Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Ne možeš iz toolkit-a da skineš rom, skini odavde https://developers.google.com/android/nexus/images
I onda
Skineš rom (onaj tgz) i ubaciš tamo gde je instaliran toolkit (verovatno u C) nađeš put_google_factory_image_here.
Onda na telefonu štikliraj usb debugging ako ti slučajno nije uključeno...Poveži na komp u toolkit-u sad idi na opciju download, extract + flash google factory stock rom i onda flash google factory image i kucaš "no" da ti prebaci telefon u fastboot mode.
I malo sačekaš i on sve odradi.
PS: ovo sam pisao u N4 temi :D

Vec sam poceo flesovanje 4.2.2. Inace jos sinoc sam skinuo taj 4.3 sa XDA, ajd kad zavrsi probacu. Inace hvala Gibo na savetima (ti si pravi maratonac ;)). Odradjen fles na 4.2.2. Idemo na 4.3. :)

Ediit:

Flesovanje zavrseno. Da li moze ovaj 4.3 Rom da se rutuje preko GNT-a?

Poslednja izmena:
imaš na xda rutovanu verziju koju flešuješ iz rikaverija. okačih link par postova iznad.

Neeeeeeeeeeeeeeeee ne može da se skine deodexed verzija :(
Ima samo odexed :lupko:

Ma skini slobodno i taj odexed, ionako ćeš ga držati par dana do nekog custom roma, neće ti raditi neke teme i modovi, a njih ionako nema za 4.3 :) i još je odexed brži.

Valjda će napraviti mirror dok dođem u Zr, bus mi je u 4 :D
Ako ništa onda ću odexed. ;)

Sad sam i ja video jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :happy:
A sad žurim na bus :D

kačio sam sinoć potraži post

ako si još uvek na 4.2.2 ili nešto starije odradi sve preko toolkita. bootloader, recovery, root, posle flešneš onaj zip koji sam okačio i imaš rootovan deodexovan 4.3

i kakvi su vam prvi utisci?
meni očajni :d
ne vidim nikakvo poboljšanje a evo kakvo je stanje sa ramom
Screenshot_2013-07-25-16-59-51.png
90% romova koje sam probao je kuburilo sa ovim i evo i stock 4.3...

Poslednja izmena:
Jel ima neko problema sa mms-om? Ne mogu ni da posaljem, a ni da primim mms. Uradio sam bio reset i proradio mi i posle par dana odjednom opet mi ne radi mms. Evo sad sam trebao da primim jednu sliku i led diodica prikaze da mi je stigao mms jer koristim light flow. Ali nazalost nema nista. Takodje kad hocu da posaljem nekome mms samo pise sending i to je to. A svi parametri su mi dobri.
Da li zna mozda neko do cega je to i sta treba da radim?

kačio sam sinoć potraži post, ako si još uvek na 4.2.2 ili nešto starije odradi sve preko toolkita. bootloader, recovery, root, posle flešneš onaj zip koji sam okačio i imaš rootovan deodexovan 4.3 i kakvi su vam prvi utisci?
meni očajni :d

Napisao sam vec da sam ga prvo flesnuo na 4.2.2, pa onda na 4.3. Sklinuo sam vec i taj deodexed rom, ali tamo pise da je on takju (built from official 4.3 JWR66V takju factory image) , a ne jakju koji ja imam. Da li ce biti problema, ako stavim taj?

Sto se tice utisaka, mislim da je jos rano...

našao sam rešenje za ovo, u podešavanjima TB-a promeni folder za backup sa storage/emulated/0 na storage/emulated/legacy (imaš i posle neki folder od TBa) i radiće

Ja to ne mogu da nađem...jel to ima u pro verziji ili šta već?

Menu - Preferences - Backup folder location. Kada skeniras potvrdi whole device, ne samo SD Card.

Poslednja izmena:
To je to hvala! :D

Stvarno je šteta što nema...

Vidi ovo, svi cepaju ota. ccc

Ja čekam neki cm nightly. :D

Za sada lepo radi, ali jedva čekam PA :d

Jel Vam radi MX player na 4 3,meni ne,predlog?

Nazad
Vrh Dno