmanje rama (oko 750 MB) isto radi fullHD. ovaj mpog mu je nešto radio pa RAM radi dosta brže nego na ostalim kernelima...

Pa ajde daj link tog koji ti koristiš :-D

Gde bese da stavim da mi Nav Bar, ne bude u boji pozadine, nego da mi bude konstantno crn, jer me nervira prelaz sa home screen-a u meni, gde kasni njegovo ``bojenje``..

To nema u kataklizmi. Ja koristim expanded desktop (iskljucio sam nav i status bar), ubacio LMT i milina jedna :)
Gledaj u opcijama za taj ROM koristis. Ako je Revolt onda Customizations?

To nema u kataklizmi. Ja koristim expanded desktop (iskljucio sam nav i status bar), ubacio LMT i milina jedna :)
Gledaj u opcijama za taj ROM koristis. Ako je Revolt onda Customizations?

Ma nasao sam Nav BAr opcije, ali nece da radi to sto ja hocu.. :D Ae daj ss da vidim kako izgleda to tvoje?

Onda ću ubaciti taj fancy :p
Hvala za link(ove)

Izvol'te :)
Ubacio sam još i floating notifications.
yje6y6eq.jpg
e6adu5u5.jpg

Niuka Banja :d

Chronos zeza...

Instaliran fancy, videćemo kakav je :-D

Ufff deluje mi ne bas prakticno za telefon koji nema hw tastere... :/

Haahaa kakav bag ima ovaj Xenon, ne moze da se odabere stalni launcher, vec me uvek pita.. :)

Poslednja izmena:
Meni za sada odgovara :)

Haahaa kakav bag ima ovaj Xenon, ne moze da se odabere stalni launcher, vec me uvek pita.. :)

to je poznat bag. uključi onu opciju use alternate default app picker tako nešto

lepo izgleda veliki ekran al je spora navigacija preko pite ***

Gde bese da stavim da mi Nav Bar, ne bude u boji pozadine, nego da mi bude konstantno crn, jer me nervira prelaz sa home screen-a u meni, gde kasni njegovo ``bojenje``..

U Nova Launcheru mozes da podesis i da App Drawer bude providan, tako da se prelaz nece videti. Verovatno ima i u drugim launcherima, ako ne koristis Novu.

Probao sam Pie na N4 i mucio se par dana ali sam odustao jer mi je kretanje kroz sistem i radnja bilo cega bila usporena, vidljiv mi je Navigation Bar samo je smanjen sa 48 dp (default) na 36 dp. :)

Ma kakav pie, dpi na 241 i navi bar na 50% i ćao :p

Tad se i ne vidi :p
Jeste malo sporije ako pie izbacuje i vreme, notifikacije itd. Ako nema toga dosta je brži.

nisam mislio da je spora pita kao pita, nego navigacija preko nje, hoćeš 5x unazad - 5x moraš da svajpuješ umesto samo 5 klikova.

gibo taj 1dpi je protiv uroka? :)

Nazad
Vrh Dno