Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

pa promeni launcher i ikone pobogu, nije ovo WP pa da moraš da ga gledaš takvog kakvog su napravili :D

Haha WP je zakon.. :)

Pa ajde koji launcher ima da je brz, a da ne budu apex i nova, meni svi ovi ostalo ili su ono sljasteci ili su spori ili nzm ni ja sta vise ..

pa na kakav si launcher navikao?
eto probaj smart launcher, action launcher, drugačiji su od apexa i nove...
imaš i MiHome, MIUI launcher kao posebnu app

Lightning launcher

Najvise sam navikao na Touchwizz, ali njega nema, tako da mi ostaje neki od ovih.. Iskreno mrzi me da podesavam ponovo sve od 0 zato i nisam nesto preterano trazio..
Bio sam stavio SPB SHell 3D, ali bas bas lose radi.. Ae probacu ove sto rekoste pa da vidimo..

17og septembra je bio poslednji update koliko vidim... ako si posle toga probavao nema smisla opet

Voliš TW i uzmeš nexus, pa gde to ima :D

Nexus cu uvek uzeti pre nego neki drugi fon zbog onih stvari zbog kojih ga uzimaju svi drugi.. :p Nisam ja rekao da VOLIM TW, nego da sam najvise naviknut na njega, i da bi i neki slican njemu legao, inace ne podnosim svo ono sarenilo koje on nosi, ali navika je cudo, nekako mi je sve logicno rasporedjeno, na ovim nekim kad petljam sve moram da trazim i to mi ide na zivce..

Ja sam sinoc ubacio kataklizmu :)
Videcemo u narednim danima kako ce da se ponasa, za sada je dosta brz i ima dovoljno opcija.
Na koliko % drzite nav bar?

Za one koji koriste kataklizmu, u dialer-u umesto zvezde za omiljene brojeve imam ikonu poput smajlija, kao ona owner ikona/genericka za kontakte koji nemaju sliku. Je l to tako treba ili ...

Posle 7 dana koricenja kataklizme dosao sam da se zahvalim vojkanu na preporuci, odlican rom, dobra baterija, bez bagova.
np super što si zadovoljan

Ja sam sinoc ubacio kataklizmu :)
Videcemo u narednim danima kako ce da se ponasa, za sada je dosta brz i ima dovoljno opcija.
Na koliko % drzite nav bar?

Za one koji koriste kataklizmu, u dialer-u umesto zvezde za omiljene brojeve imam ikonu poput smajlija, kao ona owner ikona/genericka za kontakte koji nemaju sliku. Je l to tako treba ili ...

ja na 60% na 280dpi. ako spuštam manje od toga dobijem 1mm više ekrana i 5x češće promašujem pa nije vredno živaca :)

to za dialer je bug. jel i na ovoj novoj verziji postoji? ja sam stavio dialer sa neko drugog roma, mislim sa purityja.

Poslednja izmena:
Postoji. Sta sad, trebam da ubacim neki drugi ili nista da ne diram?

Samo to sto mi bode oci, a i kod statistike za bateriju, brojke idu posred krive.

pa ako hoćeš ubaci ako nećeš nemoj... :)
meni je bolo oči kao i tebi pa sam ubacio
izvadiš dialer.apk iz system/app iz zipa od nekog roma, prebaciš ga u system/app na tvom telefonu, promeniš, permissions na rw-r-r i restartuješ tel... gotovo :)

to za bateriju nisam siguran da sam razumeo, brojke uvek pišu na sredini grafika, možda se tebi potrefilo sad da i linija ide tuda? okači screenshot ako te ne mrzi

Izvolite :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1381495297488.jpg
    uploadfromtaptalk1381495297488.jpg
    49.2 KB · Pregleda: 76
Ok, hvala.
Mozda zbog toga sto sam sinoc ubacio rom, pa dok je sve ponovo instalirao...

Stalno puca Skype, ili samo nestane ikonica, pa kad pokreneš Skype prijavi grešku, pa ga opet pokreneš i onda radi, do sledećeg pucanja. A dešava se i da je ikonica tu samo što je ona prazna za offline, (opet isto kad klikneš na njega, pukne) i treća varijanta, ikonica je sve vreme prisutna i mislim da je sve ok, a u stvari sam offline, kad otvorim Skype on se zatvori i ponovo otvori tj ponovo radi log in

Meni to zvuči kao da to ga ubije sistem jer nema dovoljno rama. A ortaci možda koriste task killer.

Mozda zbog toga sto si ulogovan i na kompu? (Mozda je malo glupo, ali samo to mi pada napamet)

P.S. Je l neko probao onaj BEATS+XLOUDER mod za nexusa?

Ja koristim uz svaki rom.

Ja sam probao i Speaker bude preglasan, probija... Obrisao

Ok, Hvala.

izvadiš dialer.apk iz system/app iz zipa od nekog roma, prebaciš ga u system/app na tvom telefonu, promeniš, permissions na rw-r-r i restartuješ tel... gotovo
Kako se menjaju te dozvole i gde?

Moraš da skineš root explorer

Uglavnom svaki file manager to ima... Tipa držiš prst na fajlu pa kad iskoči menu jedna od opcija bude permissions

Nazad
Vrh Dno